2008

Det är så galet att det redan har gått ett år. Ett helt år, 365 dagar! Vart tar tiden vägen och vad gör jag med den? Ett år känns som en evighet och vad har jag fyllt mina dagar med? Ingenting känns det som just nu. Så jag antar att jag skriver det här inlägget mest för mig själv; för att påminna mig själv om att jag faktiskt gör saker, att jag lever och att 2008 var ett bra år.

2008 var året då jag...

-  Hade min kanadensiska kompis Sarah på besök och firade nyår med henne och massa annat folk på festen med 60-tals tema!

- Fyllde 20 år, men hade 43årskiva tillsammans med Jonny.

- Flyttade tillbaka ensam till Höjdgatan efter tiden i London.

- Fick en gratisresa till Amsterdam med Peters jobb! Ca-ching!



- Hyrde ut lägenheten till en idiotgotlänning som heter Marcus Nilsson som bara stack!

- Hyrde sedan ut den till Malin som var desto bättre!

   

- Åkte tillbaka till London i sällskap med Tessan!

- Började spela World of Warcraft..

- Lärde känna en av mina nu bästa vänner - Denise!

- Fick en bonus-son!

  



- Spenderade 57 dagar i USA.

- Gjorde ett val.

- Festade!

 

- Var med i Power of Ten!

- Spelade in en långfilm (biopremiär nästa höst)!

  

- Flyttade tillbaka till lägenheten helt själv och inredde!

- Åkte till Malta och jobbade några veckor - varmt å skönt.

 


- Började ta kvällskurser i japanska!

- Klippte av mig för mycket hår!

  

- Firade Mammas födelsedag (40) i Dublin, baby!

- Blev hemburen av Emelie och Denise på juldagen.

- Skrev en larvig årskrönika i min blogg.

2009 vill jag blir året då jag...
inte klipper mgi för mycket, får ett bra jobb (programledare?), är med i mer TV, reser till Japan, börjar plugga kanske? Träffar massa kul folk och åker massa snowboard!

GOTT NYTT ÅR!

God Jul!

Jaha. Nu är det jul igen. Jag är tyvärr inte i julstämmning för FEM öre. Vilket suger.

Så - till alla där ute som har förberett för julen senaste månaden; jag hoppas ni njuter av den ordentligt. Jag hoppas bara att julstämmningen infinner sig någorlunda imorgon när jag sitter och äter julmiddag med familjen. Hoppas hoppas.

Juldagen ska jag supa skallen i bitar, sen ska jag försöka varjefall handla något roligt på mellandagsrean innan jag börjar räkna ner dagarna till min födelsedag. 21 år, nu jävlar blir jag old lady. Sen efter det är det bara PROGRAMLEDAR-PROVFILMNINGEN och Åre-resan som håller mitt humör uppe. 

Ge mig ett jobb! 

PAPPA!



Jag älskar min pappa!

Pappa älskar inte att vara med på bild..

Önskelista


Det finns så mycket jag behöver, men eftersom det känns tråkigt att önska sig pengar till mobilräkningen så får jag väl hora ihop de pengarna och önska mig något roligt istället. Som en snowboard, eller liftkortet i Åre. Eller ja, något annat som jag behöver men inte kommer ha råd med.. mat till exempel.


100 000 :-

Hyra (x 2) 7000:-
Mobilräkning (x 2) 1600:-
Julklappar till nära och kära 2000:-
Åreresan 3000:-
Snowboard + tillbehör 5000:-
Halsduk, mössa, vantar + skidglasögon 1200:-
Utgång på juldagen och nyårsfirande 700:-
Kläder till nyårasfton och min 21-årsdag 600:-

Bartenderutbildning 10900:-
Londonresa 2500:-
Makeupartistutbildning: 37900:-
Språkresa + boende i Japan 27000:-
__________________________________

Totalt: 99400 kronor

De sista 600 kronorna kan den som ger mig 100 000 få behålla...

Från festen i lördags


Paus

Jag är inne i en så jävla grinig period. Jag bara klagar och gnäller och är allmänt fittig mot allt och alla. Mestadels berro det på att jag inte har något jobb och att jag därmed är en fattiglapp. Jag HATAR det.

Så om ni undrar varför jag inte bloggar så mycket just nu (och inte kommer göra framöver ett tag) så vet ni varför. En liten bloggpaus helt enkelt. För att ni ska slippa torftiga och tråkiga inlägg i stil med mitt föregående.

Jag ska unna mig lite tid med vänner, familjen och bara allmänt degande framför WoW. Det är OKEJ. Jag har fan slitit röven av mig i två år. Lite vila...




Alla som vill får fortfarande självklart maila mig på [email protected] - jag uppskattar verkligen alla mail jag får! När jag kommer tillbaka är det med ny design, nya roliga inlägg och självklart massa skojjiga bilder och annat skit.

I'll be back soon!


Julbord

Igår var jag på julbord, med släkt och vänner. Kul! Våra gamla grannar var med - och deras två söner som är lite yngre än mig och syrran. Självklart drog våra föräldrar en del pinsamma "jag kommer ihåg när du kissade på dig/när ni lekte mamma-pappa-kanin" -historier.

Underbart!

MAMMA 40!

Idag fyller mamma 40 år! Hipp hipp hurra!

Lite läskigt att jag bara har hälften kvar tills det är min tur!



  

I lördags firade vi henne med överraskningsparty hemma. Nu blir det finmiddag och lite drinkar här i Dublin.

Grattis Mammsis!

Tradera

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=79497863

19kr för en vit ulljacka från H&M? Det är ju som hittat!


JOBB

Jag blir så jävla lack på att vara arbetslös. Jag har alltid haft jobb. Typ mist 7-8 stycken! Men nu.. inget. Skulle ju kunna börja vara barnvakt igen. Men jag orkar inte, jag ORKAR verkligen inte jobba mer med barn just nu.

