Dagens fniss

Have you ever wondered why A,B,C,D,DD,E,F, G and H are the letters to define bra sizes? But couldn't figure out what the letters stood for.

Well it's time u became informed!
A-almost tits,
B-barely there,
C-can't complain,
D-damn!
DD-DOUBLE DAMN!
E-ENORMOUS!
F-fake,
G-get a reduction,
H-HELP ME, I'VE FALLEN AND I CAN'T GET UP!!

Jag ångrar mig inte, men nästanSitter och lägger upp saker till försäljning i diverse facebook-loppisgrupper. Varför blir det alltid så att jag sorterar ut sånt jag vill sälja men så fort annonsen ligger uppe blir jag nyförälskad i mina gamla pryttlar? Som skorna här ovan.. jag har velat sälja dem i ett halvår eftersom jag aldrig använder dem och har 10 par som ser ut nästan exakt sådär. Men jag har inte tagit tummen ur och faktiskt lagt upp dem. Nu när det finns en chans att någon annan faktiskt köper dem så tycker jag de är skitsnygga.

Utan tvekan dagens i-landsproblem.

Glada nyheter

Glada nyheter nummer ett: Det kommer tre nya säsonger av Solsidan.

Glada nyheter nummer två: Förhoppningsvis är bloggen flyttad och klar innan helgen.

Det är ungefär så mycket glada nyheter jag kräver av en dag!

Lite från nya bloggenDet är ju långt ifrån klart, men ovan är en liten provsmak på hur nya bloggen kommer se ut!

Fullt uppJag har verkligen fullt upp med att försöka fixa min nya blogg, så det kommer vara lite trögt här under kvällen och morgondagen. Längtar tills jag får visa er det nya!

Flyttar

Jag är på gång att flytta bloggen här ifrån blogg.se till wordpress eller kanske tumblr. Tro mig, det kommer kännas toppen att logga in via en startsida där inte KLÄDER och mode är det absolu vikigaste som finns. Vart man än kollar är det reklam för Nelly och tips på hur man ska klä sig. "Kolla in Hannas unika look!" BAJSA PÅ ER. Vi ser likadana ut allihop ändå!

Home alone

Sådär ja. Nu har jag kommit hem från jobbet, ätit middag och dragit igång lite Vänner. Jag har till och med flyttat datorn från skivbordet så jag sitter på soffan med den i knät. Like a boss. Älskling är ute på sjön med sitt jobb så jag har hela lägenheten för mig själv hela natten. Jag tänker fira det med att dricka massa Pepsi, äta naturgodis och levla min paladin. En helt perfekt torsdag med andra ord!

Sista dagen på jobbet gick bra också. Fick faktiskt ha ett intro med en ny tjej så timmarna gick mycket snabbare. Sen städade jag ur mitt skåp och tog hem alla jobbkläder som nu ska tvättas och återlämnas. Känns lite konstigt men galet bra på samma gång. Nu har jag nästan INGA planer fram tills plugget drar igång den 5 september, så vill något hitta på något är det bara höra av sig!

Sista dagenImorgon jobbar jag min sista dag på Ica Maxi. Vet inte riktigt vad jag kan skriva för avslutande ord om det. Det var toppen att komma dit efter min sjukskrivning och känna mig värd någonting igen. Att gå hemma och må dåligt tar verkligen på självförtroendet. Nu pratar vi det yrkesmässiga självförtroendet. Det fanns en tid då jag trodde att jag aldrig mer skulle kunna visa mig på en arbetsplats men Maxi gjorde det möjligt. Nu ska jag snart iväg på nya äventyr och hoppas jag slipper dra på mig den röda skjortan (förutom imorgon då). Vi ses där, 16-21!

Update

Just nu är jag i bråk med blogg.se och därför strejkar bloggen idag.

Ni som vill veta vad jag gör då.. jag har lite feber, spelar kort och försöker att inte använda några sömnpiller vilket resulterar att jag är vaken dygnet runt istället. Uppdaterar mer imorgon om bloggesse har skärpt till sig tills dess.

