Fyllborg



När man är för slak för att hitta på något när det är "Fyllborg", som Thomas så fint kallade det. Då vet man att man börjar bli gammal. Jag har jobbat idag och känner inte för att göra något annat än att sitta här och kolla på Vänner och spela "Drömjobbet i Rosemond Valley"  - ett spel som jag ville ha när jag var yngre men aldrig köpte som ja nu har hittat för 10 kr på Myrorna.

Blir lite deppig över det  faktum att jag ska jobba kväll imorrn också och sedan monsterpass på måndag, så jag går igenom lite bilder på datorn (som jag alltid gör, men det finns alltid något jag inte sett på länge eftersom jag har ca 10 000 bilder på datorn). Blir alltid lika glad när jag ser den här bilden på Felice. Världens tjurigaste katt. Men söt också såklart.

Planerna för resten av kvällen är att jobba på mitt nya projekt (nu har jag till och med TVÅ nya projekt, eller TRE kanske jag ska säga.. eller, fyra snarare) och sedan bli hög på mina sömnpiller innan jag planerar att sova i MINST 14 timmar.

Trevlig Valborg! 


Fredagen

Jobbade ju 16-21 igår och halvvägs in i passet kommer älskling föbi och lämnar av bilen. Han och Jonny skulle dra in till stan och möta upp Nano och lite folk. Jag blir så jävla lack för att jag måste vara kvar på jobbet och tråka medans de får sitta i solen på Snaps och dricka öl. Men när jag väl slutade så skyndade jag hem och fixade mig (på bara några minuter) och hoppade på tåget in mot stan.

Efter en sväng på Kellys (?!..) hamnade vi på Rocks (!?!??!?!) vid Mariatorget där vi drack sch dansade loss. Jag var sugen på att dra hem redan vid tolv, men helt plötsligt var klockan tre och vi tog en svarttaxi hem (något jag aldrig skulle göra om jag inte hade tre killar med mig. Så, nu har jag sovit gott hela dagen och snart är det dags för jobb. WÄ! Jobbar till 22, så alla ni andra får ha en trevlig Valborg.

Kan det vara sant?



Det känns så overkligt att sommaren börjar närma sig. Jag vågar inte säga att den redan är här eftersom det säkert kommer bli som förra året (då det snöade den 24:e april). Men snart kommer man ligga ute och steka i solen, grilla med vännerna, dricka vin på uteserveringar och använda alla snygga skor med stilettklack man samlat på sig hela året. Och med man menar jag jag.


Biomys



Det var min tur att välja film och självklart fick det bli World Invasion: Battle Los Angeles. Världen blir invaderad av aliens och en grupp marinsoldater blir ivägskickade behind enemy lines för att rädda ett gäng civila. Det är pampigt och äckligt amerikanskt. Men om man slutar fokusera på det svulstiga och bara låter sig svepas med i filmen så är den riktigt bra. Jag var nära på att börja gråta vid två tillfällen. Det kan å andra sidan bero både på PMS och själva filmen. Kanske en blandning.

Hur som helst - en sevärd film.

28 april

Så. Skulle ju som sagt bara ha jobbat mellan 11 och 15 idag, men lyckades på något vis trolla in mig på en 08-15 tid istället.

Släpade mig upp 20 över sju och slängde på mig kläder och smink på typ 12 minuter. Sen fick jag väcka sötmongo som alltid ska gå upp i sista sekunden och stressa på honom (eftersom han skulle köra mig till jobbet). Väl framme på min kära arbetsplats trodde jag att jag skulle svimma de första två timmarna för att jag inte ätit någon frukost - dumt. Men sen flöt dagen på och vips vare va' så var klockan tre och jag fick gå hem i solen.

Hemma slog jag mig ner på soffan efter en sväng förbi ÖoB, va tvungen att fylla på med toalettpapper, schampoo och näsdukar. Nu kan jag äntligen snyta mig på soffan. Sen kom älskling hem och vi drog iväg på bio. Nu ska jag hålla mig vaken några minuter till innan jag kramar kudden. Bra dag, bra känsla, bra liv. Me = happy.

27 april

Just nu är jag inne i en såndär period där jag bara mår bra och är glad hela tiden. Inte sådär maniskt så att jag ser det som en bipolär-svängning utan bara allmänt nöjd med tillvaron. Det känns lugnt att gå till jobbet, jag sover bra, jag har inte gått upp alla kilon jag gått ner, jag har nya saker på gång både privat och på jobbet.

