Till alla nya besökare


Den långa presentationen av mig kan ni läsa här
. <-- KLICK. Där finns bland annat mer onödig info om vem jag är, vad jag gillar, vad jag inte gillar, mina psykiska störningar, mina vänner och min familj, min musiksmak och varför ni ska bry er om allt det här.

För er som kikar in här på bloggen dagligen och inte alls är nya besökare är det bara bortse från den här lilla presentationen. Nu ska jag levla präst och hänga på HP hela natten. Eftersom jag är ledig imorgon vägrar jag gå och lägga mig innan 03, även om jag är trött som en åsna redan nu.

Ni når mig lättast här i bloggen, på Facebook eller på alexandra.algerydh@hotmail.com, som vanligt!

Drar till jobbet då, back 22:30


#aboutlife


Söndag

Åh, vad det är underbart att vakna på en söndag. Jag har sovit tills jag verkligen inte kunde sova mer sedan gått upp och ätit chips och cola till frukost.

Hur jag önskar att resten av dagen skulle se ut: sitta kvar här en stund, ta en varm dusch, levla prästen, städa lite i sovrummet, planera vad jag ska packa till Umeå, sätta mig på balkongen och äta en glass, ligga på soffan och läsa klart min bok, skriva klart en artikel till Hamsterpaj, tvätta underkläder, gå upp till centrum och köpa något fint och sen ha Vänner på i bakgrunden hela kvällen medan vi farmar BG's ända in på småtimmarna.

Hur resten av dagen verkligen kommer se ut: skriva klart det här inlägget, åka upp till centrum och köpa ny sminkborttagning så jag kan få bort sminket från igårkväll. Sedan tillbaka hem för att duscha och hoppa i jobbkläder och åka till jobbet, komma hem klockan 22:30 och SEDAN göra allt det där som står här ovanför, bortsett från att gå till centrum.

Imorgon är jag ledig och jag tänker sova till 15:00 innan jag gör mig klar för att dra in till stan och äta middag med lite kul folk.

När jag försöker vara snygg för er skull

Då börjar det alltid med att jag tar en bild att utgå ifrån. Är ljuset bra? Borde jag kamma håret lite? Ser man mina finnar? Om det blie ja på de två första frågorna och nej på den sista så är det bara köra på. Den första bilen var den här:
Men inom kort vet jag att det kommer sluta med att jag känner mig astöntig som sitter och försöker vara sådär nonchalant assnygg som alla andra bloggtjejer är.. Det slutar med att jag tar 800 såna här bilder istället:

... som man ändå aldrig kan använda till något. Ska jag ha den på mitt CV när jag ska söka jobb? Ska jag ha den på facebook? Nej och nej. Bäst jag har den här i bloggen där allt annat skit ändå hamnar tillslut. Nu ska jag ut och köra bil.. Vart jag ska ta vägen? Jag vet inte, jag ska bara köra runt tills bensinen tar slut! Trevlig lördag!

Loadingbloggen: De vackraste platserna i World of Warcraft


Även om man bokar flyg med Ryanair och boende på det sunkigaste stället internet kunde uppbringa en hemsida till så kommer man inte undan det faktum att resor kostar pengar. Jag är ingen globetrotter men har ändå besökt en drös platser som på ett eller annat sätt etsat sig fast på näthinnan. Att gå på hike i skogarna kring Mount Rainier i staten Washington, att plocka av sig skidorna och klättra den sista biten uppför berget första dagen på en skidsemester i Österrike är naturupplevelser jag skulle tagga som #utöverdetvanliga.

När det gäller storstäder måste jag med en gång erkänna att jag är en Londonmänniska. Inte för att det är den visuellt vackraste staden, men för att blandningen av smuts, alla de gamla husen (som alltid för mina tankar till spökhuset på Gröna Lund) och den brittiska pubkulturen konstigt nog värmer mitt hipsterallergiska hjärta. Om sanningen ska fram är nog London den enda storstad, utöver Stockholm, jag verkligen kan påstå att jag känner. Jag spenderade lite mer än en månad i Seattle (men jag bodde en bit utanför), en vecka i New York och några få dagar i Paris, vilket bara gav mig den där ”jag-skulle-vilja-stanna-här-nere-längre-men-jag-måste-upp-till-ytan-och-hämta-luft”-känslan.När jag började spela såg jag inte WoW som ett spel som jag någonsin skulle betrakta som vackert, det var ett spel som för mig handlade om allt annat än just bra grafik och perfekta miljöer. Men när jag levlade gick det upp för mig, sakta men säkert, att det finns massor av miljöer att älska och ställen man gärna flyger förbi både en och två gånger om man har möjlighet. Precis som med mina känslor för London ligger min uppskattning för spelet mer i den övergripande känslan än i de små detaljerna.

Att resa runt i Azeroth (och Outland), kostar inte så mycket mer än otaliga timmar av din tid. Jag har precis spenderat flera sådana ”dyrbara” timmar på att flyga runt och cappa bilder för att jag ska kunna känna mig helt nöjd med det här inlägget. Jag vill kunna se tillbaka om ett år och se att bilderna och känslan bakom beskrivningarna fortfarande håller. Tyvärr finns det alldeles för många platser som kvalar in på den här listan och jag har, trots kaffefiltersfiltrering kommit fram till att jag aldrig kommer bli helt nöjd med de val jag än gör och hur jag rankar dem. Känn dig alltså helt fri att tala om för mig att jag har fel (och varför), chanserna är stora att jag håller med dig!

