What's love got to do with it?



Har funderat mycket kring det här med att sätta ord på sina känslor. Oftast slutar det med att jag känner mig skitdum som inte kan hitta de rätta orden. Det känns som svenska inte riktigt räcker till. Jag skulle behöva behärska minst 5-6 spårk till för att verkligen få fram det jag vill. En sak har jag dock kommit fram till..

Kärlek handlar inte bara om hur man känner och mår när man är med varandra. Det är ju det normala, en utgångspunkt, så som det alltid borde vara. Istället kan man mäta kärleken beroende på hur man mår när man är ifrån varandra.

Igår när vi kom hem från Risk-kvällen så fick min fylla sambo för sig att ramla ner på köksgolvet. Det var varjefall där jag hittade honom när jag klev ut från badrummet. Jag slog mig ner intill honom och där blev vi liggandes där ett tag. När jag insåg hur muppiga vi måste se ut så sprang jag upp och hämtade kameran och tog en bild. Allt detta innan älskling knappt han reagera på att jag rest mig upp. Tur att vi inte har insyn i köket som de andra boenden har här, grannarna kanske hade trott vi supit ner oss och sedan begått ett dubbel-självmord.

Kärlek för mig är är inte att tro att man inte kan leva utan varandra.
Det är att VETA att man inte kan göra det.

The Walking Dead



Kväll är det äntligen dags för mig att glo på det (EFERLÄNGTADE!!!!) första avsnittet av The Walking Dead, en ny zombie-serie. Hela 90 minuter långt! God, jag har väntat så länge på det här och förväntningar är verkligen skyhöga! Hoppas HOPPAS det är lika bra som det verkar!

Alexandra <3 Zombies


Illa

Att man aldrig lär sig. McDonalds är inte bra för kroppen. Pressade i mig ett sexpack nuggets och en mellan pommes nyss, å nu har jag magknip.

Alla sätt är bra utom de dåliga



Om man av någon anledning inte har en vinöppnare, så funkar det alltid att trycka ner korken i flaskan och sedan sila vinet med ett kaffefilter.. Eller?


Risk för risk

Sådärja. Efter några timmar på Ikea och en sväng i Heron City blev det skräpmat till middag och en snabb dusch. Nu sitter jag hemma hos Jonny (som har två nya skitsöta kattungar) och spelar risk. Eller ja, jag spelar inte längre eftersom jag åkte ut. Men snart blir det poker och då JÄVLAR ska grabbarna få smisk!

Nä, nu är det dags att fylla på vinglaset!

London i November



Jag har ju helt glömt bort att tala om för er att min London-resa är bokad och betald. Underbara stad, snart är jag hemma igen! Drar iväg den 21 november och stannar i tre nätter. Ser fram emot långa promenader längst mina favoritgator, massor av shopping och såklart mycket pubbande. Finns det något bättre än att sitta på en mysig pub, snacka skit och bli lullig? Tror inte det..

LONDON BABY! :D

Gief


Nu råkar det ju se ut som att jag har världens största lår. Vill bara göra er uppmärksamma på att det står en kista precis bakom mig där.

.. Och nu till poängen med det här inlägget.  Håll med om att jag passar bättre i den här koftan är Peter gör, och att han därför bör ge den till mig. SÅ SKÖN.

När jag var ett vårtsvinsbarn!







Lite söt då? Va, erkänn, lite söt! Varför har jag handen mellan benen på den sista bilden undrar jag dock.. ?

Älskar att mamma och pappa ändå tog en hel del bilder på mig och syster när vi var små. Så sjukt roligt att sitta och titta igenom gamla album och försöka komma ihåg. Bilderna är suddiga för att jag tagit kort på korten med mobilkameran och som vi alla vet så SUGER iphone-kameran rätt rejält med åsnesnopp.

29 oktober

Nämen MORRN på er alla! Jag vet inte riktigt hur jag lyckas att sova hela 12 timmar utan sömnpiller. Det måste vara Harry Potter som tröttar ut min hjärna.

Nu sitter jag varjefall här i underkläderna med en kopp vanilj-yoghurt och försöker pyssla ihop dagens playlist. En helt vanlig morgon i min lilla värld alltså.

Nu: Jobba lite.
Snart: Spela lite.
Senare: Simma lite.
Och efter det: Slöa på soffan och kolla på Idol.

Blodet droppar



Blodbussen stog utanför centrum när jag gick hem igår. Får alltid så dåligt samvete när jag bara passerar och inte hjälper till. Jag har ju själv varit i sitsen att jag behövde få blod, så jag vet hur viktigt det är att alla bidrar. Men jag är så sinnessjukt jävla nålrädd att jag blev svimfärdig bara av att tänka tanken på att lägga mig där och bli tömd på blod. Mår lite illa nu bara jag skriver om det också. Skärpning Alexandra!

Nästa gång.. eller kanske näst-nästa så ska jag pallra mig dit och övervinna min rädsla. Hjälp mig komma ihåg det!

Gnite

Min statistik har skjutit i taket den senaste veckan och det är verkligen roligt, men det gör också att jag känner mig lite elak om jag inte uppdaterar ofta! Tur att jag är en sån jävla bloggnörd att jag inte tycker det är jobbigt då ;)

Hur som helst, nu ska jag ge mig för idag. Godnatt soetisar!



När ni läser det här ligger jag redan på soffan som en annan munk och dricker mjölk (utan o'boy, galet!) och läser/jäser/fiser lite innan läggdags.

Okej, jag vet att fiser inte rimmar på läser och jäser. Men jag ville vara ärlig!

Nypris: 549:-







Peter gillade som vanligt inte skorna. Men jag gillar dem, det är väl tammefan det viktigaste! Nu ska jag bara komma på något snyggt att ha till. Det är lite svårt att bli inspirerad till snygga outfits när alla mina kläder ligger utspridda på golvet över helahalva lägenheten. Hmm..


Det mest lästa inlägget från min Ungdomar.se blogg

Det är fan löjligt.

Löjligt är nog det enda ordet jag kan komma på som passar tillräckligt bra. Men egentligen finns det inget ord som riktigt nålar fast den känsla jag känner ibland.

Jag är så löjligt lättpåverkad. Jag blir så löjligt lätt besatt av saker. Det kan räcka med att jag hör en låt sominspierar mig, eller ser en film eller tv-serie. Det kan ju inte vara normalt att vilja bli läkare efter att ha sett några avsnitt Grey's Anatomy. Eller att vilja bli veterinär bara för att man sett en film om plågade djur på youtube. Men så är jag. Jag kan inte göra något med måtta eller bara vara lagom. Allting måste dras till sin spets, på gott och ont.

Igår var jag, mamma, pappa och älsklingen och tittade på Prinsessa i Heron City. Medans vi käkade middag tillsammans innan bion börjat så kom vi in på samtalsämnet bergochdalbanor. Som ni redan vet så älskar jag att åka allt som går fort och gör loopar och är allmänt häftigt. Hur som helst. Jag blir direkt besatt av tanken att JOBBA som provåkare. Tänk va coolt att få åka runt i världen och provåka karuseller och bergochdalbanor. Eller, man kanske kan recensera tivolin och sånt? "Jag måste googla hur man blir en sån när jag kommer hem". Mamma tittar på mig med undrande blick. För hon vet hur jag är. Besatt av att missa något, besatt av tanken och rädslan för att saker och ting inte ska bli som jag vill. "Eller så kan du göra det normala och tillsammans med Peter spara ihop pengar och åka till något stort nöjesfält i USA och bara åka. Du vet - för att det är kul?" säger hon sedan.

Aj. Hon försökte peta hål på min bubbla.

För det är så jag beskriver det. Jag lever i en liten bubbla. I min bubbla är allting möjligt och ingenting omöjligt. Världen är full av möjligheter och jag ser inga hinder, bara möjliga lösningar och vägar (hur långa och snåriga de än må vara) mot mina mål. När någon säger att jag ska göra något normalt eller realistiskt så petar det på min bubbla. Jag är livrädd för den dagen bubblan spricker och det går upp för mig att jag inte kan leva som jag gör. Hoppas jag lyckas hålla upp bubblan livet ut. Det är mysigt här inne.

Det var kul att se filmen igen varjefall. Några småtjejer kände igen mig efteråt och viskade och pekade när vi var inne på damtoaletten samtidigt. Det var kul.

På vägen hem satt jag i bilen och dagdrömde som vanligt. Vi åkte bil, det var mörkt och regnade. Perfekt läge för massivt dagdrömmande. Och när jag kom hem. Gissa vad jag googlade?

Det är nog inte så hälsosamt att leva i en bubbla, men samtidigt så undrar jag varför jag skulle vilja leva annorlunda. Bubblan är glasklar, jag ser lika bra ut som andra människor ser in. Men det finns vissa saker som helt enkelt inte kan röra mig. Och det är bra.

GLAD



Såhär grisrosa och glad blir jag när jag måste laga middag, trots att jag inte är hungrig ännu. Vill inte äta för sent dock, har hört att det inte är nyttigt. Så ja, nu blir det lax och potatis. Sen ska jag fan sätta mig på soffan och pressa i mig 200 sidor Harry Potter.

Ja, jo, så råkade det ju bli såhär





Vet inte riktigt vad som hände. Men när jag kom hem från centrum hade jag händerna fulla med påsar från diverse butiker. Jag måste ha hamnat i någon form av shoppingtrans! Illa. Nu ska jag välja ut några favoriter av det jag handlade och lämna tillbaka resten. Jackan gillar jag, men det sitter lite konstigt på, så den riskerar att åka tillbaka till H&M. Boken däremot köpte mamma åt mig, den tredje Harry Potter-boken hade på något sätt försvunnit ur min ägo. TACK MAMMA (sockiplast! Undrar om någon fattar..) !