Sommar?
Trotsar vädret och går ut. Äter god mat och fryster nästan ihjäl. Det är svensk sommar när det är som bäst. Badstranden var tom, bortsett från några kvarglömda leksaker och tråkigt nog känns hösten redan i luften. Jag brukar älska hösten men nu känns det som den kommer innan jag ens fått lite sommar. Att jag inte lärde mig att det är värt att ta lite mer semester på sommaren även om man blir fattig. Jag kan ju leva på nudlar. Bra träning inför hösten i Umeå då jag kommer leva på pantburkar och ja, nudlar.

Det finns stora problem i världen


Den 8 augusti

Är någon av mina läsare möjligen ett proffs på att tyda drömmar? Blir så trött på mig själv ibland. Jag drömmer nästan alltid om jobbet eller något av mina gamla jobb och det är alltid skitstressigt och mina kollegor är alltid helt värdelösa. Jag gör alltså allting själv. MEN, jag har en annan återkommande dröm också. Nämlige att jag är jättekissnödig och går in i KYLSKÅPET för att utföra mina behov. Väl inne är det såklart skittrångt och saker ramla omkull och det är svinkallt, så jag kissar aldrig.. DÅ vaknar jag och är jättekissnödig. Det är såklart helt naturligt eftersom jag dricker en liter Pepsi Max på kvällen och sedan sover 12 timmar. Men vad i helsike, varför ska jag in i kylskåpet?

Någon som drömt något likanande nån gång?

TacosöndagMamma, pappa, Daniela (syrran) och Joel (syrrans pojkvän) kom hit och vi gjorde tacos. Eller snarare, jag lagade (förberedde?) tacos och dom kollade på Family Guy. Sen slakade de på soffan medan jag satt och trixade med lite Hamsterpaj-grejer. När det var klart tvingade jag mamma läsa igenom ett häfte jag har där jag sparat alla krönikor och recensioner och sånt jag skrivit. Ooooooch efter det började jag och Peter levla varsin ny gubbe i WoW. Jag kör paladin och han kör rogue, ruligt värre! Men nu är det VERKLIGEN läggdags.

Soetiskudde = reklamDet är galet vad mycket roliga saker man kan hitta om man googlar runt lite. Nyss snubblade jag över den här lilla kudden man kan köpa och stoppa in sin iphone i, om man t.ex sover med telefonen intill sig (lyssnar på musik eller ljusböcker), så skyddar kudden luren så den inte skadas under natten. Jag vet inte exakt hur mycket skada en telefon kan ta om man har den i sin mjuka säng omgiven av täcken och kuddar, men okej.. Det är också toppen om man har barn, då kan man bara peta in luren här så är den säker från både saliv och hårda golv.

Det låter lite som jag gör reklam här. Som att jag fått betalt för att skriva det här och ändå låta lite sådär nonchalant kring det. Så är det tyvärr inte. Jag tjänar inte en krona på den här bloggen eftersom jag HATAR reklam. Har fått frågan några gånger varför jag inte lägger in lite reklam så skiten (bloggen allstå) varjefall betalar sig själv, men icke. Så länge jag ligger under 1000 läsare om dagen vägrar jag reklam. Så det så. Även om det skulle vara en så söt produkt och en sådan jag faktiskt står för att jag gillar - som de här kuddarna..
Du hittar dem på http://www.swoopowl.com/ !

#sneak peak (utkast) ur novellen Bara Vara Vänner

Utanför toalettdörren dunkade musiken. I hennes kropp dunkade det på ett helt annat sätt, det sätt som orsakas av för många glas vin uppdrukna på för kort tid. Hon stog kvar framför badrumsspegeln när hon tvättat händerna, som vanligt utan att ta av sig sina billiga H&M-ringar som snart skulle tappa både stenarna och det silverfärgade plastöverdraget. Hon försökte hålla blicken fokuserad på den mörkhåriga flickan som stirrade tillbaka på henne. Det kalla porslinet kändes svalkande mot hennes händer. Inget mer vin nu, tänkte hon.
Någon verkade ha bråttom att komma in och rykte otåligt i dörrhantaget från utsidan. Hon rättade reflexmässigt till sitt linne och torkade av sina fuktiga händer på baksidan av jeansen innan hon låste upp dörren och klev ut i hallen.