6. Vashj'ir
Med tanke på hur rädd jag alltid varit för att drunka är det konstigt att jag trivs så bra som jag gör under ytan här. Det är som att stirra in i ett stort välfyllt akvarium och med det speciella Vashj'ir-mountet blir det aldrig tråkigt att kryssa fram under vågorna. När jag skulle sätta igång med Cataclysm-delen av ”Loremaster” låg questen i denna zon höst på todo-listan.5. Zangarmarsh
När jag frågade mina vänner i gillet vilka deras favoritzoner var dök just det här träsket upp som favorit hos flera personer. ”Vem gillar inte svampar”, verkade vara den vanligaste motiveringen. Då jag kräver lite mer en så och inte hade några direkta minnen från Zangarmarsh (utöver allt grindande för att ta hem ”The Diplomat”-titeln), seglade jag över dit för att bilda en egen uppfattning. Det mjuka blåa ljuset som bryts av på ett milt sätt av de orangea sporerna på svamparna är otroligt bekvämt att vila ögonen på. Och en zon som är så till bredden fylld av vatten gör sig mycket bättre nu när sjöar och hav fått sig ett ordentligt konstnärligt lyft i Cataclysm, än vad det gjorde i tattiga Burning Crusade.4. Feralas
När det gäller vackra skogar i gröna nyanser har vi en hel del att välja på. Hinterlands, Mount Hyjal, Eversong Woods, Sholazar Basin, Howling Fjord och Grizzly Hills, för att nämna några. Men min favoritzon i skönt-grönt kategorin har alltid varit Feralas. Jag questade aldrig där någon längre stund när jag levlade men många långa nätter har spenderats i Dune Maul och det var aldrig tråkigt att springa dit. Speciellt gillar jag vägen som vindlar sig fram under trädrötterna och att hela zonen är så kuperad.3. Uldum
Jag var lite för ung för att uppskatta den kulturella aspekten av Egypten-semestern min familj tog med mig på som 10-åring, så jag har alltid längtat tillbaka. Sedan jag satte mina clothklädda fötter i Uldum har den önskningen minskat lite i intensivitet. Det var inte bara kamel-mountet som avgjorde frågan om vilken faction jag skulle dra upp till exalted först! Till skillnad från till exempel Silithus känns sanden i Uldum som en del som förhöjer det vackra istället för att bara vara en enformig bakgrundsfärg.2. Nagrand
Nästan alla man frågar nämner Nagrand som sin favoritzon och jag har egentligen ingen anledning att argumentera emot. Jag är helt enkelt inte ensam om att vilja resa till en plats där rymden är skrämmande nära, där man kan slå sig ner på en egen flytande ö och där vattenfall porlar i varenda hörn. Det är något med den lilaskimmrande himlen som alltid får mig att längta tills jag får questa i den här zonen när jag levlar en ny gubbe.1. Crystalsong Forrest
Finns det någon WoW-spelare som inte gillar färgen lila? I Crystalsong kan man ladda upp med tillräckligt lila skimmer för att få det att regna epics över guilden i flera år framåt. Under Wrath of the Lich King-tiden flög jag alltid ner dit för att fixa shards till warlocken och trots att det stog raid på schemat stannade jag kvar några sekunder extra och bara sög in den fantastiska atmosfären. Det är synd att de inte utvecklat Crystalsong mer för man vågar väl inte hoppas på att det kommer något liknande någon annanstans?


Inlägget är hämtat från min blogg på Loading.

Dagens bästa

Jag vet inte vem som skrivit det, men det är väl bara tacka och ta emot! Ska hoppa in i duschen nu och sen ta nån fin bild på mig själv (för att leva upp till beskrivningen "snygg"), och sedan tänker jag spela hela natten (för att leva upp till beskrivningen "gamer"). Okej, jag tänker spela för att jag börjar jobba sent imorgon och det är vad jag brukar göra. Men bilden kommer varjefall vara tillägnad den som rekomenderat mig. Har nästan 100 besökare fler idag än vanligt vid den här tiden, gissar att det är tack vare dig!


I övrigt har dagen varit rejält svettig. Har precis kommit hem från jobbet och satt mig här med en liten godispåse. Har tänkt på massa saker kring religion idag (det märks att mitt jobb inte kräver så mycket rent psykist när jag har tid att sitta och filosofera så mycket) och det lär komma upp ett inlägg kring det lite senare.

Lördag

Tänkte ta lite mer egobilder och lägga upp här, så ni har något nytt att glutta på medan jag är på jobbet. Men av någon anledning fastnade jag inte på bild idag. Anatar att min förvandling till vampyr äntligen är på gång. Jobbar till 19, efter det ska jag lura ut min lilla älskling Sompi från hans lägenhet. Tror han behöver se lite mer av utomhusvärlden!

ZzZz

Jag har hicka. Tro mig, jag har försökt allt men det värgar sluta. Nu tänker jag ta en Stilnoct och hoppa i säng. Det är verkligen underskattat att sova 10 timmar. Mmm, soooovaaaaaa. Minns när jag körde på den där "sova kan man göra när man är pensionär"-stilen.. Nu har jag lärt mig att det är sjukt ovärt att vara trött som ett as på jobbet. Dock har jag bara 9 pass kvar nu, så jag lär vara tillbaka till den stilen inom kort!

Vad som händer med oss

Det börjar sakta men säkert gå upp för mig att jag snart ska flytta till Umeå. Även om det bara är för en termin så är det ju en flytt. Har precis betalat min första hyra för mitt studentrum. Känns sjukt! Trist att jag är tvungen att betala för en månad då jag inte ens kommer vara där men nu fick det bli så eftersom jag inte villa lämna hela lägenhetsletandet till sista sekunden. Nu vet jag varjefall säkert att jag har någonstans att parkera min dator när jag kommer fram.

Än har jag inte bestämt exakt när jag ska åka upp, men första helgen i september har Emelie och Johannes inflyttningsfest i deras fina lägenhet, så jag vill gå på den. Det är dessutom bara några dagar innan plugget drar igång, så jag åker nog upp redan sista veckan i augusti så jag kan glo runt lite och lära mig hitta. Kommer väl springa med enirokartan på mobilen och irra som en riktig turist.

På jobbet (och alla andra jag berättar om pluggandet för) är den första frågan alltid: "men din pojkvän då?", som om mitt liv skulle kretsa kring hans vilja. Som om jag skulle vara fastkedjad vid honom bara för att vi är tillsammans. En av de bästa sakerna med min älskade sambo är att han nästan ALLTID förstår precis hur viktiga saker är för mig. Att jag vill plugga är ju en ganska enkel sak att förstå men han har förmågan att förstå även de små dumma sakerna som är obetydliga i någon annans ögon men som är livsviktiga i mina. Sen att han förstår varför jag vill åka och bo i Umeå ett halvår och förstår att det handlar om bara mig själv, att det är något jag måste göra för mig och inte något jag gör för att komma bort från oss eller honom.. det är guld värt.

Jag vet bara att det inte kommer bli lättare för mig att bara sticka iväg om några år och nu när jag verkligen hittat en kurs jag vill läsa så känns det dumt att vänta. Att bo i studentkorridor är något jag alltid velat testa. Att plugga på en annan ort, lära känna människor man aldrig skulle träffa annars, det är otroligt kul och viktigt för mig. Det är något jag måste bocka av på min livslista. Det är skönt att känna att jag kan göra vad jag vill utan att ens behöva tänka tanken "men vad händer med 'oss' om jag åker iväg?" Vi finns kvar, han finns kvar. Det kan inte lite tid eller stora avstånd ändra på.

Så, nu har vi rett ut den frågan.

Skönheten och odjuret


Nedräkningen har börjatMen eftersom jag gjorde den här bilden i förrgår så är det (efter dagens pass) bara 10 pass kvar. Känns både kul och trist på samma gång. Den 11:e augusti jobbar jag min sista dag och sedan blir det lite semester och mycket packande och organiserande innan jag åker upp till Umeå. Igår fick jag beslutet från CSN, så nu vet jag att jag får pengar varjefall.

Nytt inlägg på Loading.seOm ni kikar in på Loading så har det dykt upp ett nytt inlägg i min blogg där. Har du aldrig spelat WoW lär du inte uppskatta det, så då kan du lika gärna stanna här!