Dags att sätta igång med middagen kanske.

Lunchen



Sådärja. Hemma igen. Blev lite senare än jag tänkt mig.. berättar varför i ett inlägg som kommer upp klockan 17:15 (älskar hela den där tidsinställda grejen, som ni kanske märkt)!

Morfar stackarn lider också av en förkylning som vägrar ge med sig. Vi bildade en liten snor-klubb vid lunchbordet. Blev grekiskt igen men jag klagar inte, sjukt gott!

Jag har även lyckats lura med mig mamma på mina kommande badhusbesök! Så vi köpte en baddräkt åt henne och nästa onsdag ska hon göra debut! Woop woop. Nu måste jag verkligen jobba lite.

Empire state



Hittade en söt bild på flickorna jag träffade i USA. Kan inte riktigt fatta att det gått mer än två år sedan jag var där. Vart fasiken tar tiden vägen? Tänkte att ni kunde roa er med den här bilden medan jag är på lunch.

Fendur-ruruuururuuu

Sådärja. Nu börjar jag så smått vakna till liv. Ska strax iväg och äta lunch med mamma och morfar och efter det sätter jag igång med dagens jobb-fix.

Fender (mamma å pappas hund) är här nu och han tassar runt här och lämnar små söta märken i våran parkett. Bäst att ta ut honom en sväng så han inte också kissar på golvet. Alltså, inte för att JAG gjort det, men dom på badhuset.

Sexig bild på Frida



Det känns kul att veta att man fortfarande kan träffa nya vänner, även i vuxen ålder. Många tjejer är rätt kritiska till att hitta nya tjejpolare eftersom de hängt med samma gäng sedan dagis.

Därför har jag lagt upp den här bilden. Till dig Frida! En liten present såhär på morgonkvisten. Kul att lära känna dig! ;)

Simma i kiss

I simhallen idag var jag tvungen att gå på toaletten, den precis utanför duschrummet. Det luktade så mycket kiss där inne att jag höll på att kräkas. Golvet var blött av alla duschande kroppar som kliver in där. Men jag undrade lite om folk kanske kissar på golvet därinne och tänker; "moahaha, de som kommer in här kommer inte fatta att de STÅR i mitt kiss"..

Finns det såna människor?

Godnatt bloggen.

Hole in my head



Hade slut på rena strumpor när jag skulle iväg till simhallen. Så jag stoppade ner handen i Peters strumplåda och röck upp ett par. Såhär blev det då. Sexigt.

Note to self: köp nya strumpor åt din sambo i julklapp.

Bor det en liten Alexandra i dig?

Du..
.. hade långt hår, klippte kort och ångrade dig.
.. hatade att bo i en liten stad som ung, nu längtar du nästan tillbaka.
.. är beroende av facebook, bloggar, msn och mobiltelefonen,
.. och tycker inte det är något fel i det.
.. har haft mer än 10 jobb sedan du tog studenten.
.. kan alla repliker i serien Vänner och Sagan om Ringen-filmerna.


Du tar bilder på dig själv på pendeltåget och skiter i att folk stirrar.

Du..
..
älskar att höras och synas. Me, me, ME!
.. är inte rädd för att dö, men tycker det skulle va förjävla tråkigt.
.. anser att det är okej att säga att man "vill bara bli asfull",
.. och sedan bli det.
.. gillar att dra saker tre steg för långt,
.. och skämta om sådan man inte FÅR skämta om.
.. har läst igenom alla Twilight-böckerna två gånger.
.. Du har minst ett screenshot från WoW i dina fotoalbum på facebook.


Du misslyckas ibland när du tar bilder med självutlösaren, men får nytta av de failade bilderna ändå.

Du..
.. har din egen blogg och facebook som startsida.
.. kollar fortfarande under sängen efter monster ibland.
.. slutade suga på tummen när du gick i sexan.
.. sjunger i duschen och dansar med damsugaren när du städar.
.. har din mamma och farmor som vänner på facebook,
.. men censurerar inte porriga statusuppdateringar eller fyllebilder för det.


Du poserade likadant på bilder när du var liten som du gör nu.

Hur många Alexandra-poäng fick du?


Middag vs. Middag





Den övre tallriken var min. Den nedre var Sonnys. Erkänn att min ser MYCKET godare ut. Jag fattar verkligen inte hur människan kan äta en hel portion sådär utan grönsaker eller sås. Han påstår att det inte alls känns torrt, men jag är VÄLDIGT tveksam.

Hur man borstar tänderna



Köpte en eltandborste på Jula häromdagen, mest för att jag är så jävla lat. Tänkte, det här kan ju bara bli bra! Torskade dock på ett litet skrattanfall när jag hittade manualen.

1. Sätt tandkräm på tandborsten.
2. Placera tandborsten i munnen.
3. Starta tandborseten genom att klicka på ON-knappen.

Då kände jag mig lite dum eftersom jag satt gräddsås på tandborsten, pressat upp den i röven och klickat på OFF-knappen ett flertal gånger. Tur att det finns bruksanvisningar här i världen!

Nailme

 

Ska bli härligt att få in lite pengar nästa måndag så jag kan återgå till att upprätthålla en yta jag känner mig mer nöjd med. Klippa håret, köpa en vinterjacka, fixa naglarna. Ah. Materialism och ytlighet, två goda vänner till mig.

Fullt ös medvetslös

Peter: Vad hände, skulle du inte hämta Festis åt mig?
Jag: Meh, ska du dricka upp min Festis?
Peter: Ja.
Jag: ...

Peter: Du har ju hela dagarna på dig att köpa nya Festisar.
Jag: Hörru, jag har fullt upp om dagarna.
Peter: Med vad?
Jag: Ja, till att börja med så sover jag till 13.30, då är man rätt seg när man vaknar.
Peter: ...
Jag: Sen spenderar jag resten dagen med att samla använda glas på vardagsrumsbordet, sprida mina kläder över hela lägenheten, jobba på min blivande fetma och spela WoW.
Peter: Haha!
Jag: Kom inte och säg att jag inte har saker att göra.
Peter: Nej, okej. Du har saker att göra.
Jag: Mhm.. !
Peter: Var är min Festis?

Testa dina Vännerkunskaper!

Jag sammanställde det här testet för Ungdomar.se tidigare i år. Postar det här i bloggen nu så även ni som inte hänger på UM kan testa era skills. Den rätta raden står längst ner, fuska inte! Skriv gärna en kommentar med hur många rätt du fick ;) Lycka till!





FILM & TV.
 Att många av oss är bekanta med de sex vännerna, med stort ”V”, råder det ingen tvekan om. Frågan är hur väl du egentligen känner dem?

Här sätter vi dina kunskaper på prov! Är du verkligen ett sant fan av den omåttligt populära, tidlösa och roliga tv-serien Vänner? Svara på frågorna nedan utan att kika på den rätta tipsraden längst ner.

1. Vem var den sista i gänget att få reda på att Chandler och Monica är ett par?
A. Ross
B. Rachel
C. Phoebe

2. Hur många sidor var brevet som Rachel skrev till Ross den där helgen de tillbringade på stranden?
A. 19
B. 18
C. 21

3. Vad heter Ross barn?
A. Ben och Emma
B. Mike och Ursula
C. Emily och Billy

4. Med hjälp av en bil han själv inte äger raggar Joey tjejer i ett avsnitt. Vilket märke hade bilen?
A. Ferrari
B. Porsche
C. Corvette

5. Vem är Miss Chanandaler Bong?
A. Chandlers mamma
B. Chandlers pappas artistnamn
C. Chandler själv

6. Vad heter hon som födde Chandler och Monicas barn?
A. Nathalie
B. Erica
C. Emily

7. I vilken säsong åker hela gänget till Las Vegas för att överraska Joey under en filminspelning?
A. 4
B. 5
C. 6

8. Vilken var den absolut sista repliken i Vänner?
A. I don’t feel like coffee!
B. Goodbye apartment.
C. Where?

Vänner är dina vänner för livet, eller?
Vänner är dina vänner för livet, eller?

9. Vilken var den absolut första repliken i Vänner?
A. Hi
B. There’s nothing to tell
C. So, I’m on the phone

10. Vad heter Joeys mamma i förnamn?
A. Benita
B. Gloria
C. Maria

11. Monica dejtade en äldre man. Hans yrke var …?
A. Gynekolog
B. Ögonläkare
C. Forskare

12. Rachel dejtar sin assistent Tag ett tag. Men vilket delstat kommer Tag ifrån?
A. Ohio
B. Washington
C. Colorado

13. Vem brukar kalla sig Regina Philange?
A. Phoebe
B. Chandler
C. Rachel

14. Joey kommer på ett sätt att bli rik som involverar en viss kroppsdel. Vilken?
A. Hans händer
B. Hans hår
C. Hans tänder

15. Vem sätter sig på ett piano?
A. Chandler
B. Monica
C. Rachel

16. Vem hade egentligen sönder Mr. och Mrs. Gellers hammock?
A. Stormen Katrina
B. Chandler
C. Monica

17. När träffades Chandler och Rachel för första gången?
A. På Central Perk när det fortfarande var en bar
B. När Rachel precis rymt från sitt bröllop
C. Hemma hos Ross och Monica på thanksgiving

18. Vem av vännerna har aldrig kysst Rachel?
A. Alla har kysst henne
B. Monica
C. Chandler

19. Vem tar på sig alla Chandlers kläder för att hämnas?
A. Phoebe
B. Chandlers mamma
C. Joey

20. Vem kallas för Toby?
A. Joey
B. Chandler
C. Ross

Den rätta raden finner du här nedanför! Kom ihåg: vänner kommer och går, men Vänner består.