Tror att jag lever lite på ruset över hur härlig min helg var. Hoppas det håller i sig ett tag till eftersom jag ska jobba hela den kommande helgen. Och imorrn skulle jag jobba 11 - 15, men helt plötsligt har det förvandlats till 08-15. Jag hade ingen anledning att säga nej när de frågade, förutom att jag vill soooova. Så det fick bli ett ja!

Och på måndag ska jag lära upp två sommarjobbare också. Fun fun fun!

150 kronor







Har spanat efter skor på Myrorna sedan jag lärde mig att second hand ens fanns. Och aldrig hittat något! Men igår när jag var på en liten tur inne i stan så hittade jag de här sötnosarna. 150 kronor kostade dem och de sitter som en smäck! Såg två andra tjejer som stog och väntade på mig när jag provade dem framför en spegel, de trodde säkert att jag inte skulle köpa dem! Men TJI FICK DOM!

Fender



Pappa hittade den här fina bilden på mig och älskade Fender på datorn och mailade över den till mig. Minns helt ärligt inte dagen den är tagen, men det är på en klippa vid vattnet en bit från mamma och pappas hus nere i Nynäshamn. Har försökt att plocka fram alla bilder jag har på mina datorer på Fender också. Skulle kännas bra att ha dem tillgängliga i en mapp så jag kan kolla på dem när jag känner att jag behöver det. Eller skriva ut någon av de finaste och rama in eller bara sätta upp på kylskåpet.

Saknar dig, ruffsrumpa!

Idag tränar vi mage



Och med VI, så menar jag såklart jag och mina personligheter.

Jag och mina magmuskler.

Jag och röste(rna)n i mitt huvud. Jajjemän, vi tränar mage idag.

Löv you Brittan

Sitter/står/går/äter/sminkar/ just nu till en playlist med bara Britney-låtar. Kom igen nu katten, det svänger ju! Till The World Ends är utan tvekan vårens bästa partylåt. Vill dansa tills jag däckar till den låten. Skiter i vem jag dansar med, vart vi är och vad jag har på mig. Klackar, converse, skavsår och balans är bara småsaker i det stora hela. Det viktiga är att jag får svänga och gunga på what my mama gave me, HELA natten. Tills vi ser morgonens ljus. Och vidare! Dansa tills världens slut.

Pang. Bom. Evigt mörker.



Låten ger mig samma känsla som när Lady Gaga kom med sin "Just Dance", love it!

@work



Den enda fördelen med att ta tidiga pass på jobbet är frukosten. Skulle kunna äta upp en hel limpa själv! Men det gör jag inte. Jag tar en knäckemacka (med masor av pålägg såklart) och låtsas vara nöjd med det. Duktiga jag. Sen sitter jag och gnager på den och suktar efter en fralla. Så mycket att jag nästan dreglar. 

Måndag

Så. Nu har jag landat lite efter en helg full att middagar, jobb, mys och partajj. Imorgon ska jag in på möte i stan om lite grejer jag kanske ska börja göra. Måste vara lite hemlighetsfull tills jag har alla detaljer och kan bestämma hur jag vill ha det, men man måste ju börja i någon ände!

Annars är det bra med mig, tack för att ni frågar. Var fortfarande sjukt bakis på jobbet imorse (började elva), vilket är galet. Min kropp säger verkligen ifrån när jag fått i mig för mycket. Vilket jag verkligen fick i lördags, fy helsike vilken fylla. Men också; vilken fest! Sjukt nöjd med helgen som gått. Nu siktar jag in mig på nästa, då det inte lär hända speciellt mycket eftersom jag jobbar.

Dagens lärdom: jag börjar bli gammal. Ska jag festa måste jag vara ledig i TVÅ dagar efter.

Söndag

Jag lever! Nätt och jämt efter gårdagens partajj, men ändå. Jag lever. Bara så ni vet. Mer updates är på gång!

21 april



Morrn!

Det är något fel på min vänstra underarm. Den KLIAR hela tiden, men ändå kan jag inte se något eksem eller prickar eller rodnad som det skulle kunna bero på. Så jag kliar vidare. Lär ju dyka upp sår där snart om inte annat.