Han stog kvar.

Någonstans ovanför naveln, djupt inuti henne hade en varm känsla lagt sig tillrätta. Den känslan spred sig skrämmande snabbt i hela hennes kropp när han stoppade ner mobilen i fickan och såg åt hennes håll. I vanliga fall hade hon låtit känslan ta över. Släppt alla måsten och inten. Njutit av den. Nu kämpade hon förgäves mot den.
- Kom, sa han och bjöd på ett litet leende. Han stog fortfarande still med händerna i fickorna och axlarna uppdragna men pekade subtilt med huvudet mot ytterdörren. Hennes kropp reagerade så snabbt och började röra sig framåt att hennes hjärna inte hade en chans att sätta stopp. Han höll upp dörren och lät henne gå före honom ut i natten.
Så fort dörren slog igen bakom dem dämpades musiken och de befann sig ensamma på trappan som ledde upp till den hyrda festlokalen. På det sista lite bredare trappsteget hade några löv samlats. De gav ifrån sig ett prasslande ljud när hon satte ner sin converseklädda fot på dem. I sitt försök att luta sig nonchalant mot husväggen kände hon sig stelare än någonsin. Hon kunde inte kolla upp, hon kunde inte möta hans blick. Istället stirrade hon ner på de torra löven och väntade, utan att veta på vad. Plötsligt var hans fötter där, på varsin sida om hennes och hon var tvungen att påminna sig själv om att andas. 
Det var fortfarande oskyldigt. Helt oskyldigt, tänkte hon. De var vänner och hade gått ut för att prata. Oskyldigt. Hon hade intalat sig själv gång på gång att spänningen mellan dem bara var något hon fabricerade. Men ibland tyckte hon sig se något i hans ögon, som om det fanns något han ville fråga henne eller något han ville berätta men tvingade sig själv att hålla tyst om. 
Hon vände istället blicken mot ytterdörren några meter ovanför dem. När som helst skulle någon av deras vänner slita upp den och bryta tystnaden som låg som ett tusen kilo tungt tryck över hennes bröst. En kall vind svepte runt husknuten i samma ögonblick som han strök hennes arm med sin högra hand. Hans beröring gick som elektricitet genom henne och varenda hårstrå ställde sig upp.
-Fryser du? frågade han och greppade mjukt om hennes handled. Hon svalde djupt och var glad att han inte verkade förstå den verkliga anledningen bakom rysningen.
- Nej, svarade hon och skämdes över ynkligheten i sin röst. Hon svalde igen trots att ingen saliv fanns kvar att svälja. - Lite kanske, la hon till sedan. Han hade fortfarande inte släppt hennes arm och hon lät den hänga så still som möjligt i hopp om att hudkontakten mellan dem skulle vara bara en sekund till. Oskyldigt? Tankarna i hennes huvud skenade okontrollerbart och när han till slut släppte taget om henne kunde hon inte vara tyst längre.
- Skulle du berätta något? Hon vågade för första gången titta upp och möta hans blick men hon visste att hennes nyfunna självförtroende inte skulle vara för alltid, så hon hoppades desperat att han skulle säga något innan hon var tvungen att se bort igen. Han sa ingenting utan flyttade sig bara ännu närmare. Hon hade inget utrymme att backa ens om hon hade velat göra det. Oskyldigt, tänkte hon igen men lite mindre övertygad den här gången. Han lutade sig in över henne så hans panna vilade mot väggen bakom dem. Hon drog hastigt efter andan när hon kände hans haka nudda vid hennes axel. När hon kände hans varma andedräkt mot sin hals gick luften ur henne lika snabbt som den kommit in och hon slöt ögonen och lutade försiktigt sin kind mot honom.
- Sluta, sa han tyst. Orden var riktade rakt mot den lilla gropen bakom hennes öra. Plötsligt kändes det som att luften omkring dem vibrerade. - Sluta själv, svarade hon lågt.