DIREKTLÄNK FÖR LATA JOHANNES OCH ALLA ANDRA <- klick !

Frukost

När jag vaknade imorse (eller för en timme sedan), fanns bara en enda tanke i mitt huvud. Kalaspuffar. Ingenting annat var viktigt! Som tur var hade Peter köpt hem kalaspuffar för några dagar sedan men det fanns inget att blanda dem med. Vatten funkar ju inte! Så utan att sminka mig, ta på mig en BH under klänningen eller ens borsta tänderna greppade jag plånboken och sprang över till Statoil. Nu är jag inne på min andra portion av fil med hallon och blåbärssmak med kalaspuffar. Vet inte om jag någonsin varit såhär lycklig!

Hur jag får tiden att gå

Håller på och lagar middag, vet inte riktigt vad det blir. Jag slängde ner lite lök, kryddor, citron och lax i lite folie och kastade in i ugnen. På spisen står en majskolv och lite andra grönsaker på kokning. Min mage verkligen SKRIKER efter mat, trots den minililla burken med gugabenådad glass jag petade i mig direkt när jag kom hem från jobbet. För att ni verkligen ska förstå hur hungrig jag är så kan jag säga: jag var nära på att röka en cigarett. I NYKTERT TILLSTÅND - bara för att bli av med de värsta hungerkänslorna. Då vet man att det är illa.
Men för att få tiden att gå snabbare (tills maten blir ätklar alltså) finns det några små saker jag brukar göra.

1. Logga in i WoW. Det där spelet suger i sig tid som ett svar jävla hål. Jag tror att jag varit online i tre minter, men egentligen är det 4 timmar. Ja, ni fattar.

2. Blogga. Det slutar alltid med att jag skriver mycket mer än jag tror att jag ska göra och rätt vad det är har en kvart flygit förbi. Att ta den vanliga bloggrundan funkar också.. Alltså att läsa följande bloggar: Kenzas, Fokis, Dollyblonds, Paows, Kissies, Tyras och Blondinbellas. Och mina riktiga vänner också. Och kolla theChive, gärna elva gånger om dagen.

3. Fixa med Spotify. Jag tröttnar snabbt på mina playlists och måste göra nya, speciellt väljer jag ut bra låtar att motionera till. Det är otroligt viktigt att man inte måste byta låt helt plötsligt när man är ute på en rask promenix. Eftersom en sådan playlist måste bli ~55 minuter så tar det en stund att välja ut guldkornen.

Okej, nu blev det alternativ två som fick tiden att gå. Underbart, nu är maten klar! Ska se om jag kan lura med mig Peter ut senare och köpa glass. MASSOR AV GLASS. Annars kan det ju hända att den där powerwalken jag tog idag faktiskt gjorde någon nytta och så kan vi inte ha det.

Känslan

.. när man seriöst överväger att klippa upp Ben & Jerrys-burken för att VERKLIGEN få ut varenda droppe smält glass i botten.

Nä, det där tvingar mig ut på en powerwalk. Hörs senare!

När ni läser det här är jag redan på jobbet (hemma 14.30)


Vardagslyx kan vara ...

- Att unna sig en tunnbrödsrulle till middag på vägen hem från jobbet
- Ta en långdusch och peela, raka, fixa och sedan dubbelinpacka håret
- Dricka ett glas Fanta istället för lightläsk som man brukar
- Sitta inlindad i en varm morgonrock och insmörjd i lotion och fixa naglarna i 1 timme
- Äta Ben & Jerrys direkt ur förpackningen och inte dela med sig
- Lägga sig i sängen innan 21 för att kunna läsa länge i sin braiga bok

Sammanfattat är vardagslyx för mig idag att vara onyttig och ytlig. Myyyyys!

SUCKVarför går det INTE sluta pilla på skorpan? Jag hatar mig själv.

Media när det är som bäst.

I Sydsvenskan skriver Erik Magnusson följande: ”Anders Behring Breivik tycks under senare år ha fört ett sorglöst ungkarlsliv, till stor del framför datorskärmen. Han roade sig med dataspel och var engagerad i online-spelet World of Warcraft, ett spel som han på Utöya kom att omsätta i praktisk handling.


Jag vet inte hur många gånger jag har plockat fram mitt automatvapen (inspirerad av WoW, som jag spelar) och skjutit ner 68 norska ungdomar. Det händer hela tiden eftersom det dyper upp pop-up rutor i World of Warcraft som påminner mig om att döda någon minst ett par gånger i veckan.

Men jag har triss

Saker jag inte kommer sluta med

- Prata skitsnabbt.
- Kräva massor av uppmärksamhet.
- Fiska komplimanger av folk.
- Blogga om SKITsaker.
- Skämta om omlämpliga saker vid olämpliga tillfällen.
- Slänga mina kläder i en hög brevid sängen på kvällarna.
- Hata folk som inte blikar sig ur rondeller när de kör bil.
- Äta kall, rå falukorv och älska det. Kalla köttbullar likaså.
- Fråga folk vilken typ av porr de gillar.
- Ljuga om hur lång jag är.
- Sitta på stan och gissa vad folk jobbar med. Och döma dem.
- Röka munbloss av mina rosa Blend när jag är jättefull.
- Lyssna på Aqua, Backstreet Boys och Spice Girls.
- Säga "Älskling" till Peter istället för Peter. HELA tiden.

Leker med webcamen medan jag väntarDet här med att stämma träff med någon från Nynäshamn är en jävla konstform. De ska alltid sova lika, om inte ännu längre än mig, vilket resulterar i att mina planer för dagen förskjuts. Så nu sitter jag i skorna här på soffan och väntar på att Rickard ska komma hit så vi kan hoppa på bussen till Farsta. Självklart har jag inte råd att shoppa men det är alltid kul att kolla lite! Det kanske finns något jag måste ha inför min höst som student.. typ mat!

25 juliJahajja. Idag är min sista semestedag, sedan ska jag jobba 13 arbetspass innan jag har semester igen i några veckor innan skolan drar igång. Okej, eftersom jag har sagt upp mig så kanske det inte räknas som semester utan mer som arbetslöshet, men ändå.

Idag ska jag vara sjukt aktiv. Jag har redan ätit frukost, kollat på vänner, grovplanerat redaktionsjobbet för hösten på Hamsterpaj. Nu ska jag duscha, städa köket efter festen i lördags och sedan åka till Farsta och glo runt lite med Rickard. När jag kommer hem igen ska jag iväg och sola solarium (igen), eftersom solen VÄGRAR skina när jag är ledig. Annat som ska hinnas med idag är att måla naglarna, spela lite WoW, blogga på Loading (det var mer än en vecka sen senaste inlägget) och läsa vidare i "Släktet", den börjar bli galet spännande nu. Shit, jag ska hinna lägga upp nya plagg på Second Hand Online också. Det är mycket nu!