Jag har precis klivit ur sängen och väcktes av ett samtal från dolt nummer, suck. Jag svarade såklart inte men lyckades inte somna om. Vilket kanske är lika bra. Nu har jag precis satt mig på soffn och öppnat dagens första burk av Pepsi Max, damn. Jag försöker gå över till det från Cola Zero eftersom Pepsin är så grymt mycket billigare. Och på tal om billigare - IDAG ÄR DET LÖÖÖN! Jag ska minsann gå min promenix på en timme och sedan kila upp till centrum och köpa något litet från min lista.

Vilken lista undrar du? Jo. Jag bestämde mig den här månaden för att göra en lista på saker jag ville handla när lönen kom. För det är när man är fattig som man inser vilka saker man måste ha och vilka man kan klara sig utan. Annars blir det lätt att jag förköper mig på crap när lönen väl är inne på kontot, just bara för att jag HAR pengar. Men andra bullar blir det alltså den här månaden. Jag är som Earl (ni vet, från TV-serien med samma namn), jag har min LISTA. Jag bara började med att skriva upp allt jag ville ha och allt jag behövde, sen prioriterade jag dem och gjorde en ny lista. Nu är det väldigt enkelt och överskådligt vad jag måste inhandla.

Så. Ja. Det var nog allt! Ska glo på två avsnitt Vänner och pilla lite med mitt nya projekt innan jag ger mig ut. Wish me luck!

Som igår



Hittade den här bilden på en skiva med gamla bilder. Minns hur jag kämpade i fem minuter med att parkera bilen. Det kändes som jag bara var millimeter från de andra bilarna och jag fick verkligen trixa och fixa och köra fram och tillbaka för att få plats. Året var 2008 och jag hade haft mitt körkort i ca 18 månader. Det är en liten lutning också som inte syns på bilden, som gjorde det hela mycket svårare. När jag sedan klev ur bilen och fick syn på hur läget faktiskt var fick jag mig ett gott skratt. Åt mig själv. Den bästa typen av skratt.


På gång!

Åh, nu är jag sådär taggad som bara jag kan bli. Jag har kokat ihop en alldeles underbart härlig idé som jag ska kämpa för att genomföra de kommande månaderna. Det har ingenting att göra med träning eller matvanor som några av er kanske tror. Nu måste jag bara klura ut en massa små detaljer kring hur jag ska gå tillväga! Och jag kommer att behöva massor av hjälp också, så nu börjar jakten på de människor som kan och vill!

5 år

Ikväll är det exakt fem år sedan jag träffade älskling för första gången. Det var på min första studentskiva. Så nu börjar vårat femårsfirande. Idag när vi träffades för första gången (och kysstes för första gången), sen den 6:e maj firar vi att vi blev tillsammans (våran första riktiga dejt) och sen firar vi såklart den 29:e augusti, att vi varit förlovade i fem år. Ojojoj vad tiden går snabbt när man har roligt! Hjärtar dig!

Finns tyvärr inga bilder på oss från den kvällen, så ni får två på mig från den kvällen istället!





Sussie, Jag och Mickis 12 Xider senare..

Gissningslek



Hur många av jackorna på bilden är mina och hur många är Peters?

Svar: Alla är mina.

Plus de 15 jag har nerpackade i förrådet. Plus den jag hade på mig när jag tog bilden. Men nu har jag inte köpt en enda jacka eller kavaj sedan februari! Nu får det vara nog.

Lika som bär ... ?

Jag blandar alltid ihop Jessalyn och Julie. Ni känner säkert igen dem från Glee, Heroes, Dexter, Modern Family, Saw, Angel, Prison Break, Desperate Housewives och Boston Public. Duktiga och sygga skådisar är de båda två.



Jessalyn Gilsig och Julie Benz (med den fantastiska rösten).


Jävla gratisåkare

Jag loggar in på Facebook (okej, loggar inte in eftersom jag har det som startsida, men ni fattar vad jag menar). Och det jag möts direkt av är en massa GNÄLL om att Spotify ska begränsa sin gratisversion. Man ska inte längre ha tillgång till obegränsat med musik till den låga kostnaden av lite reklam mellan var femte låt.