(ABABCBBCBBBCACCCACB)


ARG



FYFAN VA SUR JAG BLIR! KAN JAG FÅ NÅGOT JAG BEHÖVER OCH INTE BARA ÄCKLIGA TRICKS?

Okej, det här kanske inte verkar vettigt i era ögon, men ni som också är nördar förstår min rage.

Fångade på bild





Varken jag eller lilla Sonny var sugna på att vara med på bild. Bloggen får lida lite längre idag, nu ska vi gå och ätaaaaaa! Tjockis som man är så blir det ett kycklingspett med ris och MASSA tzatsiki.

Later!

Filmkväll.. ehum, morgon.



Blev väckt klockan elva av en kompis som hade lust att se på film. Klockan ELVA! Vad i helvete liksom. Men det var bra, för jag fick 20 minuter på mig att släpa mig upp och städa halva lägenheten och duscha å klä på mig. Det är inte riktigt lika fint här nu som det är på bilden, men nästan.

Nu blir det Tomb Raider. Konstigt att jag inte sett den tidigare med tanke på att jag älskar Angelina Jolie! Älskar och älskar.. är småkåt på, kanske är ett bättre ord.

Vintergatan



Min söta gamla Volvo, som jag fick i sutdentpresent. Mamma och pappas fina hus. När jag tittar på bilden så undrar jag lite hur vi vågade köra runt i bilen i all den där snön, men det var aldrig några problem att komma loss eller ta sig fram. Tror nästan det hade varit svårare att få ut audin från tomten i all snö. Och snart är det dags igen. Wohoo.. eller?

/tidsinställt inlägg.

Godnatt

Nä, man kanske skulle ta och sova lite. Ja, så får det bli.

Sambofritt

Peter har innebandyträning på måndagar vilket lämnar mig ensam hemma.

Jag tänker alltid, nu ska jag passa på att göra saker som jag inte gör när han är hemma. Rapa, peta mig i näsan, noppa näshår och bronto-bajsa. Härligt! Men nej, jag gör ju allt sånt när han är hemma också.

Damn, insåg just hur jävla sexig jag är.

Istället kanske jag ska sminka mig, ta på mig parfym och mitt svarta raffset och träna akrobatiska sexställningar på sängen. Bara jag hinner hoppa i mjukisarna igen lagom tills han kommer hem.

2007 2010

Sitter som vanligt och kikar igenom mina gamla bloggar för att få lite koll på vad jag gjorde för exakt ett, två, tre, fyra och fem år sedan. Rätt kul att jag bloggat så länge, för det är lätt att hålla koll på alla roliga och mindre roliga saker som hänt i mitt liv. Mest intressant för mig själv kan jag tänka, men jag har ju även mina trogna läsare. För er blir det lite repris.

Hittade ett inlägg från London som är från exakt 3 år sedan. Var så jävla lack på att det alltid var 800 grader i tunnelbane-tunnlarna. Gick ju fan inte att andas därnere.

"Dear London,
Please get some motherfucking VENTILATIONSSYSTEM I TUNNELBANORNA.
Thank you.
/Alexandra"



Vi hade rätt mycket konstiga saker för oss i London. Hittade den här bilden, försöker sätta in den i ett sammanhang, men minns inte varför jag tog den. Minns bara att jag hade sjalen runt mig för att jag frös när vi körde biljard den kvällen. Ja jo, inte helt normalt, men en rolig tid.




BLOGG FRÅN 21 OKTOBER 2007

"Japp, nu har jag varit i London mer än en vecka och det börjar verkligen rycka i min "charter-tå". Min hjarna börjar liksom kolla efter vilken tid transerbussen ska hämta mig och när mitt flyg hem avgår. Men så slår det mig, just fan, im not going home yet.

I fredags var det party för hela slanten och det var riktigt kul. Även om jag kanske blev lite för full. Tur att Haddad och Ike var där och tog hand om mig, haha! Igår sa var det VM-final i Rugby, och England mötte Sydafrika, snacka om galna människor engelskmännen är nar det kommer till sport. CRAZY! Jag lekte nykterist igår och skyllde på att jag skulle upp och jobba idag klockan nio, men egentligen var det mest for att spara pengar. Det börjar bli dåligt med cash nu faktiskt. Dags att starta paniken?!

Hursom helst har jag varjefall börjat jobba 4 timmar om dagen på hostellet där ja bor, sa numera bor jag här gratis. ASBRA!

Sen ska jag på jobbintervju på tisdag! Ett jobb som jag VERKLIGEN vill ha. Det är som assistens till en assistent på en eventfirma. Eller PR-byrå typ. Jag tror det kan bli skitkul. Jobbigt, men skitkul! Det är bra betalt och jag kommer (om jag far jobbet) göra allt fran hämta kaffe till att boka flygresor, ta telefonsamtal, sortera, kopiera, SHOPPA, fixa konferenser och hjälpa till vid events, hålla koll på chefens schema liksom. Lite "the Devil wears Prada" över det hela. Men inte alls lika glamouröst. Wish me luck!

Sen har jag fått ganska bra kontakt med en av de som bor i mitt rum. Han kommer fran Italien och ar typ 35 år. Han pratar jattedålig engelska, men jag lär honom engelska och han lär mig italienska. Han har två supersöta döttrar hemma i Italien och han vill så gärna prata engelska, men han har bara pratat i typ en månad, stackarn. Men det är bra for min italienska! Typ 80% av dom som bor har ar italienare, its strange. Kanns som jag ar i Italien.

Jag ska ocksa höra från en skobutik på måndag, även om jag älskar skor sa hoppas jag mest på assistentjobbet nu. Tänk att få ha mitt eget skrivbord, tihi."



Nu måste jag klä på mig! Känns som det börjar bli dags att hoppa ur sovkläderna..

I'm blue



Vaknade väldigt sent idag, men det hade jag ju planerat att göra. Börjar äntligen känna mig levande igen efter helgens lilla snéfylla. Sitter och nördar mig lite med Wow i väntan på att älskling ska sluta jobba. Lön idag! Wohoo, ska bli så kul att gå en sväng i centrum och titta på alla saker jag inte kan köpa. Peter ska till frisören eftersom jag färgade hans hår BLÅTT igårkväll.. vet inte riktigt hur det gick till. Oh well!

Politiskt korrekt reklam från London



Hittade min mapp med stuffs från tiden i London (hösten 2007) där fanns denna med. En helt vanlig reklambild som satt i rulltrapporna ner i tunnelbanan.

Små bröst = sadface.
Stora pattar (älskar ordet) = happyface.

/Tidsinställt inlägg

Jackme



Måste ha en vinterjacka. Har inga pengar, men det får bli ett senare problem. Det viktiga är ju att lista ut vilken typ av jacka jag vill ha. Börjar lära mig av mina misstag nu och inser att jag borde lägga lite mer pengar på en tidlösare jacka som jag inte tröttnar på efter en vinter. Lägger jag 3000 kr på en svart Peak-jacka så kommer den räcka längre än en H&M-jacka för 700 spänn som jag satt i system att köpa varje höst. Perfekt att jobba extra som garderobiär, massor av inspiration!

Hittar jag en snygg jacka så snor jag den helt enkelt. Så får det bli. "Sorry, din jacka hänger inte kvar här. Någon annan måste ha hämtat ut den. Tyvärr så ansvarar vi inte för inlämnade föremål" ..

Inte.. ?
Fel att stjäla?
VA?!

Nähä, okej. Jag sparar väl ihop pengarna då. Tråkmånsar.

Ont

Har ätit så många satsumas idag att jag det svider på tungan hela tiden. Aj aj.

Undra om en satsumas kanske kan råda bot på det onda. Förmodligen.

Ska testa.. !

Lördag goes söndag

Är fortfarande helt jävla slut. Vet inte riktigt varför eftersom jag inte är bakis eller har gjort något riktigt ansträngande. Antar att det bara är en sån dag helt enkelt..

Bilderna från igår lämnar en hel del övrigt att önska, måste hitta någon bättre inställning än crazy-flash, som gör att ingen vill vara med på bild. En eloge till de människor som gör sig bra på bild med blixt. How do you do it?



Jag och Rickard ville MER än gärna vara med på bild.



Jag försökte ta en bild på Frida. Det gick sådär.. hennes snygga blå klänning kom med lite varjefall.



Vi körde Rita & Gissa - och grabbarna lackade ur när de inte fick poäng för "mopp" när det rätta svaret var "golvmopp", erkänn att vi dömde rätt här. Det måste ju vara EXAKT det ordet som står på lappen, annars är det ju ingen mening. Det blev dock kvällens mest infekterade samtalsämne, haha.

Nä, fyfan. Ska sätta i mig lite satsumas och läsa vidare på Harry Potter och hemligheternas kammare, woop.

Morgonpigg



Hittade lite gamla bilder här på mammas dator. Visst var jag söt som barn? Sen gick det ju käpprätt åt skogen..

Miss universum! Eller kanske universums miss som pappa sa till mig en gång. ELAKINGEN! Hihi..

Okej, jag är inte vaken nu egentligen, jag bara missbrukar den nya tidsinställar-funktionen. SJUKT BRA!


Hemma

Känner mig lagom tråkig när jag kommer hem från mitt party nu, medan mamma och pappa fortfarande är ute på vift. Tråkigt bara att jag började må piss-illa efter fyra cider och inte fick ner något mer. Annars var allt på topp, sällskap, underhållning och smisket. Fint fint, bara fint.