What are yooooooou?

Tog på mig en luvtöja nyss. Men när jag lutade ryggen mot datastolen var det något som låg som en klump i nacken. Plockar upp luvan och hittar en skitkonstig plastgrej i den. Jag har ingen aning om vad det är eller hur fan den hamnade i min luva. Gissningar?


Klockan är sju och allt är lugntOkej, klockan är över elva men ändå. Jag vet inte hur jag lyckades ta mig ur sängen nyss. I vanliga fall sover jag ju till 14.30 när jag är ledig om ingen väcker mig. Well well, det är väl bara en sån dag idag. Drömde hela tiden att jag stog i en butik och skulle prova kläder men det fanns inte provhytter så jag var tvungen att klä av mig inför allt folk. Sjukt pinsamt och jag var astjock i drömmen, sådär så man bli anfådd av att böja sig ner för att knyta upp skorna. Och värst av allt - jag hade en kundkorg brevid mig full med böcker jag skulle köpa. Och just som jag har huvudet inne i en tröja jag provar så ser jag genom det tunna materialet att en gammal kärring försöker SNO mina böcker. Det var en pocketversion av den första Sagan Om Ringen-boken. INTE OK! Kärringjävel.

Så blidde detMiddagsdags! Jag lagade mat eftersom det var min idé med gnocchin och allt. Slänge ihop världens enklaste (och tråkigaste) köttfärsås på krossade tomater, majs, gul lök, chilisås, ketchup och vitpeppar.

Här kommer en bild på något sjukt intressant, nämligen lök som är på väg att brännas fast i pannan för att jag fastnade framför datorn:


Tyvärr var gnocchi inte alls lika gott som jag minns eller så köpte jag en billig sort som inte alls är värdig att ens kallas "italiensk pasta" .. Så det slutade med att Peter fick rätt.. igen. Det smakade skit redan i munnen och vi skalade köttfärsåsen av dem och lämnade tallrikarna såhär:


Turligt nog hade jag lagat alldeles för mycket köttfärsås så vi kunde äta oss mätta på det. Suck. Jag borde inse att jag inte är hemmafru-typen eller duktigpåattlagamat-typen!

NyttVi var precis och handlade. Peter går ju på två veckor semester nu så vi behövde stacka upp med lite cola och godis. Jag fick det ärofyllda uppdraget att välja kvällens middag, så jag plockade på mig lite köttfärs, grönsaker och gnocchi. Peter är vääääääädligt tveksam till gnocchin och tror inte alls det kommer bli gott. Jag åt det massor när jag var i Italien som utbytesstudent (i gymnasiet) och älskar det!

Jag uppdaterar senare så ni får veta vad han tyckte! Men måste ju våga prova lite nytt här i livet!

Stress

Alltid när jag är ledig så bygger jag upp den där "vad fan ska jag göra idag då?"-stressen. Jag jobbar inte förrän på tisdag och därför är den stressen rätt tung på mina axlar just nu. Men det jag kommit fram till efter flera år av stressande är att det bästa man kan göra är att bara lägga ner. Gör det du vill göra. Skit i att göra listor och planeringar, du kommer automatist göra det som du verkligen vill göra ändå. Det här funkar ju såklart bara om man inte har något viktigt att göra.. som att hämta en vän på flygplatsen, jobba, gå till banken eller annat trist.

Men när man som jag väljer mellan att städa sovrummet, spela wow, blogga, kolla på resor.. då är det inte så jävla viktigt vad man gör först eller när.