Jag har betalat 99:- för Spotify sedan första dagen jag skaffade det. Mest för att jag inte stog ut med reklamen som förstörde mina playlists, men också för att det var en så sjukt bra tjänst att jag kände för att sponsra dem med en hunka (vilket inte är några pengar alls) i månaden för att de skulle kunna fortsätta utveckla tjänsten. Tillgång till (nästan) all musik jag behöver för en så liten summa är totally frekkin' fantastic om ni frågar mig. Dessutom får jag använda det i mobilen också! Hejdå äckligt dåliga mp3-versioner. Hejdå til att sitta å lyssna på musik via Youtube.

Dagens ungdom (jag känner mig alltid gammal när jag skriver så, men i det här fallet passar det sjukt bra) är alldeles för bortskämd. De ska bara ha, ha och HA. Gratis. Fattar de inte att det kostar pengar att spela in musik? Att artisterna, musikerna och producenterna kanske vill ha pengar för de jobb de utfört?

VARFÖR skulle Spotify vara gratis? Varför skulle de GE bort en tjänst som det kostar pengar att tillhandahålla? Skulle du köpa massor av dyr glass för alla dina pengar och sedan ge bort den gratis till främlingar på gatan?

Nä, jag säger bara SUCK IT UP! Hosta upp 99:- i månaden eller använd den begränsade gratisversionen UTAN gnäll.

Igår och idag

Morrn! Eller kanske - god eftermiddag! Jag har precis varit ute och gått i 1,5 timme, det blev till och med en sväng uppe i centrum. När jag kom hem kurrade magen rejält så jag stoppade i mig lite rester från gårdagens tacomiddag. Fyfan, lika gott idag!





Världens minsta taco!



Lunchtime!

Mätt

Daniela och Joel är här och vi har precis pressat i oss tacos. Och lärt oss skillnaden mellan tacos, burritos och nachos. Nu glor vi på våra favoritavsnitt av Vänner och ska snart spela lite mer sällskapsspel. Först måste min mage bara vila sig lite, är så mätt att jag knappt kan röra mig.

Out the window

Citat från Zymbaline's blogg: "- På tåget när man lyssnar på en bra låt (gärna gitarrspel och lite Melissa Horn-laddat) så tittar man ut genom fönstret med en djup, suckande blick och låtsas att man är med i en film/musikvideo och musiken är bakgrundsmusik."


Det fanns en tid då jag trodde jag var den enda som gjorde så. För mig är alltid resan det bästa. Åka buss är nog allra bäst, med tåg som andrapristagare. Tätt följt av båt, bil och sedan flyg.


En av de få saker jag verkligen ångrar i mitt liv är att jag inte tog bussen från Seattle till New York när jag skulle flyga hem efter min sommar i USA. Det var planerat så, men pga. massa krångel slutade det med att jag flög direkt från Seattle till Tyskland och därifrån direkt hem. Den bussresan hade varit episk. EPISK. Och den hade bara kostat ca 1400 kr. Bara lilla jag och mitt handbagage på en buss som korsar hela nordamerika tillsammans med mina tankar och musiken från min ipod. Det här var 2008, på den tiden använde man sig av ipod. Hela resan skulle ta 3 dygn. Förstå hur mycket man skulle få se på den tiden? Jag skulle hälla i mig energidrycker för att klara av att håll mig vaken så mycket som möjligt för att missa så lite som möjligt.


För att ni riktigt ska förstå min suckande blick ut genom Greyhound-bussfönstret ger jag er NÅGRA av de återkommande låtarna på min "låtsas att jag är med i en musikvideo som handlar om mitt eget liv och där jag suckandes kollar ut genom ett bussfönster"-playlist.


(Klicka på låtnamnet så öppnas en länk till låten i ett nytt fönster.)



5. Anna Ternheim - Shoreline
Bara de inledande fraserna "Ever since i was eight or nine, I've been standing on the shoreline", bäddar för riktigt duktigt suckande och längtande efter något, eller kanske snarare en rädsla för att fastna i en och samma tillvaro, i en tråkig vardag och ett liv i gråskala. Något jag varit livrädd för sedan jag var just åtta, nio år.

4. KT Tunstall - Suddenly I See
Soundtracket till mitt liv kan självklart inte bara bestå av mjukt pianoklinkande. En låt som handlar om något man plötsligt får upp ögonen för passar perfekt till alla typer av känslor. Fan, det känns toppen att vara här och nu. Fan, det känns toppen att vara jag.