VAD göra?!


Ser ni inte hur olycklig jag är!? argh!

Tankar

Det är synd hur mycket saker jag vill göra i livet som jag inte kommer lyckas med. Jag vet, det är inte min stil att erkänna ett sådant nedelag - att det faktiskt finns saker jag inte kan göra. Jag vill gärna tro att jag är superwoman, jag vill gärna tro att ingenting är omöjligt. Tyvärr så är det så, att allting inte går att ordna, att allt jag vill göra helt enkelt inte finns inom räckhåll.

Hur kunde det bli så? Det handlar säkerligen inte om självförtroende eller brist på vilja att få mina drömmar att försannas (om 'försannas' ens är ett ord?). Det handlar om pengar. Money makes the world go around. Its also what you need to go around the world. Pengar - vad gör man för att få tag i det? Jobbar? Men om man inte har något jobb då? Ska man slava med vad som helst?  Vilka gränser har man egentligen när det är ens drömmer som står på spel?

Det är hemskt att så många människor föds på en hög med pengar som de sedan spenderar på att imponera på andra med märkeskläder, restaurangnotor och dylikt. "Tanken är svindlande, framför mig gapar en avgrund. Hela mitt väsen gör uppror och vill säga nej.." Motsägelsefullt eftersom jag beskriver mig själv som en materialist. Men egentigen är jag väl inte det, varjefall inte när det verkligen gäller. Men å andra sidan, who is?

Det här inlägget förmedlade verkligen inte den känsla jag ville att det skulle göra. Det låter mer som att jag vill ha läsarnas åsiker om att jag "planerar" att hora ihop pengar till en jordenruntresa. Så är självklart inte fallet. Men det är synd att det blev som det blev - både inlägget och världen. Det är synd att pengar är så viktigt, även om jag förstår varför.

Pengarna är inte problemet, bara bristen av dem på mitt konto.

Fortsätter det såhär så måste jag hyra ut lägenheten igen..


Hjältehunden



Vilken vovve!

Dublin!

Det är kallt.

Men en rolig grej är att vi idag har promenixat på den gata som jag postade en bild på i mitt förra inlägg. Lite coolt.

I övrigt händer det inte mycket. Vi är sociala, vi äter mat, vi tar 254810 egobilder med Danielas kamera och dricker löjligt mycket te. Senare ska vi gå och glo i massa Second handbutiker som vi fått tips om av receptionspersonalen - i'll keep you posted. Syster har redan köpt två kjolar, jag själv har investerat i ännu en liten rosa neccesär och ett babyplagg. Herregud, jag vet. Men den var så söt och det kan vara kul att ha något härifrån.

Ska nog köpa lite böcker om japan och japanska-lär-dig-själv-grejer. Bästa julklappstipset till mig...

Peace


Skidkläder

Hejdå med mina old ones

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=79338183

Hej Åre 2009, hej nya kläder!

BRAND I KÖKET

Jävla drama!

Jag trodde jag skulle få en lugn kväll - svänga ihop lite potatiskroketter med köttbullar och broccoli, snabbt enkelt. Glo på idol, typ. Men nej, det slutar med att jag glömmer BORT den kokande broccolin. Vattnet dunstar = broccolin börjar brinna. Jag känner röklukten och springer in till köket helt förskräckt. Slänger på locket för att få ner lågorna. Panik.

Nu, en halvtimme senare har jag släng en kastrull och sedan börjat om med mina middagsplaner. Den här gången stog jag och stirrade på kastrullen tills det var klart.

Jag har ju en brandvarnare, synd att den ligger i en låda i garderoben. Borde fan sätta upp den. Pappa, kom och hjälp mig!

Reklam!

Av 1200 sökanden har jag blivit handplockad (med ett gäng andra såklart) att vara med i en reklamfilm, typ. Ska spela in i Stockholm på söndag! Ska bli jävligt roligt! I beskrivningen stog det att "alla medverkande kommer få stor exponering i både USA, Asien och här i Europa".

Vi får väl se hu det blir med det, men jävligt kul ska det bli!

Varning för banken

Vill ni inte slösa bort ert liv med totalt meningslöst väntande så har jag ett tips till er. Gå inte till banken.

Idag gick jag till Swedbanks kontor i Handen. Efter 1 timme och 45 minuters väntetid var det äntligen min tur. Då fick jag hosta upp 375 kronor för att få en jävla bankdosa. Skojjar de eller? Först jobbar dom som att de har lim i händerna och rånar mig på massa pengar. Jävla skit. Tydligen så är det inte bara jag som är missnöjd med banken. Från och med nu går jag bara på deras kontor hemma i Nynäshamn eller i Stockholm.

Om någon i personalen på Swedbank Haninge läser detta så har jag lite tips:

- Tvätta bort limmet ur händerna.
- Förlägg inte fikaraster till tiden då alla människor slutar jobba och har tid att gå på banken.
- Ha inte EN enda skrivare som alla måste vänta på för att få sina papper.
- Ta inte 375 kronor betalt för en jävla bankdosa.
- 1 timme och 45 minuter väntetid är; oavsett vilka ursäkter ni kommer med: INTE ACCEPTABELT.

Arg.

Now go fuck yourselfs.

Singing Bee

Imorse blev jag väck av en tjej som tydligen ville att jag skulle komma på casting för Singing Bee. Det var kul, för det vill ju jag också. Berättar hur det gick sen när det är klart.

Weho - mer TV!

Dublin!

Nästa vecka bär det av till Dublin några dagar. Nån som varit där och har bra tips på shopping, krogar eller andra kul saker man måste se och upplevla?


RSS 2.0