Nu: Dricka massa vatten.
Snart: Kolla igenom kvällens fylle-smsande.
Senare: Slänga ut katten så jag slipper bli väckt av henne imorrnbitti.
Efter det: Sova som en stock till MINST 11.30

Puss vänner och godnatt!


Tidsinställt inlägg: Älskade knäpp-mongon till föräldrar



Alla kan inte ha normala föräldrar. Tur är väl det, för jag skulle inte byta mina knäppisar till päron mot något annat i hela världen. NI ÄR BÄST! Här har jag precis sminkat och stylat mamma inför kvällens 50-års fest. Verkar bli livat, kanske ska våldgästa det partyt senare?

Bära bära köra släng

Åkte ner till Nynäs redan tidigt imorse för att hjälpa söta Denise att köra säckar till sopstationen från hennes gamla lägenhet. Efter det blev jag bjuden på riktigt husmanskost hemma hos hennes mamma. Nu, en sväng på systemet senare är det dags att hoppa i duschen och göra mig fin. Så fin det går varjefall.. och springa iväg till andra sidan stan och dricka mig lullig och lycklig i snyggt sällskap.

Tänkte bara säga puss till er alla också.. så PUSS!

Kika in här klockan 21.00 så dyker det upp en snygg fyllebild på mamma och pappa, haha!


Gravid

Jag är fortfarande så jävla mätt av middagen. Älskling svängde ihop en renskavsgryta som var ASgod. Sitter och nördar mig, men har idol i bakgrunden och känner mig allmänt på tjocken. Lite mer cola kan jag nog pressa i mig.

Kul att Minnah är tillbaka också. Ja. Det var det hela.

Slaskigt grått vinterland







Vaknade till en gråslaskig värld imorse. Minns hur glad man var när första snön kom som barn. Inte ens 1% av den lyckan kunde jag känna idag. Satte mig vid datorn och tjurade över det dåliga vädret tills Jonny föreslog en liten hundpromenad. Blev på lite bättre humör, men tycker minsann snön hade kunnat vänta några veckor till. Eller ganska många veckor.. Det kommer ju bara smälta bort och bli gegga ändå.

Fick jobbet på Maxi också! GRATTIS TILL MIG!

Tidsinställt

ÄNTLIGEN har blogg.se lagt till en funktion som gör det möjligt att posta tidsinställda inlägg. HÄRLIGA TIDER!

NOSTALGI - med stora bokstäver, ja.

Sitter och glor igenom gamla klipp från barnprogram som gick när jag var liten. Så fort jag hörde alla intron tog det inte lång tid innan jag nästan var gråtfärdig - det är en sån dag. Och jag skulle lätt vilja vara fem år igen, bara för en dag eller två.. Sitta och glo på TV, leka med dockor, vara lyckligt ovetandes om alla jobbiga saker i livet.

Vilken är din favorit?





Dom kämpar och godheten segrar igeeeeeeen..







Att va söta men lika som bär vad är det att ha? Lite annorlunda är inget fel å va..

Minns när alla hade den textraden på sina Lunarstorm presentationer..



Luftens hjältar var verkligen en av mina absoluta favoriter. Minns att vi hade en VHS-kasett med massa inspelade avsnitt, ska leta reda på den när jag är hos mamma å pappa på lördag. Hoppas de har kvar VHS-spelaren bara..



Joakim von Anka och tre KNATTAR, woohoooo!



Vad är det för skit som går på TV nu liksom? Kantigt animerat BULLSHIT. Ska fixa dvd:er med alla gamla barnprogram och spara tills jag får kids så de får kolla på BRA underhållning!

Mot Nynäs!




Sådärja. Nu är jag vaken och helt mätt på satsumas. Dags att packa lilla väskan och åka mot Nynäs. Ska tvinga Rickard att kolla på the big bang theory hela kvällen, eftersom han inte kollat på det tidigare... How are we even friends!? Kul kul kul.

Påminn mig att jag måste logga in i WoW en gång i timmen för att köra Trick or Treat bara!



Facerape



Tvättade precis ansiktet. Hoppas verkligen att "ÖL" betyder olja på tyska eller nått. Smeta in alkohol i ansiktet gör jag ju så bra på fyllan ändå..

Berry = Merry



Hittade den är lilla disken när vi var och handlade igår. Är det något nytt påfund eller har det funnits länge? Frikkin' fantastic säger jag, jag älskar ju bär! 9,90kr/hg är ju inte alls dyrt heller! Vintern känns inte lika jobbig nä rman kan handla färska bär såhär. Jajajajajajaaaa, jag vet att de bara är frysta bär som de tinat och lagt i en snygg kyl. MEN ÄNDÅ! Låt mig bara va lycklig över det här nu.

UPDATE: Allt detta på Coop Forum i Haninge alltså :) Intill godiset och glass-kylarna nästan framme vid kassalinjen.

Underbara översättningar

Nyss på TV.

Personer säger: "I hope she learns something from this."

Den svenska textningen lyder: "Jag hoppas hon lär sig någon från dis."

Underbart.

Kostcirkeln



Det blev en näringsrik middag idag. Fråga inte om ankan.

Onsdag onsdag onsdag



Mitt extrajobb måste ändå bland de bästa utsikterna i stan.



Och så här ser det alltså ut. Spenderade 10 timmar sittandes/ståendes/springandes där idag. HÄRLIGT!



Maud Olofsson föreläste. Lite kul att se Säpo springa omkring och "säkra" lokalerna...



Lite småjobbigt att flickorna jag jobbade med hade likadana kläder och frisyr. Jag är ju värdelös på namn och när man jobbar med massa olika människor varje gång man jobbar blir det svårt att hålla koll. Det var ju inte direkt lättare idag.. Liljorna eller nejlikorna, är inte riktigt säker på vad de heter, luktade gott till en början. Men efter 4-5 timmar fick jag världens huvudvärk av den starka doften.

Dags att återvända till soffan och försöka få älskling att massera mina fötter, de är ÖMMA.

Godnatt!

20 oktober

Morrn alla morgonpigga! Nu sticker jag till jobbet (garderobsjobbet), så det kommer vara rätt dåligt med uppdateringar här under dagen. Hörs igen ikväll!



Dagens kollektivtrafik-underhållning blir Harry Potter och de vises sten, berättade ju tidigare att jag planerar att läsa igenom hela serien igen. Dags att sätta fart!

Shit, dags att sätta fart mot jobbet också! Min buss går 07.11! Tjing!


I duschen

När jag duschade nyss insåg jag att Peter har fler produkter för kropp och hår på dusch-hyllan än vad jag har. Undra vad det betyder... ?

Mina referenser

Sökte ett jobb förra veckan och de ville såklart ha referenser. När jag idag får veta att de har kontaktat en av dem så blir jag såklart nyfiken och vill veta hon frågat och vad han sagt om mig. Får då veta följande..

Hon frågade hur jag upplevt dig på arbetsplatsen, mot gäster och kollegor.
- Slampig, svarade jag.

Hon frågade sedan om din närvaro och arbetsmoral.
Väldigt låg, svarade jag såklart.

Sen undrade hon om jag skulle vilja ha dig här som kollega igen.
- Det beror ju på hennes klädsel, såklart, sa jag då. 

Känns härligt att man kan lämna ut referenser man kan lita på.

ELLER?! Tack gulle-du, du vet vem du är!

Hjärndöd, hjärndödare, Alexandra



Hittade ännu en bild från skolresan till Italien 2005. Minns en dag när jag, Malin och Elin (de andra töserna på bilden) fick för oss att gå i armkrok HELA dagen. Det blev lite småjobbigt när vi skulle ta oss fram på smala, överbefolkade trottarer eller in genom små dörröppningar - men det gick. Allt går, bara man vill. Allt utom spädbarn. Ha, ha, ha.

Har dragit igång en tvättmaskin, det får bli dagens nytta här hemma. Nu ska jag återgå till att göra något hjärndött för att inte stressa upp mig själv. Orkar inte med en bajs-dag till, det här ska bli en fin dag. Så det så!

19 oktober

Åh, vad jag hatar att vakna när jag drömmer något härligt. Var i Egpyten (där min lillasyster är just nu och semestrar) på ett hotell med världens största poolområde. UPPVÄRMD också, skulle precis kasta mig ner i vattnet när jag vaknade. Hemma, ensam och fortfarande förkyld. Man kan inte annat än att älska livet!

Funderar på att trotsa vädret och ge mig ut på dagens promenad reda nu. För att ha det avklarat liksom. Regnet öser ner, tror att jag väntar tills det avtar (haha, jag läste avatar - the movie) innan jag går ut. Under tiden då.. Spela wow? Glo på family guy? Tvätta, städa?

Han är våldtäktsman

Det är mörka tider nu. Det ingick inte i min plan när jag drog ut på den dagliga promenixen kring sjön att det skulle bli kolmörkt. I skogen kan INGEN höra mig skrika. Försöker att inte låta min hjärna påverkas av alla filmer man sett, och alla offer man läser om i tidningarna. Ändå ökar jag hastigheten på mina steg gradvis utan att ens tänka på det. Den sista backen nästan springer jag hela vägen ner. Kastar en blick över axeln men ser ingen där. Fortsätter med stora steg hela vägen hem och känner mig inte lugn förrän jag kliver in i hallen. Var det verkligen värt att säga upp medlemskapet på Sats för att spara lite pengar? Var det inte värt en femhunka i månaden att kunna motionera i säkerhet?