IgårNär jag kom hem från jobbet åkte vi nästan direkt iväg till Peters brorsa och grillade. Så. Jävla. Gott. Jag åt kyckling! Sen blev jag tvingad att shootta whiskey och svälja ner det med mitt rosévin. Inte gott! Konstigt nog mår jag toppen idag. Men det kan nog bero på att jag sovit 13,5 timme. Nyss pressade jag i mig en stor tallrik med blåbärsfil med mormors hemmagjorda jordgubbssylt i och kalaspuffar ovanpå. MÄTT!

#29augusti2006

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
I want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time


Varje gång jag lyssnar på den låten tänker jag på två saker. 1. Hur mycket jag älskar min pojkvän. Och 2: det är helt sjukt att Obi-Wan Kenobi kan SJUNGA så bra! Har ni inte sett Star Wars, så är du inte min vän längre och har du inte sett Moulin Rouge så har du verkligen missat något. Se den och jag lovar (jag nästan) att du kommer bli lika impad av hans röst som jag.

Länk till videon: http://www.youtube.com/watch?v=-YsMvzgeSuI


Äntligen

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och har en ledig helg framför mig. Tro mig, det är inte bara bloggen som har fått lida de senaste dagarna, min sömn, mitt hår och min psyke har tagit skada av både värme, bristen på avslappning och alla miljoner kunder på jobbet.

Planen för kvällen är att åka hem till Peters bror och äta middag, jag har beställt grillad kyckling med tsatsiki, deglar nästan när jag tänker på mat jut nu, så hungrig är jag. Åååååååååååh vad det är svettigt här inne just nu.

#anal


Det luktar bajs om den.

Imorgon måste jag ta nya bilder, det funkar inte att posta samma två gånger. Varför är jag ens vaken?

SanningenIdag har inte varit en bra bloggdag och ni ska få veta precis varför. Jag vaknade och mådde så jävla konstigt efter en dröm jag haft. Men den gav mig massor av inspiration till boken, så från att jag vaknade tills att jag gick till jobbet satt jag och skrev, oavbrutet. Det blev ett par sidor och jag hade verkligen ingen lust att gå till jobbet vid halv fyra. Så, nu har jag precis kommit hem. Jag körde hem en kollega som precis kommit tillbaka från sin semester så vi hade massor att prata om. Vi satt i bilen i mer än en timme utanför hennes hus och snackade.

Så ja, det var hela sanningen till varför jag bloggat dåligt idag. Jobbar 11-18 imorgon, så efter det lär det bli uppdatering.

Bilden är från kryssningen. Me unt snygg-Frida.

Vikt

Blir så trött på mig själv när jag kan gråta och gnälla över hur tjock jag känner mig när jag väger 57 kg. Men som nu ligger jag på 60.5kg och känner mig smalare än på länge! Kanske dags att kasta ut vågen och bara gå på hur jag känner mig och hur jag ser ut i spegeln istället? Stirrar mig blind på den där jävla siffran och om ni visste hur mycket jag tänker på just min vikt skulle ni bli mörkrädda. Det finns ju så mycket annat roligt att lägga energin och tankarna på. Framtiden till exempel.. ! Mindre än en månad kvar till Umeå - det känns ändå inte verkligt ännu!

Mmm, firar det här emoinlägget med att äta en liten tallrik makaroner med citron, ketchup och aromat på. Vem behöver en nattmacka när man kan få nattmakaroner?

På riktigtHar fått lite klagomål på mina egobilder. Samma pose och samma vinkel och sånt. Så här kommer en bild som jag egentligen inte ens ville vara med på. Såhär ser jag alltså ut då. Ofixad med ostädad bakgrund. Den vackra sanningen. Enjoy!

Och på tal om i-landsproblem (First World Problems Rap)

Den här låten känns lite mer uppdaterad än den lista på i-landsproblem jag skrev för bloggen (och Ungdomar.se) för något år sedan. Länk till den texten här.