GnälletNu drar det alltså igång igen. Det EVIGA gnället från folk som tycker polisen handlat fel och slött när något stort och hemskt inträffat. Nu ska det analyseras och anmälas och gnällas till förbannelse i media om hur polisen borde ha agerat snabbare, bättre, annorlunda. Kan vi inte fokusera på att de som stått bakom attacken får sitt straff, att familjerna som drabbats får tröst och hjälp till att börja med varjefall?

Second Hand Online

Second Hand Online är mitt senaste lilla projekt, vet inte om jag berättat om det tidigare. Planen är i första hand att jag ska sälja av lite av min enorma samling kläder och prylar och i andra hand att låta andra sälja sina grejer där också. Gå in på facebook och sök på Second Hand Online, så dyker min sida upp. Det är ju inte enbart för att jag ska bli av med saker som jag startat sidan. Jag tror det är viktigt att vi människor börjar inse hur otroooligt mycket onödiga naturresurser vi förbrukar. Allting måste vara nytt nytt nytt hela tiden. Det fantastiska med second hand är ju att det som är gammalt för en är nytt för någon annan. Det skulle göra stor skillnad om alla började handla och byta med varandra i en större utsträckning än vi gör idag, tror ni inte?

Har ni fest eller?


Söndag

Hej min söndernötta lilla dagbok! Festen igår blev väldigt lyckad, eller ja, jag hade sjukt roligt varjefall. Älskling hade det inte lika lätt på grund av sin tandvärk. Jag föreslog hela kvällen att han skulle supa bort smärtan, något han sa nej till i början men när klockan slog ett var en hel LITER sprit slut så jag tror han gav med sig tillslut.

Nu ska jag njuta av sista dagen på min semester genom att bara sitta på soffan, äta smågodis och kolla på Disney-filmer. Först ut är Skönheten & Odjuret!

Lackar ur

Blir så jävla less på människor ibland. Satt percis och kollade Aftonbladet och snubblade över den här texten: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13362406.ab
Flickvännen till föraren är upprörd och har gått ut i media och sagt att polisen orsakade pojkvännens död. Jag skulle vilja påstå att han orsakade den helt själv genom att försöka fly från polisen på sin motorcykel i över 250 km/h..

Man kan visst vara snygg med munsårsplåster på läppen

Det syns ju knappt, eller hur?! Jag blir tokig på mina läppar, det är alltid värst på sommaren. Känns som skiten aldrig försvinner. Och dessutom får jag mina stresseksem runt munnen också så jag ser ut som en JÄVLA clown. Världen är mot mig. Dags att gå och dra något gammalt över mig!

Fredag

Varför känns det som jag sprungit två mil i lera? Min kropp är helt mosig och bara tanken på att resa mig härifrån gör mig svettig. Inatt hade jag feber och kunde inte somna på flera timmar. Kanske är det därför jag mår som jag mår? Planerna för dagen är att göra så lite som möjligt för att inte DÖ. Imorgon blir det grillfest, så låt oss hoppas att vädret inte blir sämre än nu. Det måste ju inte vara strålande sol men det skulle vara fint att slippa regnet varjefall.

Mitt hem i höstKorridoren var inte alls lika mysig som de jag sett tidigare men som tur är jämför jag alla mina boenden med vandrarhemmet jag bodde på i London och då är allt GRAND FUCKING HOTELL! Så jag är nöjd. Perfekt gångavstång till både Emelie och matbutiken. Funderar på att skaffa en cykel men mina lår tycker minsann jag kan promenixa! Nu ska jag försöka komma igång med lite planering kring vad jag ska packa med mig. Det är ju bara en termin så det är ingen idé att skicka upp en massa flyttkartonger fulla med skit.. Men jag känner mig själv och vet att jag kommer behöva MASSOR av kläder och prylar.. Måste jag vara en sån materialist?

Bitter, mer bitter, Alexandra

Ja, jag vet att jag gnällt massor om vädret de senaste två veckorna. Men ni måste förstå att det känns GALET deppigt att jag inte fått spendera en enda dag ute i strålande sol vid vattnet  på hela min semester. Det har alltid varit molnigt eller regnat eller så har det blåst utav bara helevete. SUCK. På tisdag börjar jag jobba igen och jag vet redan nu att jag kommer kliva in i värsta svackan i mitt humör, gråta massor, inte kunna sova och vara allmänt superirriterad och bitter på allt och alla. Ser verkligen fram emot det!

Bilderna från Umeå 18 - 20/7

När vi kom upp blev det kortspel och skitgod middag. Vi har verkligen blivit bortskämade de här tre dagarna. Dag två fick vi PANNKAKOR till frukost, best ever! Sen promenixade vi runt så jag fick lära mig hitta lite, hade faktiskt glömt bort det mesta eftersom det snart är två år sedan jag var där senast. Men men. Jag fick också en lägenhet! Ska visa lite mer bilder på den senare. Stackars Emelie var tvungen att jobba 08-15 en av dagarna och jag fattar inte hur hon lyckades somna när grabbarna grus satt och drack öl och spelade kort. Sista dagen tog dom en liten tupplur medan jag och Ems chillade framför varsin dator. På sista kvällen blev det pizza innan vi började den rätt långa resan hemmåt! Nu hoppas vi bara att Emelie å hennes Johannes har råd och tid att komma ner till oss några dagar så vi får bjuda tillbaka på mat, sprit och boende. Kan inte fatta att jag snart kommer bo däruppe myself. GALET! Bara några veckor kvar!

HEMMA!

Bloggen kommer att uppdateras som vanligt från och med imorgon!

Jag är inte hemma!


Kvinnogöra

Håller på att laga middag åt mig och mitt mongo. Men eftersom jag suttit vid datorn hela dagen och trixat med massa saker har jag helt glömt bort att laga lunch.. Magen känns som ett stort svart hål och jag kunde inte hålla mig ifrån att skära loss två bitar kall falukorv och proppa i mig. Till historien hör att jag inte ska laga falukorv - det blir fläskfilé med grillad halloumi och grönsaker. Om nom nom..

Nu ska jag tillbaka till köket!

Varför kan inte jag skriva en hitlåt då?!


Mamma, kan du inte tvinga pappa kolla på den här videon? Det är fan klockrent!
Ni andra kan ju kolla på den här också, när vi ändå är inne på lite coola mashups!


Dagens fniss


Big plans

Nä, nu sätter jag mig på soffan och glor på Vänner och målar naglarna. Jag kan inte sluta köpa nya lack, måla, fixa och förundras över hur duktig jag är som efter 23 års konstant bitande äntligen yckats sluta. Cold turkey-sluta också. Det var inte svårt alls! Man måste bara bestämma sig. Det är det enda sättet.