Äh, jag lever lite på den vilda sidan. CRAZY! Om jag helt plötsligt slutar blogga och ni inte hör av mig på mer än en vecka. Utgå då ifrån att jag blivit mördad, styckad och sänkt i sjön. Kom ihåg de fina sakerna med mig och spela Here comes the flood av Peter Gabriel på min begravning. Tack!


Söndagspromenixen



"SITT FINT", sa jag till Morris. Men det var bara jag som satt fint ju.

Söta läsare

Ni som läser min blogg är så jävla söta. Ni har lärt er att jag inte uppdaterar lika mycket på helgerna (om ens) som jag gör om vardagarna. Så på lördag och söndag går läsarstatistiken ner som fan, för att komma tillbaka direkt på måndag morgon! LIKE :)

BE AH HÅ

Känner mig så jävla töntig när jag sitter hemma och stressar upp mig över skitsaker. Jag måste verkligen lära mig hantera de här dåliga dagarna, men tror det är svårt på egen hand. Vilken jävla tur att jag har en asbra psykiatriker som har tid att träffa mig ungefär var 5:e månad. "Här har du lite starka piller, det räcker väl?"

BAH. Det är det enda jag har att säga just nu. B-A-H!

THE weekend







Har haft en toppenhelg, förkylning och stress-eksem till trots. Började i fredags med mys, middag och idol hemma hos oss. Emelie och Johannes var här och käkade middag (lagade den också). I lördags blev det en tidig morgon för att titta på Johannes när han tävlade i Kendo, sjukt coolt, hade inte sett något liknande förut. Sen bar det av till Nynäshamn där det blev vindrickande i det bästa av sällskap (Emelie, Rickard, Frida och Fender +Felice).

Gilla bilden vi tagit med självutlösare utanför Willys?

På söndagen sov jag länge och väl hemma hos mamma och pappa. Blev serverad en stadig frukost innan vi gick ut i skogen och promenixade med hundarna (vår egen och en polare till mammas doggy fick följa med). Jag halkade efter och skyller på att jag var bakis, inte att jag har dålig kondis. He.He. Senare på eftermiddagen blev det pizza. TJOCKIS <3

Fredagsmys



Om det så är det sista jag gör.. Fredagsmys med Emelie, Johannes och Älskling. Vi lagade ungsbakad potatis med morötter och stekt fläskfilé. Nomnomnom!

Sitter på soffan och pressar i mig onyttigheter. Glor på Bad Boys och anser att livet känns allmänt bra. Intervjun idag gick bra också! Får veta inom två veckor om jag är en av de 13 som får jobb! Alla håller tummarna för mig nu!

Snart dags att sova, blir en tidig morgon imorrn och en lång dag. Nynäs på kvällen, partajj!

Nu: tillbaka till soffan.

Friday, i'm not in love



Den här bilden känns lite emo, eller hur? Vad bra! För det är precis så jag känner mig just nu. Vaknade med en blåsa på läppen och jag vet att det kommer ta flera dagar för den att försvinna. Jävla stress. Blir så sur på min kropp som inte klarar av lika mycket stress som den brukade. Tänk dig själv! Hur kul är det att få en blåsa bara för att man ska på en jobbintervju? Bajs är vad det är, bajstråkigt.

Ont gör det också. Emo-fredag.

Bedtime

Okej, jag ska inte gå och sova ännu. Men jag ska göra något jag sällan gör; stänga av datorn redan nu.

GODNATT!

Tänker minsann sätta mig på soffan och läsa Harry Potter, den första boken. Har bestämt mig för att läsa igenom hela serien igen.. och liksom ladda upp, har ju inte läst de två sista böckerna! Emelie kommer slå mig för det imorgon. När jag ÄNTLIGEN får träffa henne, dumma lilla mongo-bästis. Kul att du är hemma!

Walk of life







Tog en liten promenix runt en liten sjö som finns här där vi bor. Vädret var verkligen på topp när jag började knata, men halvvägs så gick solen i moln och det blåste upp till halv storm. Jag roade mig med att spela in en videblogg, som tyvärr inte kommer komma upp, för allt ljud försvann i vinden. Tog lite fula bilder och väntade på att någon skulle komma på mig där jag gick som en idiot och pratade med mig själv.

Har precis käkat middag, massa ångkokta grönsaker och lax. Ska se hur många timmar det dröjer innan jag blir hungrig igen.. Igår åt vi ju McDonalds till middag och jag var ashungrig igen efter 2 timmar. Hoppas jag står mig mycket längre på nyttigheterna.

Tog kort på massor av bajs också. Lägger upp det sen! Tihihi...

Calle Schulman vs. Alexandra Algerydh





Det råder väl ingen tvekan om vem som gjorde jobbet bäst?

Hittade de här bilderna när jag gick igenom en mapp på datorn. Alltid lika kul att hitta sånahär gamla pärlor i arkivet.

Den första listan

Jag har alltid varit anti listor som folk bara kopierar och klistrar in i sina bloggar. Men jag snodde den här från Frida och tyckte den verkade kul. Ni som känner som jag gjorde inför såna här listor kan scrolla förbi. Scroll scroll!

1. Started my own blog - Japp, den första är från hösten 2005.

2. Slept under the stars - På en studsmatta med tre andra tjejer när jag var 14 bast. 

3. Played in a band - Eloquent, go go!



6. Given more than I can afford to charity - Jävla Greenpeace som jag hade på autogiro..

8. Climbed a mountain - Älskade att klättra när jag var yngre.

10. Sung a solo - Massor av gånger. Hellre än bra, måste jag tillägga.

12. Visited Paris - Förra hösten med familjen.

   
Jag i Paris.

13. Watched lightning at sea - Från en segelbåt, RIKTIGT läskigt.

18. Grown my own vegetables - Morötter och rädisor!

19. Seen the Mona Lisa in France - Såklart!

21. Had a pillow fight - Massor! Jag vinner alltid.

23. Taken a sick day when you’re not ill - Har hänt nån gång, ja.

24. Built a snow fort - Så många gånger att jag inte ens kan räkna.

25. Held a lamb - På Skansen!

26. Gone skinny dipping - Betyder badat naken? Isåfall är svaret ja.

29. Seen a total eclipse - När jag var liten, jag tror den var full varjefall. Förmörkelsen alltså..

30. Watched a sunrise or sunset - Vackert vackert vackert.

31. Hit a home run - I bränboll, inte baseball.

32. Been on a cruise - Kryssningar är som mini-charters. Woop woop!

36. Taught myself a new language - Lärde mig själv stora delar av Quenya i högstadiet.

37. Had enough money to be truly satisfied - Det måste jag nog svara ja på. Inte nu längre dock.

38. Seen the Leaning Tower of Pisa in person - Jamen visst! Tvåan på gymnasiet, språkresa!


Pisa, Italien, 2005.

40. Seen Michelangelo’s David - På samma italienresa som jag nämde ovan.

41. Sung karaoke - Jag vill vara din, Margareta.. trallalala.

43. Bought a stranger a meal at a restaurant - Räknas McDonalds så är svaret ja!

44. Visited Africa - Egypten 1999!


Egypten.

45. Walked on a beach by moonlight - Jamenvisst. Både i Nynäs och i Seattle.

46. Been transported in an ambulance - När läkarna karvat för djupt i halsen på mig.. Läs hela historen här.

50. Been to the top of the Eiffel Tower in Paris - Ja, det är SJUKT mycket högre än det ser ut!

51. Gone scuba diving or snorkeling - I Egypten med pappa och massa japaner.

52. Kissed in the rain - Jadå. Väldigt romantiskt och klyschigt.

53. Played in the mud

54. Gone to a drive-in theater

55. Been in a movie - Hade en miniliten roll i Prinsessa.

63. Got flowers for no reason - Så fina så.

69. Saved a favorite childhood toy - Min nalle sover med mig i sängen fortfarande. Men ibland hamnar han på golvet.

71. Eaten caviar - GOTT JU.

73. Stood in Times Square - JAO!

    



76. Seen the Changing of the Guards in London

84. Had my picture in the newspaper - När jag var Lucia-kandidat i Nynäshamn..

88. Had chickenpox - Det tror jag.

89. Saved someone’s life - Ja.

91. Met someone famous - En himla massa.

92. Joined a book club

93. Lost a loved one

98. Owned a cell phone - Gärna två åt gången..

99. Been stung by a bee

Sakerna från listan som jag INTE gjort:
4. Visited Hawaii, 5. Watched a meteor shower, 7. Been to Disneyland/world, 9. Held a praying mantis, 11. Bungee jumped, 14. Taught myself an art from scratch, 15. Adopted a child, 16. Had food poisoning, 17. Walked to the top of the Statue of Liberty - Men jag har sett henne från färjan.., 20. Slept on an overnight train, 22. Hitchhiked, 27. Run a Marathon, 28. Ridden in a gondola in Venice, 33. Seen Niagara Falls in person, 34. Visited the birthplace of my ancestors, 35. Seen an Amish community, 39. Gone rock climbing, 42. Seen Old Faithful geyser erupt, 47. Had my portrait painted, 48. Gone deep sea fishing, 49. Seen the Sistine Chapel in person, 56. Visited the Great Wall of China, 57. Started a business, 58. Taken a martial arts class, 59. Visited Russia, 60. Served at a soup kitchen, 61. Sold Girl Scout Cookies, 62. Gone whale watching, 72. Pieced a quilt, 64. Donated blood, platelets or plasma, 65. Gone sky diving, 66. Visited a Nazi Concentration Camp - , 67. Bounced a check, 68. Flown in a helicopter, 70. Visited the Lincoln Memorial, 74. Toured the Everglades, 75. Been fired from a job, 77. Broken a bone, 78. Been on a speeding motorcycle, 79. Seen the Grand Canyon in person, 80. Published a book, 81. Visited the Vatican, 82. Bought a brand new car, 83. Walked in Jerusalem, 85. Read the entire Bible, 86. Visited the White House, 87. Killed and prepared an animal for eating, 90. Sat on a jury, 94. Had a baby, 95. Seen the Alamo in person, 96. Swam in the Great Salt Lake, 97. Been involved in a law suit, 100. Ridden an elephant.