3. All Saints - Pure Shores
Ni lyssnar och ser Leonardo DiCaprio framför er, springandes i djungeln. Jag ser rena stränder, fjärran landskap, en lång vindlande väg jag precis satt mina fötter på. Och en röst som ropar på mig som jag inte kan avgöra om den kommer långt långt bortifrån eller långt innifrån.


2. Fergie - Big Girls Don't Cry
När man som jag är en rastlös själ men som ändå är en själ djupt förälskad i en annan människa är det svårt att slitas mellan två viljor. En del av mig vill stanna upp och aldrig röra mig bort. En annan del av mig vill springa, åka, röra mig och aldrig ens stå med båda fötterna på jorden samtidigt. Då finns bara två alternativ. Leva ensam eller hitta en pojke som förstår att det inte handlar om honom eller relationen i sig. Det är är något mellan me, myself and I. Jag har lyckats med det senare alternativet.


1. Peter Gabriel - Here Comes the Flood
Jag vet allt om the Flood. En stor jävla våg av känslor. En gigantisk tsunami av lycka, hat, kärlek, förtvivlan, drömmar och tankar jag inte kan kontrollera. Det kommer ingen varning. Vattnet sugs inte ut från mina sinnes stränder. Det kommer ingen liten våg först. Det är inte den tredje vågen som är den största, det är den första. Drink up, dreamers, you're running dry.


Pappa + Fjortis-Alexandra = humor



Pappa har lärt mig allt jag kan om webcamsfotografering. Ljuset måste vara vitt, läpparna måste puta, tröjan nedragen och blicken måste vara oskyldig men ändå porrig. Tack pappa för tipsen!

Eeeeeller, så lärde jag mig dom där sakerna helt själv och pappa gillade bara att ta liknande bilder på sig själv till sin playaheadsida.

Eeeeeeeeeeeelller, så installerade han bara webcamen åt mig och fixade med installationen och testade ta en bild på sig själv innan han lämnade över till mig.

Ni får gissa er fram till vilket påstående som är sant.

Dagens hålltider

08:16 Vaknar, tittar på klockan och somnar om.

09:01 Vaknar, tittar på klockan och somnar om.

10:32 Vaknar, tittar på klockan och somnar om.

11:09 Vaknar, tittar på klockan och somnar om.

12:15 Vaknar, tittar på klockan. Funderar på att somna om men går ut till soffan istället.

13:00 Gör en smoothie och kollar på TV.

13:13 Letar fram alla bilder på Fender jag kan hitta på min dator. Gråter.

13:47 Gör en playlist i Spotify med skön promenadmusik.

14:03 Går ut och promenerar.

15:06 Kommer hem från promenaden, gör situps och duschar.

15:30 Kollar på Vänner.

15:32 Gråter igen.

16:09 Fönar håret.

16:24 Ber om ursäkt till Rickard för att jag var jobbig på msn igår när jag var hög på mina sömnpiller.

16:42 Inser att jag måste skynda mig till jobbet.

19:03 Gråter i omklädningsrummet på min rast.

21:17 Kommer hem. Älskling, Matte, Jonny och Sonny ockuperar köket.

21:30 Sitter i mjukisar på soffan och kollar på Vänner och dricker smoothie.

21:40 Skriver en skittråkig lista i min blogg om dagen jag haft.

På gränsen

Har försökt tänka på annat hela dagen. Städar, promenerar, kollar på TV, skriver, lyssnar på glad musik, sms:ar med mina vänner, dricker cola, noppar ögonbrynen, målar naglarna. Men vad jag än gör så hittar jag något som påminner om Fender och så börjar gråtandet om igen. Känner mig helt slut i både kroppen och huvudet. Bäst av allt är att jag får åka till jobbet om en timme och kämpa mot gråten där istället.

Ingen, INGEN får handla hundmat eller hundtillbehör idag. Då brister det, utan tvekan.

Fender



Igår grät jag tills tårarna tog slut, men ändå har min kropp skapat nya tårar jag kan gråta idag. Konstigt.

Världens finaste, bästa, gladaste, sötaste hund var utan tvekan du, mongo-sötnos-Fender. Tomten hemma på Viagatan kommer aldrig bli densamma utan dig, din ruffsiga stora rumpa och ditt moffande. <3

Torsdag

Sorry för dålig uppdatering idag, det har varit mycket med annat.