Så här går det när man lyssnar på Sum 41 för mycketI know I'm not the one you thought you knew back in high school. Never going, ever showing up when we had to.
Attention that we crave don't tell us to behave, I'm sick of always hearing act your age.

I don't want to waste my time , become another casualty of society.
I'll never fall in line. Become another victim of your conformity and back down.

Because you don't Know us at all we laugh when old people fall.
But what would you expect with a conscience so small.


Jag skiter i vad ni säger, det var kul att vara 15. Och 18. Och alla åldrar där i mellan. Man kom undan med att vara omogen och galet naiv på den tiden. Det var okej att bo hemma och jobba ihop pengar för att hoppa på ett flyg nånstans. Det var okej att vara galet impulsiv, att dra ut och bada mitt i natten med folk man knappt kände. Det var galet okej att skriva galet framför varannat ord. Det var okej att ligga vaken hela natten och vänta på ett sms från den där killen man egentligen inte kunde få men som visat lite intresse. Det var okej att hänga på Lunarstorm och skriva kaxiga presentationer. Man kollade på Star Wars som var inspelade på VHS från TV4 och snabbsolade genom reklampauserna och nyheterna.

Ja. Det var kul men att vara äldre är också kul. Men en helt annan typ av kul. Mer om det senare. Nu ska jag lyssna på Sum 41, Blink 182, Simple Plan, Green Day, Good Charlotte, Jimmy Eat World och pilla vidare med mina små projekt (som ni nu vet nästan allt om).

Dagens lista: Mina älskade projektBRUNETTEN.SE är självklart mitt älsklingsprojekt. Här är det bara jag som skriver och bestämmer. Skapat av mig, för mig om mig. Kan det bli bättre än så? Inga deadlines, ingen press bara massa bullshit och sånt jag känner för att få ur mig.


När jag gick över till Hamsterpaj.net från Ungdomar.se kändes det lite skumt i början. Massa nytt folk, en helt ny sajt som fungerar på ett helt annat sätt och jag var plötsligt lilla bambi på hal is. På Hamsterpaj är jag redaktionschef, vilket egentligen inte är så flashigt som det låter.. Men jag raggar skribenter, håller koll på de vi redan har. Vem skriver vad och när ska det vara klart? Lite sånt. Jag är också Sexpert, vilket är MYCKET flashigare än det låter. Sitter och svarar på sexfrågor som användare skickat in. Epic-jobb om ni frågar mig!


När jag hänger på Loading.se numera är det i egenskap av storbloggare. Egentligen betyder det inget speciellt utan bara att mina poster hamnar på startsidan och jag tituleras WoW-nörd. Okej, det är skitspeciellt och jag älskar det! Här får jag utlopp för det nördiga snack jag inte riktigt tycker platsar här i bloggen. Jag menar, hur intresserad är mina vanliga bloggläsare av raids, achivments och lila loot? Inte mycket. Men på Loading är allt sånt välkommet. WIN!


Mitt nya hemliga projekt! Räknar med att det är up and going innan jul!

Vad gör du?

Jag har precis vaknat, käkat frukost och hoppat i en av mina supersköna baravarahemma-klänningar. Den är egentligen rätt snygg, men aningen förliten så en av mina bröst hoppar ut om jag rör mig för hastigt. Därav har den hamnat i baravarahemma-delen av garderoben.

Planerna för dagen är att ta det lugnt och bara njuta av att jag har mer än en vecka kvar på semestern. Blev lite deppat igår när jag såg något på aftonbladet om att det inte kommer bli sol på mer än tio dagar. Men jag lever på hoppet! EN ENDA DAG av stekande sol innan jag går tillbaka till jobbet är väl inte för mycket begärt?

Mot storstaden och hem igen


Fredag - lördag

Så, nu är jag hemma igen efter en sväng inne i stan. Det blev middag med maaaaassa vitlök (gissa vart vi åt?) och nu är jag mätt och glad och jävligt nöjd med att jag bara måste umgås med datorn, för DAMN vad jag stinker.
I förrgår åkte vi ner till Nynäs och mamma och pappa. Spenderade kvällen kring deras köksbord där vi först åt supergod middag och sedan spelade kort fram till spöktimmen var förbi.Grillmästarna!


Pappa har varit ute på sjön ett par gånger i sandaler. Syns det eller?

Randomcat

Haha, såg nu att jag haft två random kattbilder här i bloggen på kort tid. Det kanske tyder på att jag kommer bli en crazy old catlady när jag blir äldre.

Bo på 19 kvadrat?


VAKEN!Ungefär som Jonnys katt ser ut på den här bilden kände jag mig när jag vaknade nyss. Herregud, hela dagen är ju borta och jag har bara sovit. Ringde mamma direkt och gjorde planer för kvällen: grillning och kortspel. Så nu känns dagen inte lika bortkastad. Annars är det bra med mig, har nyst 11 gånger sedan jag klev ur sängen och ska nu återgå till att söka lägenheter in le Umeå. Önska mig lycka till!

Hemma nu

Ja, nu är jag hemma. Har ätit chips så det bränner som fan på tungan när jag försöker svälja ner dem med lite läsk. Om det inte blir sol imorgon kommer jag vara så JÄVLA deppig, bara så ni är förberedda på lite EMO-inlägg.
Godnatt!

JA TACK!


Galet bra mobilkameraLilla Felice har blivit en riktig tjockis men hon är söt ändå. Inte riktigt lika söt som min mobil men nästan. Minns min första mobil med kamera och hur grumliga och suddiga bilderna blev. Tekniken går snabbt frammåt! Och på tal om teknik - jag håller på att utveckla en egen APP till Telias tävling "Nästa appmiljonär". Har två olika idéer, tänker tävla med båda. Nu ska jag bara finslipa på detaljerna och sedan skicka in mitt bidrag. AWESOME!

Ännu en besvikelse

Nämen okej, solen sket i att skina på mig idag. Så nu tänker jag dra iväg och sola solarium, annars lär jag ju aldrig bli brun och fin i det här bajslandet.

Brännskador av elfte graden

ÄNTLIGEN lite sol ute, nu jävlar ska jag grilla mig själv. Laters!

Äter middag


Hela dagen i bilder

Vi åkte in till stan och gick på Naturhistoriska och sedan (såklaaart) COSMONOVA! Peter hade aldrig varit där förut så han blev superimponerad över den gigantiska bioduken. Vi såg en film som hette Deep Sea men nästa gång blir det något i 3D!


På tåget mot stan satt jag som vanligt och tog massa kort. Att det skulle vara pinsamt att ta egobilder bland allt folk i kollektivtrafiken är liksom något jag kommit över för länge sedan. Om det blir pinsamt för en del så är det ändå dom som skäms , som Lasse skulle ha sagt.


Liten Peter möter stort museum.

Istället för att åka tåget hem hittade jag den här portalen och zappade mig hem på några sekunder.