14 oktober

Det är inte lätt att sitta och vara fokuserad på saker och ting när det enda man är sugen på är att nörda sig i WoW. Måste bli skärpning här nu, men det är så mycket jag måste lära mig och vänja mig vid i nya patchen. Oh well.

Drömde massa sjuka drömmar inatt. Bland annat så fick jag en huvudroll i en film och kände mig asnöjd med det. Tills vi skulle börja spela in och den första scenen var i ett omklädningsrum där jag skulle stå och sminka mig. Då ser jag att hela mitt ansikte är täckt med äckliga bölder och vätskande eksem. När jag får panik över det och börjar gråta så säger kameramannen "det var ju därför du fick den här rollen, för att du är så ful", tack för det. I en annan dröm så var jag hemma hos en kompis på förfest. Men jag blev ALDRIG klar för att gå vidare. Tog på mig skorna, en sekund senare så stog skorna i hallen igen. Satte på mig jackan, men så fort jag knäppte översta knappen så var den också borta. STRESSANDE!

Nu har jag vaknat, ätit frukost, dragit igång en tvättmaskin och hoppat i mjukisbyxorna. Skönt att jobba hemmifrån en dag som den här. Inte för att det är fel på vädret eller något, utan mest för att jag känner mig sjukt seg. Måste vara alla jävla stressdrömmar inatt.


Suit up shoes



Mina älskade skor fick komplimanger på Facebook idag under min Suit Up-day bild. Så jag tänkte att de minsann förtjänar ett eget blogginlägg. Vackra, underbara, sexiga HÄRLGIA skor.

799:- spänn, från Scorette. Vårkollektionen 2010.

Nu ska jag proppa i mig skorpor som kvällssnacks, så jävla gott!

21 november





Bokade precis flyg till London. Mitt älskade andra (tredje?) hem. LÄNGTAR fucking ihjäl mig, vill att det ska bli november nu.

Ska träffa Sarah (den galna kanadensiska tjejen) där och efter ett dygn flyga vidare till något varmt ställe. På 24 timmar i London hinner jag mycket! Promenera till mina favoritställen, äta nybakade kakor, dricka alkohol med Mr. Haddad, shoppa loss på Primark och dricka massa Starbucks latte i olika sliskiga smaker.

SEE YOU SOON LONDON!

International Suit Up Day 2010



Jag är självklart med och suitar up, idag på den internationella SUIT UP-dagen. Barneys ord är lag i min värld!

You're a poet and you don't even know it



From childhood's hour I have not been
As others were; I have not seen
As others saw; I could not bring
My passions from a common spring.
From the same source I have not taken
My sorrow; I could not awaken
My heart to joy at the same tone;
And all I loved, I loved alone.
Then- in my childhood, in the dawn
Of a most stormy life- was drawn
From every depth of good and ill
The mystery which binds me still:
From the torrent, or the fountain,
From the red cliff of the mountain,
From the sun that round me rolled
In its autumn tint of gold,
From the lightning in the sky
As it passed me flying by,
From the thunder and the storm,
And the cloud that took the form
(When the rest of Heaven was blue)
Of a demon in my view.


Man kan inte annat än ÄLSKA "Alone" av Edgar Allan Poe. Tror att den här dikten finns nerklottrad i alla mina anteckningsblock från gymnasiet. Bra skit Edgar, bra skit. Tack!

13 oktober



FyFAN va kallt det är ute nu. Tänker inte skriva något om fotbollsmatchen igår, det ämnet är redan sönderbloggat. Försöker planera min tid den här veckan så den ska räcka till. Kommer inte lyckas eftersom jag bloggar istället för att göra något vettigt. Får lite dåligt samvete nu, bara för att jag skrev sådär. Bäst att sätta igång med lite annat roligt, jobbigt, störigt, förvirrande grejer.

Grejer - vilket jävla fult ord.

12 oktober

Shit, är det redan 12 oktober? Känns som igår jag hade 12 september som rubrik på ett inlägg.

Efter en morgon som bara kan beskrivas som stressad sitter jag äntligen där jag trivs bäst just nu, hemma framför datorn. Dagen har redan bjudit på en försovning, möte med mamma, ett par nya örhängen, ett möte med jobbet, en energidryck, en bortglömd (för några sekunder borttappad) mobil. PANIK.

Senare blir det middag och fotboll på O'learys med älskling och de andra pojkarna. Nu klev mamma innanför dörren här, hon ska låna toaletten och jag ska städa lite.. Not. Eller jo. Men VÄLDIGT lite.

Cat vs shoe



I söndags eftermiddag var vi (ja å mamma) hemma hos syster. Träffade lilla Pepsi för första gången, så SÖT. Här har hon en intim stund med mina stövlar. Märks att söt-katt-fan har BRA smak när det gäller mode.



Ni kanske ser på bilden (mamma och katt) vart jag fått min kalufs ifrån. Tack mamma, kul att få några bra gener från dig, hahah.. HJÄRTA!


Lördag-Söndag-Måndag



Spenderade helgen i spetsblommiga strumpbyxor á la bilden ovan. De går ALLTID sönder på samma ställe. Jag äger alltså tre par i samma modell och ALLA har hål precis där på vaden. Vet inte hur jag lyckas med det. Hade en teori ett tag om att jag bara inbillat mig att jag äger flera likadana och att det egentligen bara var samma par som cirkulerade i klädhögen. Men så var alltså det inte..



Såhär sexig är jag när jag tuperar håret. Funderade på att behålla det sådär istället för att borsta ner ned. Tur att min kära sambo fick mig på andra tankar. "Ska du gå ut sådär?" .. "Eh, nej."

 

Det blev ju riktigt snyggt när det var klart. Men såhär såg det ut dagen efter, när jag sovit med en stor knut mitt på skallen. Det var INTE kul att borsta ut. Tappade säkert hälften av håret..

På lördag är det fest (var)..


Bästa Mr. Rickard och jag

Innan bilden skulle tas var jag tvungen att hitta en filt att gömma mig bakom. Ni vet hur det kan vara.. eller kanske inte. Det är nog bara jag. Men ibland behöver man gömma sig lite på bild för att ens fastna!

Är väldigt nöjd med lördagkvällen, blev en riktigt härlig fylla i ännu härligare sällskap - det behövde jag! Är nöjd med söndagkvällen också, varjefall den del av den som redan passerat. Åkte med mamma till Sollentuna och hälsade på lillasyster och hennes joel och deras nya kattunge, Pepsi. Tyckte minsann att de skulle skaffa en katt till och kalla den Max. Tråkigt, jag vet. Men sån är min humor just nu!

Ska nog slänga mig på soffan nu och försöka somna i tid. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba i garderoben igen, woho!


Weeeeeeekeeeeeend



Hallå VÄNNER! Kommer bli lite dåligt med uppdateringar här under helgen, som vanligt. Åker iväg nu och firar Älsklings mamma som fyller år! Sedan hem en snabbis och duscha och fixa mig för kvällen. Tar lilla äckliga pendeln till Nynäshamn och går på krogen i gott sällskap! Imorgon kommer jag ligga bakis till klockan ett-två nånstans och sedan åka med mamma till systeryster och äta middag.

Hoppas ni får en fin helg, söta läsare! PUSSEN DÅ?!

Nattbild



Gillar inte att det ser ut som jag är en knarkare på den här bilden. Kolla armvecket.

Ja-ja-ja-jackpot!









Om jag saknar mitt gamla jobb? Ja, jo, det gör jag nog. Både jobbet i sig och det sköna gäng vi var som jobbade tillsammans. Men nu är det nya tider, och nya äventyr väntar. Tiden på Jackpot kommer alltid vara ett fint minne, man får försöka glömma de tråkiga sakerna och hålla fast vid det som var roligt och spännande!

Stor kram till speciellt Jannica!


Rädda livet på någon via bloggen.

När jag var i London hösten 2007, så bloggade jag precis som jag gör nu. En dag snubblade jag över det här inlägget i en främmande människas blogg och fick panik. Läs själva.