Kvällen tänker jag spendera med en stor hallonsmoothie i handen och en fet godispåse i den andra. Självklart sitter jag i mjukisar på soffan med Vänner och extramaterialet till Lord of the Rings på TV:n.

Smooth me up



Alltså ...

1 dl frysta bär
1 dl mjölk
1 dl vaniljyoghurt

MIX IT UP

ENJOY! Jag är nästan sugen på att göra en till, men det får nog vänta tills ikväll. Perfekt kvällssnacks!


Tji fick jag

Ger mig ut på min promenad i de skor jag tränat i senaste ÅRET. På något konstigt jävla sätt lyckas jag komma hem med två stora skavsår (ett på varje häl). Det borde ju inte vara möjligt?! Jag skyller på att jag använde ett par av mitt sambomongos strumpor.

DAMN YOU PETERS STRUMPOR, DAMN YOU ALL!

13 april

Just nu orkar jag inte kräva mer av mig själv än att jag håller mig vaken. Att jag går min promenad på 50 minuter och sedan orkar laga lite havregrynsgröt till frukost. Det får räcka med "måsten" innan klockan 15:00.



Innan jag går ut måste jag såklart pussla ihop en liten playlist att promenera till. Annars går det ju inte.


Två timmar senare

Eftersom älskling är borta och jag är ensam hemma försöker jag hitta på saker att roa mig med. Har redan kollat på massor av Vänner och Big Bang Theory, skrivit lite på boken, tränat, ätit, duschat, städat, fixat massor med mobilen, lunchat med mamma, läst alla bloggar och nyhetssajter jag följer och ätit två violgodisar.

Sen surfade jag in på Nelly.com och kikade igenom 900 skor. Hittade TRE par jag vill ha och en massa annat crap. Herregud vad mycket fula skor det finns. Tur att jag inte har några pengar och inte kan köpa något utan bara sitta här på soffan som en fet kokosboll och drömma om saker och skor jag egentligen inte behöver.

Sammanfattningsvis ...








Nu: BIG PLANS! I gamla och fula skor.. men ändå.


Run run run run run everybody move now





Eftersom jag inte har några bra byxor att springa i och mina svarta leggins låg i tvätten så fick träningskläderna idag bli mitt underställ. Det funkade bra att springa i och det kändes toppen att komma ut och röra lite på fläsket. Älskar den där blodsmaken man får i munnen när man inte motionerat på länge ...

Gillar ni mina hörlurar? Rosa med bling-bling. Kan det bli mer jag?! Observera också vilken SKARP bild det är på lurarna, gotta love min nya telefon och dess kamera! Kan ju filma nu också, äntligen. Två år utan en mobil man kan filma med, hur kunde jag leva så?!!??!?!

Outstanding

Jag har ju det där omättbara behovet att vara omtyckt och speciell. Att bara vara en vanlig svensson funkar liksom inte för mig. Jag är inte född till det. Jag ska utföra storverk och bli framgångsrik och bara .. rik. Typ.


Så, mina blogginlägg måste ju spegla den sidan av mig. Den speciella sidan som gör annorlunda och coola saker, som alltid har något nytt på gång och aldrig stannar upp och är tråkig.


Just nu sitter jag på soffan, har laptopen i knät och TV:n igång. Mina ben är klädda i ett par strumpbyxor med hål på ena hälen. Brevid mig har jag min mobil, min kalender, en penna och lite violgodis. Det finns tusen saker jag borde göra. Som jag vill göra, som jag kan göra. Men just nu känner jag bara för att sitta här och vara helt jävla vanlig.


VAKEN!

Att sätta Lady Gagas Bad Romance som ringsignal på högsta volym låter somen fin idé när man har mobilen i handväskan och inte vill missa att den ringer. Men det kommer också leda till att du vaknar till "OOOOH OOOH OH OOOOOOH OH OH OHOOOOOO caught in a bad romance, OOOHH OOOH OH OOOOH OOOHO OOOOH" med ett ryck. Fyfan, jag fick såndär kaninpuls som man får när man vaknar och inser att man försovit sig till jobbet. Det var mamma som ringde och ville kramas, så nu ska jag hoppa i kläderna och gå upp till centrum för att möta henne.

På tal om vardagslyx

Enjoy the little things in life for one day you'll look back and realize they were the big things


Vem bjuder på middag?



Och lunch och frukost också för den delen.. !