Aj

Vaknar och har en FINNE precis i kanten av överläppen. Aj. Nu bär det av mot stan!

Lite uppdatering

Så, har suttit och spelat hela kvällen och inte ens lagt märke till hur klockan tickat iväg. Tiden går fort när man har roligt! Nu har jag gjort planer för mig och Peter imorgon så vi inte hamnar framför varsin dator hela dagen igen. Å andra sidan har det inte varit strålande sol ute och det var bara andra dagen på semestern, men ändå. Klockan tre smäller det! Vad vi ska hitta på berättar jag imorgon (Peter vet ännu inte om vad vi ska göra)..

Sen har jag dragit igång ett nytt projekt också. Jag kan inte avslöja för mycket men det har med internet att göra. Jag ska inte byta blogg eller så, brunetten.se är här för att stanna. Likaså är min blogg på Loading och det jag gör på Hamsterpaj. Detta är något helt nytt och helt mitt eget. Ska uppdatera er om vad det är så fort det kommit i rullning ordentligt. Jag började ju med det idag, så det kommer nog dröja en tid till.

För det stista och tredje, så är det äntligen dags att få besked från Umeå om jag kommit in på min kurs eller ej. 14-15 juli får man det första antagningsbeskedet. Ni kan ju gissa hur mycket jag längtat, eftersom jag var inställd på att få besked 15 JUNI men det var jag som läst fel på hemsidan.

Nu ska jag spela lite mer och sedan lägga mig ner och läsa lite. Inga sömnpiller på semestern inte!

BRB - glassbilen är här


Varför det suger med sommar

När jag vaknar i sängen på morgonen ligger det tunna täcket slickat som en jävla kondom kring hela min kropp. Jag håller mig still några sekunder eftersom jag vet att äckelkänslan bara kommer förvärras om jag rör på mig och känner hur svetten lagt sig i pölar i knäveck, svank och under skulderbladen. Med några snabba rörelser har jag snurrat mig ur täcket och lagt mig ovanpå hela kalaset. Det skulle vara skönt att ligga och dra sig en stund men solen skiner rakt igenom min rullgardin och bländar mig så pass att en liten snooze blir mission: impossible.

Jag har sår på tungan. Det känns som jag när som helst kan börja blöda. Mina fingrar är röda, har jag smällt blodfyllda myggor med dem eller har en tjej med mens exploderat i närheten och jag använt mina fingrar som paraply? Nej, jag har bara plockat lite jordgubbar. Vad är det med bladen som gör att det kliar så mycket ovanpå händerna? Varför är det så svårt att tvätta bort den röda färgen och varför klev jag in i jordgubbslandet med mina vita sneakers? Hela vintern går man och längtar efter solmogna gubbisar men sen är man trött på dem redan dagen efter midsommar men fortsätter pressa i sig bara för att det är sommar och jordgubbar "hör till".

När jag äntligen hittat ett par solbrillor som inte får mig att se ut som Charlotte Perelli och släpat mig och mina skavsår (av alla nya fina sommarskor) till någon uteservering och besällt in något gott dyker de upp. De låter, de är farliga och elaka. De jagar mig, vill döda mig och äta upp mig. De gör så att jag aldrig riktigt kan slappna av eftersom de är ute efter att bygga bo i mitt hår, sticka mig i halsen så jag kvävs och sedan lägga ägg i mina öron. De gör så jag inte vågar dricka ur min läskburk utan att först skaka på den och lyssna efter ett surrande ljud. Getingar, tack för att ni finns.

När jag jobbar är det strålande sol. När jag är ledig börjar det regna. När jag jobbar är det molnigt och när jag är ledig blir det storm. Ja, ni fattar grejen.
Och ja, egentligen gillar jag sommaren men det är så mycket roligare att vara bitter ibland.

Vad tycker du är det värsta med sommaren?

När vi lekte TitanicOkej, jag har haft semester i en dag nu. Eller ja, min semester började igår. Jag är redan rastlös och har lite panik i stil med "det är ju semester, jag måste göra massa roliga och avslappnande saker". Suck. Jag ska försöka mota bort den känslan genom att göra ingenting vettigt på HELA dagen. Jag ser det som bra träning för min hjärna. Jag menar, min psykolog och min läkare pratar alltid om hur jag måste lära mig tänka och göra EN sak i taget. Okej, nu gör jag EN sak i taget. Jag bloggar. Och kollar facebook och spelar WoW och lyssnar på musik och pratar med Peter och svarar på sexfrågor OCH skriver på en artikel. Det borde ju faktist räknas som en sak eftersom jag gör allt framför samma dator. Jag har inte ens TV:n på i bakgrunden.

Duktiga jag.

Kryssning 110709 - 110911

Så i lördags bar det av ut på östersjön. Min mobil slutade funka direkt när vi gick in i terminalen men jag har ändå glott på den var 15:e minut eftersom jag är van att göra det hemma. Frida och Rickard "hittar så dåligt inne i stan", så när jag ändrade planen för vart vi skulle träffas någonstans från Medborgarplatsen till Centralen blev dom överlyckliga. Lämnar ett litet mellanrum här för att ni ska kunna skratta åt mina älskade lantisar.Jag kanske inte är så händig när det gäller att reparera saker och fixa här i hemmet. Men när det kommer till att kyla alkohol på platser där det inte finns vanliga kylmöjligheter är jag rena rama MacGuyver.


Blogg-minen fick självklart vara med på bild första kvällen.


HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ SVERIGEEEEE!Jag och Frida hade lyckats matcha våra outfits helt ovetandes. Hon packade upp och visade vad hon skulle ha på sig och jag drar fram en nästan identisk blåsa. Fan va bra smak vi har! Vi var helt klart snyggaste bruttorna på hela båten. Å andra sidan var vi de enda tjejerna under 61, så det var väl inte så svårt kanske. MEN ÄNDÅÅ!


Sugen?

Tack för den här helgen älsklingar!

Hemma

Nu är jag hemma från kryssningen. Ska trixa med lite skit och sedan slänga upp lite bilder!

Känslan

Åh, ni vet den där kräkskänslan som uppstår när man dricker något som borde vara slätt och det dyker upp en klump? När man får panik och spottar ut det på bordet framför sig. Den känslan ja, inte kul. Men det spelar ingen roll, för jag har SEMESTER.

SEMESTER

Just nu är jag bara så. jävla. lycklig. Don't take it away from me. Bjuder på en tigerfacebild också. Nu ska jag skriva, spela, sola och vara vaken halva natten. Imorgon blir det kryssning. Jag är i HEAVEN!

Emoprinsessan

Tvingade mamma att ta den här Disneyprinsessa-EMO-bilden på mig när jag var där sist. Det är min nya klänning. Vet inte när jag ska kunna använda den.. någon som ska gifta sig snart?!