Tycker grabben nedanför har fått med de allra flesta av de saker man stör sig på i vardagen. Den vardag vi lever alltså, där man inte måste oroa sig för att dö i krig eller svält. Kommer jag bli skjuten på väg till jobbet (om jag ens har något). Kommer jag dö av min obotliga sjukdom idag eller imorgon? Vilket av mina barn kommer svälta ihjäl först?


Jag glömde min läsk framme på vardagsrumsbordet igår och nu måste jag dricka den varm eftersom jag inte orkar ställa tillbaka den i kylen och vänta på att den ska bli kall. Jag har ingen is heller. Orkar jag gå upp till centrum och köpa sminkborttagning innan jobbet? Vad ska jag äta ikväll? Jag är inte sugen på något av det som finns hemma. JOBBIGT.


..


My fridge is so full I have to reach way back
And my sports car doesn’t even have an audio jack
My laptop’s battery is low but my charger is over there
I can never find the right lid for my Tupperware
I woke up at noon, do I eat breakfast or lunch?
I don’t like organic milk and I don’t have fruit punch
My neighbor put a password on their wi-fi
And the freezer makes the ice cream hard to scoop, why try?
My hot water ran out in the shower, which sucks cause I was only in there for half an hour
The other side of my pillow is not much cooler
There’s no measure for inches or feet on this ruler
Something just beeped and I don’t know what it was:
What is my Roomba, my Convection oven or just Google Buzz
There’s some cereal left but not enough to make a bowl
I hate replacing batteries on my Wi remote control
People keep texting me when I’m playing Tiny Wings
My cleaning lady is vacuuming I can’t hear a thing
I didn’t read ‘Shake Well’ now I feel like I missed out
When I opened my birthday card no money fell out
I meant to turn on the light but it was the disposal
My Vespa’s in the shop, now how can I be mobile
Net flicks is suggesting things I already seen
And my suit is too fancy for the washing machine
There’s a pebble in my shoe, I have to stop and shake it
I have to add water to this cup cake mix and then bake it?
My pillow is too soft and I have too many sheets
And what the heck do I do with all these Starbucks receipts
My walking closet door is kind of hard to close
And my private school teacher calls my rap songs prose
My fridge doesn’t have a touch screen its a first world issue
Killed a Spider with a dollar cause I didn’t have a tissue.

Ett missat samtal

Den senaste veckan har jag fått flera missade samtal från Titan Television. Antningen har jag varit på jobbet eller sovit när de ringt. Jag har såklart testat att ringa upp men då får jag inget svar. Blir så sjukt nyfiken på vad det är dom vill mig! Tänk om det är något supercoolt jobberbjudande? Nu är jag ju inte tillgängligt för sådant i höst men det kanske är någon som ska spelas in inom de kommande fyra veckorna. Låt oss hoppas!

Såg på deras hemsida att de söker folk till "Du är vad du äter", men det är ingeting jag har sökt till och jag tror knappast de sitter och ringer runt till folk på måfå.

För er som undrar vart jag fått de roliga tv-jobb, statistjobb och programledarjobbet på Jackpot ifrån kan jag berätta att hemligheten heter Statist.se. Det kostar en slant att vara medlem men om man vill få in en fot i branschen så är det helt klart värt att betala!


Skulle sova, men shit happens


Like a bus

Har precis kommit hem efter en sväng inne i stan. Vi skulle ha ätit på Garlic and Shots men vi blev lite för många och fick pallra oss till ett större ställe. God mat, gott sällskap, massa olämpliga skämt (om norge, döda kattungar, mord som fastnat på film och sex med barn) och nya bekantskaper. Jag är fortfarande mätt efter den supergoda biffen jag petade i mig och misstänker att jag inte måste äta förrän vid lunchtid imorgon. Börjar jobba 14 imorgon så om jag ska få mina 10 timmar är det läggdags nu på direkten!

Det är bara så jag är...