Min nya älskling



              

Jag kände att det var dags att ta farväl av min Iphone från stenåldern (en 3G) och skaffa en ny telefon. Föll pladask för en Incredible S från HTC. Blir helt till mig av lycka vid tanken på att jag slipper Itunes som är ett satans påfund. Och att det är sån himla valfrihet, kan få telefonen att se ut hur jag vill med olika teman och färger och bilder och bakgrunder. Ni lär få höra mycket om min kärlek till den här telefonen! Plus att det finns så JÄVLA mycket crap som jag aldrig kommer lära mig. Me so happy!


Måndag igen

Ja, nu börjar det dra ihop sig till jobb. Det känns inte så jobbigt egentligen, men när man varit borta på semester i en vecka och sedan kommit hem och haft den perfekta helgen känns det konstigt att komma igång med vardagen igen.

När vi kom hem i lördags till ett nystädat hem var det så underbart att sätta sig på soffan och kolla på lite Vänner och Big Bang Theory. Sen åkte vi och handlade middag (bakad potatis och fläskfilé med tillhörande grönsaker och sås) och senare kom Jonny över och vi hade lite filmkväll med Sagan Om Ringen. På söndagen sov vi ut ordentligt innan vi gick upp en sväng till centrum för att mitt sötmongo skulle klippa sig. Jag köpte en söt klänning, som kommer bli sommarens mest använda, för en billig peng på H&M innan jag slog till på en ny mobil, ÄNTLIGEN. Sen åkte vi och handlade ingredienser och gjorde pizza hemma. Sen satt vi och pillade på nya telefonen och drack läsk och kramades framför TV:n hela kvällen.

Det mina vänner, är vad jag kallar en bästigaste avslutning på semestern.

Och vem har sagt att vardagen måste vara tråkig? Allt handlar om inställning och vilja. Vardagslyx makes the world go aaaaroooouuuund. Nu låter det lite som jag är hög på mina sömnpiller igen, men jag är bara glad.

Dagens middag i bilder










Söndagslycka ...

... är att ha en hel byrålåda full med nytvättade trosor.

Eftersom jag äger mer än 80 par trosor så ligger mycket av den lyckan i tanken att det är många dagar kvar tills jag måste tvätta underkläder igen. Det min vän, är sann söndagslycka.


Söndag 10/4

Morrn!

Jag har precis släpat mig upp ur sängen och käkat en smarrig lite avokado med lite jordgubbssaft till frukost. Nu ska jag bara glo på lite tråkig daytime-TV medan torktummlaren värmer Peters kläder. Så fort det är klart ska vi upp till centrum en sväng. Det kommer ju sluta med att han står redo att gå och jag sitter kvar här i mina sovkläder (trosor) och inlindad i en filt.

Berättade jag att jag fått tillbaka min filmkamera? Så nu jeflar ska jag gå igenom alla mina kasetter med inspelat material. Från London, firmafesten med Destination Gotland, grillfester, USA och massa, MASSA annat. Så himla skojj! Ska nog köpa en usb-kabel som passar till den nu när vi går till centrum så kan jag föra över lite filmer redan idag. Om ni ska få se något? SJÄLVKLART.

Overload



Lördagsfilmen fick bli Sagan om Ringen, eftersom jag precis läst klart första boken (för tredje gången), så kändes det passande att se första filmen. Ska sätta igång med bok två redan ikväll. Dom är ju lite träliga i början, men ack så episka. Blir lycklig bara jag tänker på både böckerna och filmerna. Miljöerna, musiken, karaktärerna, kostym, manuset i helhet. Allt klickar. Klick.

Som vanligt är det ju böckerna > filmen, men ja. Epic, mer epic, lila hc-gear, epic:are, Sagan om Ringen.

Helt klart.

Good deal

Bajs bloggen! Nu funkar inte min statistik som visar besökare och sidvisningar. Den la av den 6/4 och har inte samlat in nya siffror sedan dess. Hur ska jag kunna leva mitt liv när jag inte vet hur många unika och återkommande besökare jag haft de senaste fyra dagarna? Världen känns plötsligt som en mycket mörkare och dystrare plats.

Tur att älskling lagar en supergod middag åt mig och det enda jag måste göra i utbyte är att sitta på soffan i mjukisbyxor och kolla på Vänner.


Lite bilder från Åre 2011



I sann Åre-anda fick näsan inte vara med på bild. Den gör sig liksom inte.
 