Har något som inte ni harSen att det inte funkar längre eftersom jag stängde mitt konto där när jag flyttade hem igen är en annan sak. Men det har hamnat i min låda med pryttlar jag sparar på. Har allt ifrån smycken jag fått av gamla pojkvänner till mina gamla dabgöcker och biobiljetter, parfymer, brev och godis i den lådan. Skulle det börja brinna här skulle jag rädda den direkt efter min gamla laptop.. Har ju alla bilder där! På den här nya burken har jag inte hunnit fylla upp med så mycket crap ännu. Men tro mig, det kommer.

Flimsig

Kom precis hem från jobbet, fick gå hem tidigare idag. Jag kände redan när jag kom dit att jag inte var så fokuserad och lite flimsig (mitt eget ord). Efter att ha slarvat igenom några timmar blev jag hemskickad (jag hade bett om att få gå, det var inte så att jag blev sparkad). Så nu ska jag ta det lite lugnt, det har varit en bajsig dag med psykbesök och allt. Imorgon är sista dagen på jobbet innan semestern! Och på lördag blir det kryssning medd bästa Rickard och Snygg-Frida, det kan bara bli bra!

Kom inte å säg att jag inte äter


Det är tammefan det ENDA jag gör. Har dock äntligen bytt bort den mjölika äckliga pulvergrejen till de mycket godare Hunger Control-dryckerna. Man blir mätt. Ät mycket grönsker och frukt och drick massa vatten. Det funkar! Jag går ner i vikt utan att göra något annat i motionsväg än att gå till jobbet, jobba och sedan sitta vid datorn. Skulle jag ge mig ut och springa lite skulle det gå ännu snabbare. Imorgon är det fredag och då har jag gått ner 2,3 kg på en vecka.

Stoppa i dig: 3 Hunger Control om dagen, broccoli, knäckebröd blomkål, vitkål, svamp, kidneybönor, majs, lightläsk, ägg, paprika, gurka (och alla andra grönsaker) och nötter. Unna dig en liten köttbit med sås + grönsaker och sockerfritt godis på helgen.

Stoppa absolut inte i dig: Pasta, mjukt bröd och potatis.

Jag säger inte att det funkar för alla, men det funkar för mig.

Peter dödar flugor


7 juli

Så, nu är jag tillbaka från samtalet på psyk. Det gick sådär. Som vanligt när jag täffar en ny pskolog eller läkare känns det inte riktigt som jag får ur mig allt jag vill ha sagt för att de ska få en korrekt bild av hur mitt liv ser ut, hur jag tänker och hur jag är. Men den här killen verkade helt okej. Han ritade fina teckningar och grejer åt mig på en stor whiteboard. Man skulle kunna tro att det får en att känna sig smått efterbliven, men det kändes bra.

Han pratade mycket om mina prestationskrav, mina matvanor, sömn och det faktum att jag tänker på en miljon saker samtidigt och aldrig kan nöja mig med bara en aktivitet i taget. "Mmm", mumlade han flera gånger och gjorde anteckningar på sitt lilla block. När han tog fram min fil på datorn såg det ut som de skrivit en jävla bok om mig. Han frågade om jag hade mycket självmordstankar och det kändes underbart att ärligt kunna svara ja. DET GÅR FRAMMÅT!

Däremot började han prata om ADHD, något jag inte riktigt är helt hemma på. När jag läser om det så känns det liksom inte som jag. SÅ JAG HAR INTE DAMP KAN DU FATTA DET ELLER JÄVLA PSYKOLOGJÄVEL!!!!!!! AARRRAJRA!

Okej, kanske lite damp - men inte på riktigt.
Det lär bli fler utredningar och jag ska få träffa en annan psykolog också. Blir helt snurrig av det här.

All. Day. Long.


High on high

Jag har bara lite luddiga minnen av gårkvällen. Ingen alkohol inblandad. Jag har det senaste veckan mått så himla bra (nu pratar jag rent bipolär-svängingsmässigt) och hoppat över att ta sömnpiller eftersom jag sovit så bra ändå. Men igår var jag helt uppjadag hela kvällen och kände att det inte skulle räcka med att lägga mer ner och läsa några timmar för att kunna somna, så jag petade i mig en liten stilnoct. Sen blev det svart. Jag tror kroppen reagerar starkare på dem om man inte tagit dem på ett tag. Jag fick höra nu från älskling när jag kom hem att jag varit asjobbig, sluddrat som fan och spillt pepsi på min dator (!!!) innan jag låste in mig på toaletten och "fixade ögonbrynen" i en kvart. Suck.
Imorgon börjar jag jobba sent, vilket känns underbart skönt. Men jag får inte njuta av min sovmorgon eftersom jag ska till psyk klockan nio. Jävla skit! Men eftersom jag äntligen ska på ett bedömningsmöte med en psykolog (angående KBT), så vill jag inte boka om eller av. Jag har ju väntat på den här tiden sedan september förra året.

Kvällen tänker jag spendera här framför datorn med en stor skål med jordgubbar och cashwenötter intill mig (de jag pallade från mor och far). Sen tänker jag lägga mig i någorlunda tid och läsa den HÄR boken.

Tigerface

Den här bilden kan ni "njuta" av medan jag är på jobbet. Hemma igen runt 17.

Tear

Sitter och lyssnar på Blink 182. Shit vad jag har lyssnat sönder alla deras låtar och ändå är dom fortfarande bra. Vill vara 16 igen och inte oroa mig för cns-lån, jobb och realistiska framtidsdrömmar. Jag vill vara vaken hela nätterna och bara göra onödiga saker som lyssna på musik, prata om killar, kasta kötbullar på grannens hus, dricka fanta (och skita i att vara nyttig eftersom man är ung och kan äta vad fan som helst). Men dom dagarna verkar vara förbi. Det gör mig lite ledsen i ögat.

Bröllopsfotografiet blev inte riktigt bra va?Snubblade över den här bilden i morse och skrattade så apelsinjuice sprutade ur näsan på mig. Ibland undrar man hur folk tänker.

Planerna för kvällen är inte så häftiga. Äta, spela lite och sedan sova i tid eftersom jag ska upp tidigt imorrn igen. Bloggen får verkligen lida när jag jobbar tidigt på morgonen men jag ORKAR inget annat än att ta mig upp, överleva dagen och ta mig till sängen om jag tvingas upp innan 08 på morgonen.

Jordisar

Åkte ner till Nynäs och hämtade ut det som visade sig vara en klänning jag beställt från Ellos, skitfin! Sen åt vi middag tillsammans innan jag raidade mamma å pappas jordgubbsland och åkte hem. Nu blir det glass (lite) med jordisar (mycket) innan läggdags. Jobbar 09 - 17 imorrn, så jag behöver mina tio timmars sömn!

Måste måla om naglarnaJag har ändå fått en hel del gjort idag, duktiga jag! Näst på listan blir att måla om naglarna. Just nu ser det ut som snor. Åh, klantade mig nyss när jag skulle skura hallgolvet och spillde ut hela jävla hinken i badrummet. Det blev ju å andra sidan väldigt rent i badrummet också men det hörde inte till planen.