23 november, 2007 kl. 16:17
"Så här slutar mitt livs saga Nu orkar jag inte leva i skuggan av mitt verkliga jag längre. I min homosexualitet har jag gömt mig hela livet. Jag har sökt kärlek men misslyckats i de allra flesta fall. Rey älskar jag fortfarande på något sätt även om det var mitt beslut att vi skulle skiljas. Nu sitter jag här i huset jag köpt i Alby, Ånge kommun och känner separationsångest från livet i Håbo kommun. Det blev lite bättre när jag fick tag på Brian från Taipei i Taiwan på Internet. Han gav mig hopp om att få uppleva kärlek med honom. Han sökte en äldre man på Internet och jag svarade på hans anrop. Han har många gånger sagt till mig att han älskar mig och jag är upp över öronen förälskad i honom. Senare har han dock förklarat att det är otänkbart för honom att leva tillsammans med en man. Han skall vara sin familjs "riktige" son och han har även en flickvän som det förväntas att han skall gifta sig med. Så är kulturen i Taipei i Taiwan. Vårt kärleksförhållande skulle vi hålla hemligt Många gånger har jag tänkt ta mitt liv?den tanken har förföljt mig i alla år och så fort jag upplevt svårigheter så har tanken på att avsluta livet blivit allt mer påtaglig. De senaste dagarna har jag suttit inne och chattat med Brian och mina känslor har pendlat mellan hopp och förtvivlan. När han berättade att han har en flickvän och att det är otänkbart för honom att leva tillsammans med mig så har jag blivit allt mer ledsen. Idag fredag chattade jag med honom lite på förmiddagen och då talade vi båda om för varandra att vi älskar varandra. Fanns möjligheten att åka till Taiwan skulle jag göra det redan idag eftersom han säger sig vilja träffa mig, krama mig, kyssa mig och älska med mig. Jag har sett en lycka i honom?att jag kanske skulle få uppleva kärlek och bli lycklig med honom. Men nu har han inte öppnat sitt MSN på hela eftermiddagen och antagligen är han tillsammans med familjen, flickvännen och andra vänner. Här sitter jag i Sverige och älskar en ung man på andra sidan jordklotet oförmögen att få kontakt med honom. Jag har köpt en flaska sprit och har för avsikt att avsluta livet genom att dricka spriten och samtidigt inta mediciner så att jag inte vaknar mer. Min plåga är slut, mitt kärlekslösa liv är över ? förhoppningsvis. Nu har jag gråtit så många dagar att mina ögon är blodsprängda som stora vattenmeloner. Om det nu blir som jag tänkt mig att jag inte vaknar upp något mer så ber jag alla er som känner mig om förlåtelse ? jag orkar bara inte med mitt liv längre. Tänk er själva hur det är att leva ett helt liv utan kärlek ? vad finns det för mening med att leva ett sådant liv. Brian var mitt sista hopp och jag skulle kunna flytta till Taiwan för gott om jag visste att skulle vilja leva tillsammans med mig ? jag älskar honom verkligen. Kanske undrar du hur jag kan säga att jag älskar honom efter en så kort tids kontakt. Han har visat hela sin kropp och hur den fungerar i sin webbcam och nu har även jag skaffat en sådan för att han skall kunna se mig. Vi upplever kärlek via Internet med webbcameror. Nu till själva avslutningen: Jag dricker sprit just nu och försöker bli så påverkad att jag kan blanda spriten med mina mediciner och på det sättet somna in för evigt. Ingen skall säga att jag inte har försökt för jag har sökt efter kärlek i alla mina 62 år men nu orkar jag inte längre. Brian ? leker han bara med mina känslor eller ?. Rey ? bryr han sig inte längre... Frågor jag aldrig kommer att få svar på. Vad jag ber er om nu är bara att ni skall förstå mig?att ni fattar att jag sökt kärlek i hela mitt liv men inte kunnat få det. Jag tycker om er alla men kärleken är viktig om man skall kunna leva. Brian var mitt sista hopp och jag har kunnat offra allt för honom. Jag vet inte vad han heter i efternamn eller hans adress men jag älskar honom. Snälla! Ge Brian och Rey en underbar, kärleksfull sista hälsning från mig Tommy. Rey har en biljett för att komma och hälsa på mig i början av december. Tala om för honom att han inte skall åka hit(borttaget telefonnummer) för jag är död. . Hälsa min syaster Anita (borttaget telefonnummer) att jag inte orkar längre. Brian vet jag inte hur ni skall nå men jag älskar honom verkligen? jag älskar honom? Det här är det sista jag är kapabel att skriva. Nu väntar jag bara att spriten skall göra verkan liksom de mediciner jag kommer att ta oc ch sedan är min tid opå jorden över?jag älskar dig Brian??.."
_ _ _

Jag tvekade några minuter innan jag kastade mig på telefonen (på min engelska arbetsplats) och ringde till hans syster på det nummret han angett i inlägget. Hon i sin tur blev såklart chockad men glad att jag hörde av mig. Hon kontaktade polisen som tog ärendet på allvar och åkte hem till Tommy och stoppade honom från att skada sig själv. Några dagar senare hade han postat följande text i sin blogg.
_ _ _

"Alexandra räddade livet på mig"
27 november kl. 07:29
"Jag lever vidare efter det som hände i helgen tack vare Alexandras snabba ingripande. Bra eller dåligt, det kan bara framtiden utvisa. Hur som helst så är jag skyldig alla som blev inblandade i det traumatiska som hände en ursäkt och ett stort tack. Tack alla ni som ställt upp på mig och visat att ni bryr er om vad som händer mig. Ett speciellt tack till Alexandra för vad du gjorde. Har inte du gripit in har jag inte skrivit det här idag. Brevet jag skrev hade jag tänkt skicka efter att jag intagit det som skulle få kroppen att sluta att fungera och jag var övertygad om att det inte skulle finnas någon återvändo. Att det skickades iväg innan jag slutfört det jag beslutat mig för att göra är en gåta liksom att det hamnade på bloggen. Som jag skrev i en kommentar på Alexandras blogg "det måste ha varit någon som styrde mina fingrar så att det hamnade där det gjorde". Ambulanspersonal och polis kom in i mitt hus och överrumplade mig, vilka som kom först vet jag inte, bara att de fanns omkring mig där jag satt framför datorn. Därefter blev det transport till lasarettet men senare på natten ansåg man att "faran var över" och jag fick lämna sjukhuset och återvända hem. Det var det snabba ingripandet av Alexandra, min syster, polis och ambulanspersonal som gjorde att jag togs omhand och "räddades" innan det var för sent. Anledningarna till att det hände som nu skedde var bland annat att jag flyttat till en ny ort långt ifrån där jag bott tidigare vilket medförde att jag fick en stark ensamhetskänsla och separationsångest men den största anledningen var kanske att jag gömt mig i min homosexualitet hela livet även om jag gjort många stapplande försök att finna en man att älska och vara älskad av. Jag har misslyckats totalt i mina försök att finna den sanna kärleken. De jag söker har oftast samma önskan som mig, att finna någon yngre man och vid min ålder på 60+ tycks det som om chanserna är små att finna vad jag söker. Ändå tror jag på att min "tvillingsjäl" finns någonstans där ute så jag söker vidare över hela världen och tackar Gud och alla andra som bidragit till att jag lever idag och har fått tillfälle att "bikta" mig på det här sättet. Det är nu bevisat att det finns "änglar" som bryr sig och att några rader på en blogg på Passagen kan rädda liv.
Tack till er alla från Tommy"
_ _ _

Det går alltså att göra skillnad. Kom ihåg det!

Ordinary

Men jaa! Blir så jävla glad. De ringde nyss en tjej från Ica Maxi som vill att jag kommer på intervju. Hon hade älskat min ansökan! Det är bara en "vid behov"-anställning men det är ju precis vad jag vill ha! Har ju redan jobbet på Ungdomar.se och nu även det på Münchenbryggeriet. Känns som det räcker. Ah, tänk att en dag kan gå från att vara så tråkig och vanlig till en så fin och härlig - bara genom att litet telefonsamtal.

Ska nu invänta att min söta sambo kommer hem från jobbet så vi kan dra igång fredagsmyset. Cola, godis och Idol. Livet måste inte vara så spektakulärt hela tiden, det räcker att vara vanlig. Ibland.

Kallt

'

Sitter framför datorn, påklädd flera lager och fryser som en gris. Jag tror inte jag är gjort för det här klimatet vi lever i. Älskling, ska vi inte flytta någonstans där det är lite varmare?

Svikare

Blir så jävla glad att så många klickar sig in på min blogg trots att jag inte skrivit något idag. Men det får mig också att känna mig som en stor jävla svikare. Ni vill ha massa babbel och knasiga bilder som tidfördriv från mig och jag levererar inte! Fy på mig!

Jag klev varjfall upp stax efter tolv och har spenderat dagen med att var ASGLAD att min förkylning äntligen börjar släppa. Fick även ett samtal nyss, så nu har jag jobb inbokat på måndag och onsdag - woopiedoo! Nu ska jag återgå till att trixa lite med andra jobbgrejer. Söka sådana till exempel. Svara på lite mail och försöka vara en snäll och glad flickvän. Jag har inte varit så bra på det de senaste dagarna..

Kortkortkortelikortkort



Kanske skulle klippa av håret igen, så som jag gjorde för 1,5 år sedan.

HAAHAHHAHA.

Okej, det var dagens skämt. Det kommer aldrig hända igen.

Grottan

Trots att gräset var mjukt och geggigt av allt vatten så smattrade det ordentligt när dropparna slog i marken omkring oss. Min blick svepte snabbt över landskapet. En hasselbuske en bit bort orkade inte hålla sig upprätt under det tunga regnet och kvistarna hängde ledsamt mot marken. Varannan minut var jag tvungen att torka av mig kring ögonen med tröjärmen för att ögonfransarna inte orkade hålla bort vattnet, som rann i kanaler ner från luggen.

Jag tittade in i klippformationen bakom mig där de andra låg utmattade och försökte få lite sömn. Jonathan halvlåg mot sin ryggsäck och hade kepsen nedragen över ansiktet. Sofie hade kurat ihop sig i forsterställning med armarna i ett låst grepp kring sina knän. (Tjejnamn: ännu inte bestämt) satt längst in i den lilla grottan och pillade med korken på sin vattenflaska. Intill henne stog Martin på knä och försökte hänga upp sin tjocktröja på en spetsig del av bergväggen. Att få något att torka, ens under skyddet kändes som ett uppdrag dömt att misslyckas.