           
Älskling tar en liten tupplur i bilen på vägen upp. Det blev en del del Risk och jag vann 3 av 5 omgångar!


Älsklingsmongo och Sonny är taggade på att ge sig ut i backarna den första dagen.



Älskling skulle ge sig på att åka skidor, någon han inte gjort tidigare..
 
         

Han gav dock upp efter en backe och tyckte inte skidor var som han hade tänkt sig. Så ett snabbt byte till snowboard senare kunde vi ge oss upp i backarna igen.





Vill ha kredd för att jag kan åka lift och ta kort på samma gång! Girlpower!



Såhär såg det ut mest hela kvällarna. När grabbarna fick välja blev det hockey eller innebandy på TV:n. När jag fick välja blev det säsongsavslutningen av Top Model. Och Big Brother.. och SEN hockey.

         
Duktiga jag svänger ihop lite middag. Tränar lite på mer på att ta kort i liften. Jonny vilar sig lite mitt i backen.







           







          



          



Älskling visar sig från sin bästa sida.



I bakgrunden ser vi den stora liften som Sonny (t.v) fastnade i vid avstigningen så lifttjejen fick stoppa hela skiten. Det var skojjsigt!



Gillar mitt nonchalanta sätt att fotografera. Kolla i brillorna!



          





Fråga mig inte vad det är för pose Sonny kör på här, gissar att mitt Top Model-tittande har inspirerat honom.



Jonny och Älskling tvingas ta en liten paus i backen för att jag fått kram i foten..

          





Tack lillasyster för den fina filten, den använde vi flitigt!



Skön utsikt!

        

Sen regnade det lite, men vi trotsade vädret och klarade oss bra ändå. Till skillnad från mitt ögonsmink. (?!)





Vildmarksstigen var backen vi åkte mest, bra snö, galna svängar och oväntade gupp och stup. Precis som man vill ha det! Ännu bättre var att det blåste mycket mindre inne i skogen, så vi roade oss med att köra följa John (läs: Jonny), och att hitta våra egna små stigar.

Jag har filmat lite också, men det får komma upp senare. Nu är det dags att packa upp lite.

HAHAHAH.. packa upp. Ni trodde väl inte på det? Jag ska kolla på TV, hänga på Facebook, kanske dricka lite vodka och kolla på film. Underbara liv!


OH HEM SÖTA HEM

Åh, nu är jag äntligen hemma igen. Åre har varit härligt som vanligt även om vi lärt oss att snön är lite blöt såhär sent på säsongen. Herreguuud vad mina fingrar har saknat att knappa på tangentbordet. Kan faktiskt inte minnas när jag inte satt vid datorn på en hel vecka! Vi talar år och dagar här..

Nu ska jag njuta av hur fint och välstädat det är här hemma (Älsklings lillasyster Amanda har bott här när vi varit borta och städat så jävla fint). Jag håller på att dra över alla bilder och videoklipp till datorn från kameran nu, så nästa inlägg lär bli en rejäl bildbomb!

HOME SWEET HOME!

ÅRE 2/4 - 9/4

Datorn får inte åka med till Åre. Men istället för bloggandet kommer jag vara överaktiv på Twitter. Så vill ni få er dagliga dos av tönt-alex så är det bara klicka på bilden nedan för att komma till min Twitter.






Olika vägar här i livet..


Me style..

Såhär äter man en fralla enligt mig. Smör, ost, gurka och örtsalt ovanpå.

Älskling däremot kör på en annan stil. Smör (tre gånger så mycket som jag använder), gurka och SEN osten. HAN ÄR JU GALEN! Det spelar ingen roll att gurkan nästan ramlar av när man äter på mitt sätt. Det är bara så man gör. Och därmed basta!


Peter style..

Crazy like me



Är det konstigt att jag förstår PRECIS vad hon menar? Det kunde nästan ha varit jag som är tjejen i den där texten. Förutom det faktum att jag aldrig har haft en csn-kort. Jag sätter alltid ihop sjuka meningar i huvudet för att minnas saker. När det gäller förkortningar så hittar jag på saker för att lättare minnas vad de betyder.

Minns fortfarande när jag lärde mig skillnaden mellan "Co." och "C/o" ... Tror jag gick i åttan eller nian. Tack för det, svensk TV!

RSS 2.0