Nu ska jag bara vänta på att mongo kommer hem med bilen så jag kan bränna ner till Nynäs och hämta ut det där jävla paketet. Och kanske tvinga mamma och pappa att bjuda på lite mat eller fika. Jag äter ju bara frukt och grönsaker nu utöver min pulverdiet, men dom kanske har lite blomkål jag kan knapra på eller något.

Nu ska jag återgå till städningen.

Hemma hos oss - badrummet

Vet att jag gjorde en liten rundvisning här hemma i bloggen och det var väldigt många som var nyfikna på hur det ser ut och hur vi har det. Den här gången har jag tagit in kameran i badrummet och knäppt några bilder. Mest för att det är det enda rummet i lägenheten som är städat nog att visa upp.


Förstår inte hur vi kunde leva innan vi satte in den där bänkskivan. Hade jag allt crap ståendes ovanpå torktumlaren?


Allt mitt smink, vilket inte alls är mycket. Jag fick lite damp här om månaden och slängde 2/3 delar av allt smink. Det mesta var väldigt gammlat och sådant som jag aldrig kommer använda, konstiga färger på ögonskuggor, en blå mascara och säkert 25 läppglans. Nu har jag ett 20 tal produkter och klarar mig mer än bra på det.


I plastlådan som ni såg ovanpå tygboxen på första bilden har jag samlat ihop alla hårgrejer och mina smycken. Förut hade jag bara smycken här i, men insåg när jag städade badrummet förra veckan att jag inte behöver så mycket smycken eftersom jag sällan använder mer än örhängen. Men det känns dumt att slänga en bunt med Pilgrim- och Snö-smycken bara för att man inte använder dem varje dag, så jag har hittat en annan lösning vad det gäller halsbandsförvaring. Den större delen av de smycken som jag sorterat bort kommer säljas på loppis i augusti.

Ja, det är en näshårstrimmer du ser där. Och ja, jag använder dom där rosetterna.


Köpte små plastkrokar med klister på baksidan på ÖB och satte upp på sidan av badrumsspegeln, perfekt ställe att hooka upp alla halsband.


Städ/tvätthörna. Väntar på att jag ska råka hälla Ajax allrent i tvättmaskinen. Det känns mer som en fråga om NÄR än OM det kommer hända.

Så, det var badrummet det. Nästa gång blir det vardagsrummet, jag ska bara gräva fram det under allt crap som ligger här. Jag har för mig att vi har parkettgolv därunder nånstans men jag är inte säker. Återkommer.

Update

Jag har fortfarande skyddsplasten kvar på min dator. Det kanske är dags att plocka bort den? Känner mig lite som pappa, som låter plasten sitta kvar tills den trillar bort. Jag tror jag lägger till det på min TODO-lista för dagen.

Imorgon

Nu smäller det! Imorgon är min lediga dag och jag tänker fira det med att ta tag i massa saker här hemma. Kanske. Så, här är en liten lista på saker jag MÅSTE göra imorgon.

1. Sova till 12.30 - dock ska jag försöka att släpa mig upp tidigare. Men allt beror på hur tidigt jag lägger mig ikväll.

2. Städa lite i vardagsrummet. Just nu är det överdrivet mycket prylar här på mitten av golvet.

3. Duscha och köra en rejäl bodypeeling, fixa ögonbrynen och naglarna.

4. Åka till Nynäs och hämta ut ett paket som på något dumt vis aviserats till mina föräldrar (där jag bodde för 5 år sedan..)

5. Kanske våldgästa Rickard lite.

6. Lägga mig i tid och läsa en ny bok jag köpt (som handlar om ungefär samma sak som boken jag skriver på gör), så jag kallar det research.

7. Blogga, WoW:a, kolla på vänner och pussa på Peter (varesig han vill det eller ej).

Jag älskar dig


KortareJag har äntligen lärt mig att inte göra saker på impuls med mitt hår. Det började med att jag mådde dåligt en dag för 2 år sedan och fick för mig att PERMANENTA håret. Biggest mistake of my fucking life. Så efter nån månad med det gick jag och klippte skiten kort. FÖR kort. Grät på vägen hem från frisören och sedan den dagen har jag kämpat med att komma tillbaka till min gamla längd. Nu är det bara en 10 centimeter kvar. WOHO. Lär väl ta ett år, men det är det värt! Så. Idag var jag och klippte topparna och hotade fisören med våld om hon tog bort mer än det ABSOLUT nödvändiga (topparna såg ut som svinto).

Passade såklart på att leka att jag är tjejen som kryper upp ur brunnen i The Ring också. Dead cool!

Lite småfull men det är okej

OKej. Det blev lite spontant en sväng upp till lerpan där jag fick i mig lite cider och körde lite black jack. Nu är jag hemma igen och ska hälla i mig vatten och bakis-tabletter för att inte må skit på jobbet imorrn. Ja, det var nog allt jag ville ha sagt. Ska börja levla en alliance-karaktär också. Kanske nu på direkten. Ja, godnatt.

Lördag

Vill bara önska alla en trevlig helg. Hoppas det regnar på er och att ni bränner köttet när ni grillar. Hoppas eran kung är borta om ni ska spela kubb. Hoppas ni wipe:ar hela natten om ni ska raida, hoppas ni bränner er som FAN om solen väl tittar fram. Hoppas eran glass smälter och fläckar ner era kläder.

Jag ska jobba hela dagen idag och känner mig inte alls bitter.

FredagGick upp till centum för att lämna tillbaka ett par jeans som Peter köpt som han inte ville ha. På vägen hem började det regna. REGNA - med stora bokstäver. I vanliga fall hade jag blivit sjukt irriterad och tjurig. Men nu var jag ändå på väg hem mot duschen och dessutom hade jag en jumpsuit av handduksmaterial, vad fan heter det (?) på mig. WIN.

Nu: Jobb.

Min älsklingJag vet inte om jag berättat att jag köpt en ny bärbar dator? Det var helt enkelt dags. Min gamla har varit en trogen tjänare i nästan fyra år nu (vilket är väääldigt långlivat för att vara en laptop), så det var dags för något nytt. Det här är inte bara som ett par jeans jag impulshandlat utan något jag verkligen behövde. Speciellt om jag kommer in på kursen till hösten, då kan man inte komma släpandes på en sån gammal häck.

Min nya kärlek är helt underbar. Svart, stilren, snabb och superbäst. Okej, jag erkänner att jag försökte komma på fler adjektiv som börjar på S där, men jag gav upp eftersom jag måste skynda upp till centrum en sväng innan jobbet. Så skönt att bara jobba fyra timmar idag.

Ps. Mobba inte mitt slarvigt påmålade nagellack. Ds.

RSS 2.0