Min blick vandrade åter ut över den stora ängen. Under andra omständigheter hade det här varit en vacker plats. Ett ställe dit ungdomar skulle fly undan sina föräldrar, med kubbspel, bacardi och sovsäckar i packningen. Eller ett smultronställe för en hundägare som ville släppa loss sina husdjur och låta dem rasta sig själva. Men för mig var det inte en vackert alls. Det var ett helvete. Ett blött helvete. Det enda jag kunde trösta mig med var att det inte blåste. Ingenting rörde sig i det höga gräset och inte så mycket som en skugga verkade misstänkt i den bortre trädlinjen. I blåsigare väder fanns det alltid träd som knakade eller grankvistar som gungade och påkallade min uppmärksamhet och fick pulsen att rusa. Det var skönt att för en gångs skull ha en sak mindre att oroa sig över. Regnet gjorde vakttjänsten tillräckligt jobbig. Ungefär som att försöka se klart på världen genom ett filter av gråa streck.


Sickandtired

Man får ju så jävla dålig aptit när man är sjuk, så idag bestämde jag mig för att pressa i mig massa lunch även om jag inte var hungrig. Nu sitter jag här, mätt som en apa och funderar på vad jag ska göra härnäst. Kanske ta en dusch, vill inte lukta usch (vilken låt?) och försöka komma på något sätt att få älskling att vilja kolla igenom hela LOST med mig. Bra argument till den konversationen mottages tacksamt!

Pratade med mamma rätt länge på telefon idag. Så skönt att veta att hur knäppa saker jag än tänker och har för mig, så finns hon där för mig och är minst lika knäpp själv. Underbart!

Börjar känna mig mycket bättre nu varjefall, får hoppas att det håller i sig! Har ju storslagna planer för helgen.. bli full.

Gottahavem



Gillar ni mina skills i paint? Synd bara att jag inte har råd att köpa skorna. Jag vet ju att ni hatar dem! Det har blivit nån grej för mig nu, att köpa skor som bara jag tycker är snygga. Måste skärpa till mig, vill ju inte att mina vänner/älskling ska skämmas för mig när vi är ute.. elleeeeeeeer?

14 - 18 oktober

Fick ett efterlängtat litet meddelande från min söta lilla bästis idag. Hon har bokat flyg hem, så nu vet jag helt säkert att hon kommer hit snart! Ser fram emot det mer än någonting annat!

Vi ska snacka massa bullshit, äta onyttigt och gå en lång höstpromenad. Sen ska vi bli pissfulla och dansa som idioter till Sum 41 och bara vara glada att vi får umgås igen. Dumma ungen som bor i Umeå (som jag just nu hatar av olika anledningar), fatta att jag saknar ihjäl dig här hemma!

SES SNART BÄSTIS!


Lickmelickme

Alla som vill ha envisa förkylningsbacieller räcker upp en hand!


Mila's Daydreams







Sjukt söt blogg som jag började följa för några månader sedan. Mamman klär ut och poserar ut sin bäbis och resultatet blir de här söta bilderna. Kolla själv här !

Minns att jag pratade med en kompis om det för ett tag sedan. Hur oerhört kul det är att klä ut sina bäbisar. Sätta en overall med öron på dem, eller någon skitkul outfit. Bäbisen fattar ingenting men är hur söt som helst. Jag kommer klä ut mina kids hela tiden, humor!

Felfelfel



Gillar att min näsa ser helt jävla sné ut på den här bilden.

Kom på att jag nästan aldrig lägger upp bilder på den här ledden i bloggen. Mest för att jag tycker det är mycket snyggare när de tar upp hela bredden liksom. Nu ska jag nog återgå till soffan, så vi hörs senare.

//Snénäsan.

Huskur?

I snart tre veckor har jag varit förkyld som en jävla apa. Ni minns kanske att jag trodde jag var frisk en dag och gav mig ut på en löprunda, å då blev assjuk igen? Well, nu börjar jag ledsna på det här och vill bli frisk igen!

Har ni några huskurer? Brukade inte din farmor göra något speciellt för att få dig frisk? Hålla huvudet ovanför en kastrull med varmt vatten för att snoret skulle rinna ut? Haha, nånting måste ni ha att komma med! Kan inte leva såhär längre, och ja, jag vet att jag borde gå till sjukan. Men jag HATAR ju sjukhus, så jag drar ut på det ett tag till.

Finns det något man kan äta eller dricka? Jag får hela tiden höra "sov!", men hur kul är det att sova hela dagarna, jag är inte trött längre. Jag vill vara frisk.

Hake

Hakar upp mig på en låt. Spelar den 711 gånger på en dag. Hittar en ny låt och börjar om. Repeat. Mamma måste ha tappat mig när jag var liten. Jag är skadad!

Kämpar fortfarande mot min förkylning som vägrar ge sig. Funderar på att gå till sjukan imorrn. Liksom passa på medan jag ändå har frikort. "Hej, jag har varit bajsförkyld i tre veckor. Fix me plz!" Är mest rädd för att jag har så ont i bihålorna. Mamma fick nått problem med dem och då stack de upp aslånga typ NÅLAR i näsan på henne. Jag vill inte! Desto större anledning att gå till sjukan innan det är försent kanske..

Höjdgatan



Där uppe på gatan där bodde jag förut. Mitt första egna hem. En söt liten 1,5:a med gångavstånd till allt, även om det inte betyder så mycket i en liten stad som Nynäshamn. Gick förbi när jag va därnere senast. Tusen minnen och känslor rasade ner över mig. Känns konstigt att det bor en ny tjej där nu. Som kallar min lägenhet för "hemma" och skapar sina egna minnen där.

Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att sälja en villa man bott i i 20 år..

Inga smärtstillande i världen





"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."
-Bob Marley

Min gårdag i bilder






Min gårdag i siffror

Antal måltider uppkäkade: 1

Antal jackor upphängda: 700

Antal galgar nerpackade i kartonger efter klockan 04:00: 500

Antal ölflaskor upplockade från trottoaren: 64

Antal timmar spenderade på arbetsplatsen: 10

Antal visitkort mottagna från alkoliserade män: 2

Antal visitkort slängda: 2

Antal vattenkannor påfyllda: 46

Antal engelsmän med glasbitar i fötterna omplåstrade: 1

Antal minuter spenderade på hemresa: 105

Antal inkompetenta kollegor: 3 av 15

Antal utskällningar mottagna: 3


Helt för mig själv

Jag är en nattmänniska och kommer alltid vara. Gillar att sitta uppe sent, kolla på dålig tv eller spela lite. Lyssna på musik genom att ha volymen på max i lurarna och lägga dem mellan skärmen och tangentbordet - blir så mysig nivå på det hela då. Tittar på älskling som ligger och sover på soffan. Lyssna när han andas och drömmer, snurrar in sig i filten och kämpar i sömnen för att komma loss.

Sippar på mitt te, även om det blivit lite ljummet. Tar en strepsils till och hoppas att ett mirakel ska inträffa så jag vaknar imorgon, helt frisk.

Lyssnar på grannarnas fest som äntligen börjar dö ut. Ser fram emot att sova bort halva dagen imorgon, för att orka jobba hela natten.

Lägenheten känns annorlunda på natten. På något sätt mjukare och snällare. Jag blir inte bländad av de vita väggarna eller blanka golvet. Jag ser inte dammråttorna i hörnet under skrivbordet. Natten är min. Woop woop!


Nattttttteeee



Vaddå, är jag snål för att jag anväder samma tepåse till två koppar?

Observera även att jag hällde ut godiset för att få till en snyggare bild för eran skull! Jobbigt att plocka tillbaka allt i påsen, men vad gör jag inte för er? ;)

JEANSEN!



Nu ser det ju ut som jag har världens största lår på den här bilden.. Men jag ville bara säga att jag hade jeans på mig i går, för första gången på typ 4 månader! Blev de ljusa fina som mamma köpte till mig. Like?

Snart dags för Idol. Ja, jag vet.

Helg!

Jag borde ju vara glad att det är helg! Woopiedoo! Men det är jag inte. Jag är bara så jävla bitter. Går runt här hemma och suckar högt och stönar åt allt för att livet är så jävla jobbigt när man inte mår bra. Det känns som jag hellre skulle ligga på psyk igen än att sitta här å snörvla. Okej. Kanske inte. Men nästan! Då förstår ni hur butter jag är idag.

Imorgon ska jag ju jobba också. Hela natten. 20.00 - 04.30! Ska nog pressa i mig en karta alvedon och hoppas te, strepsils och massa sömn gör mig frisk.

Abrakadabra simsalabim, äckliga horiga fitt-förkylning försvinn.


Oh BALLS

Vaknar med munnen öppen. Näsan täppt. Tungan är torr som fnöske och läpparna skulle spricka om jag försökte mig på ett stort smile. Som tur är så har jag ingen anledning att le när man vaknar på det här sättet. Häller i mig ett glas vatten, smörjer läpparna och påbörjar en dag som jag vet kommer suga åsnekuk redan innan jag kommit ur sängen.

Bara en sån kväll

Sitter framför datorn och tjurar över att blizzard hatar mig och att jag har så jävla ont i halsen.

Var hemma hos mamma och pappa i eftermiddags när de kom hem från Grekland. Satt i fåtöljen i vardagsrummet på nedervåningen, väntade på dem. Lyssnade på Peter Gabriel och läse en bok om gåtfulla försvinnanden. Njöt av att inte ha några planer och att bara finnas till. Åt en halv kebabpizza och kände mig sjukt otillfredställd. Åkte bil hem, glodde på Idol. Var skitgrinig mot min stackars sambo utan anledning. Han får ta så mycket skit från mig. Försöker att tygla mig själv men det går oftast inte. Arg, arg och mera arg. Trött.

Har bara en såndär kväll där jag känner mig som en sjukt dålig människa.

Tur att det går över. Hoppas!

RSS 2.0