När jag går mot stängda dörrar som ska öppnas automatiskt saktar jag aldrig ner. De kommer att öppna sig och jag är ingen mes. Jag går hellre rakt in i dem i full fart än att stanna upp och vänta.

När någon tränger sig i kön säger jag högt "så kan man ju också göra", men den mest ironiska röst jag kan uppbringa.

När någon frågar vad jag är mest stolt över så är det att jag äntligen lyckats sluta bita på naglarna.

Om någon tappar något så säger jag "du lägger den där så länge", även om jag inte vill. Det bara bubblar upp som en jävla ordspya.

När folk frågar vad jag jobbat med tidigare inleder jag med meningen "du vet hon programledaren som spydde i TV?" .. Då fattar folk varjefall vilken typ av program det var. Även om det inte var jag som spydde.

När jag är på krogen och någon vill bjuda på en drink så svarar jag alltid att jag vill ha något sött. Mest för att de ska få använda fantasin lite och inte bara beställa in en öl åt mig.

När vakten i dörren till någon krog frågar hur gammal jag är svarar jag reflexmässigt: 18! Men ändrar mig direkt till 23. Då vill han plötsligt se mitt leg.

Ice ice baby
Så. Mätt och glad! Vårat kylskåp är inställt på så varm temp som det bara går men ändå fryser min pepsi till IS. Oh well, antar att man inte ska klaga på att läsken är för kall. Men något måste jag ju gnälla på varje dag och jag tror det här får bli dagens i-landsproblem. Nu ska jag sminka mig lite snabbt och kanske klä på mig något eftersom jag fortfarande går runt i bara trosorna och möta upp mamma i centrum. Sedan åker jag in till stan och äter middag med lite kul folk från Hamsterpaj.

MåndagÄntligen är min lediga dag här! Det firade jag såklart med att sova till 13:30 och nu ska jag käka pannkakor med mormors hemmagjorda jordgubbssylt till frukost. Nyss ringde mamma och berättade att hon här i mina hoods för ett möte, så har jag tur blir det lite lunch med henne om bara någon timme. Nu står micron och piper, vilket betyder att min frulle är redo. Later!

Ps. Drömde att jag blev jagad av ett jättestort skelett med lysande röda ögon. En återkommande mardröm när jag var barn. Nu kändes den inte läskig alls. Hej KP, är det normalt?

Tre

Klockan är nu tre och jag kan gå och lägga mig med gott samvete.

Expressen tog steget Aftonbladet inte vågarJa, det som hänt i Norge är sinnessjukt jävla sorgligt och hemskt och allt det där. Men Expressen (som jag inte gillar i vanliga fall) samlade pluspoäng hos mig idag när de petade ner oslobombaren från "senaste nytt". Med rädsla för att bli lynchad av alla överdrivet politiskt korrekta människor - men vad är EGENTLIGEN värst? Att 136 människor dödas av REGERINGEN i ett land eller att 68 mördas av en jävla galning? Vi behöver inte göra någon djupare analys än så. Galningar finns i alla länder och mina tankar går ut varje dag till alla som mördas i världen och deras anhöriga. Varesig de är norska medborgare eller ej.

#genomtänkt

Vet inte riktigt om jag tänkte mig för ordentligt när jag drog igång WoW-spelandet. Jag menar, jag hade ändå hållt upp i mer än fyra månader. Jag var inte ens sugen på att spela men så fort jag loggar in så blir jag sugen igen. Konstigt nog. Det dummaste var att jag fick min sambo att bli sugen på att spela igen. Nu minns jag inte när han senast INTE satt klistrad förmför datorn när jag kommer hem från jobbet. Här om kvällen skulle vi kolla på en film, men efter 40 min fäller han upp datorn och WoW igen. Till hans försvar så sög filmen.. men ändå. Sjukt nog är det ju mindre än en månad tills jag drar till Umeå och då kommer det ändå kännas skönt att veta att han spenderar sin lediga tid hemma framför burken och inte med några andra dumheter! #win.

RSS 2.0