Castintrubbel




Lika som bär.. Eller?

Skulle verkligen vilja se Jennifer Lawrence's audition för att verkligen kunna avgöra om hon är bra nog att spela min älskade Katniss. Ni som inte läst Hungerspelen gör det DIRR. Nu. Jag menar det. Läs dem nu.

Och högst upp på önskelistan just nu är...



Jag är en sån nörd! Men seriöst, jag skulle ha på mig det hela tiden. Kanske skulle vara bättre med en pin att fästa på jackan eller väskan? Eller både och! Ja, halsband, pin, tröja och hela skiten. Är man en sann fanboy (girl?) så är man!

Torsdagsmys

Åkte en sväng efter jobbet idag och handlade lite skit vi behöver inför Åre. Älskling needade strumpor och en ny fleeacetröja. Vilket han fick, såklart. Alltså fick köpa för sina egna pengar menar jag. Jag däremot som knappat har tillräckligt med pengar till mitt liftkort fick köpa middagen på Vegabaren. Okej, det var Peter som betalade den också. Känner mig värdelös när jag är fattig! Jävligt nöjd med att få tillbaka massa pengar på skatten för första gången, men de lär ändå gå till att betala av Ikea-räkningen. Nått par skor kanske jag kommer unna mig också. Ni vet ju alla hur jag lider av min brist på saker att sätta på fötterna. Speciellt högklackade skapelser.

Oh well. Vi åkte förbi Maxi också och handlade godis och dricka till bilresan. Godiset som jag köpte är tammetusan nästan slut. Och jag mår illa. Jätteilla. Blir nog tidig sänggång ikväll, har ju massor av Sagan om Ringen kvar att läsa. Och packa. Hm. Sova först och packa sen? Nä, det får nog bli tvärtom.

Jag städar ju!



Plockade in laptopen i badrummet för att kunna städa till musik här inne utan att väcka Peter på soffan. (Ja, han sover fortfarande).. Men det slutar ju bara med att jag hittar på andra saker att göra framför datorn.

*blogga
*läsa andras bloggar
*kolla aftonbladet
*gå igenom partybilder från senaste halvåret
*kolla saldot på mitt konto
*chatta med kompisar i italien
*kolla facebook var 17:e sekund
*göra en ultimat "städa badrummet"-playlist
*sucka högt över mig själv och min ovilja att städa
*blogga om min ovilja att städa

Meningsskiljaktigheter



Stavas det så? Jag är ju sämst på svenska. Att jag ens får titulera mig skribent (för UM) är ju ett jävla skämt.

Oh well. Vi beslutade oss för att idag skulle vara den stora städardagen inför Åre. Man vill ju ha fint när man kommer hem.. och i vårat fall måste man städa för att hitta de saker man vill packa med sig också.

Älskling tyckte det var läge att ta en tupplur på soffan. Så jag drar igång en skön playlist och drar igång med städningen. Jag paxade badrummet, så älskling är stuck med köket. HAHA- SUCKER, i WIN! Tänker ta en före och efterbild så ni får se hur duktig jag är!

Och ja, jag var tvungen att hålla fram mitt sminkbortagningsmedel eftersom mongot inte gillar att vara med på bild.. speciellt inte i bloggen. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DET? Att ha en bild i min blogg måste ju vara på mångas "99 saker att göra innan jag dör"-lista!

Bild på mig därnere... ?

Nu känns det som mina senaste blogginlägg verkligen bara varit massa bilder och lite text som knappt har med saken att göra. Men frågan är vad som är roligast att mötas av när man knappar in här. Mötas av en wall av text som inte handlar om något alls, eller en massa bilder? Nog för att jag har en tendens att återanvända mina bilder till förbannelse, mest för att jag ser ut som crap i vardagen och inte orkar ta nya bilder. NI FÅR LEVA MED DET!

Bilden jag la upp imorse är iofsig nytagen. Duktigt av mig. Insåg nyss att det är knasigt hur vissa bilder är snyggare om man har dem på fel ledd. Testa själv att vända på skärmen och kolla på bilden på mig därnere. Inte alls lika snygg. OKEJ, nu lät det som jag lagt upp en bild på mina ädlare delar här.. me jag menar alltså bilden på MIG, som jag lagt upp i bloggen här nedanför! Ingen annat.

Oj, big brother på TV.


Hungry?



Satt och åt lite sen middag nyss och kände för att bjuda er på den bild som verkligen fick min aptit att skjuta i höjden. Annars har jag inte mycket att jiddra om denna afton. Ladda ner appen Yatzy till din iphone och försök slå mitt rekord på 330!

Vardagen is back



Efter tre härliga dagars ledighet är det nu dags att hoppa i jobbkläderna igen. Känns inte så tungt, förutom att det är snöstorm ute och jag ska gååå till jobbet. Men det är bara linda in sig i halsduk, mössa och luva och knata på.

På lördag åker vi till Åre ju! Och jag har massor jag måste hinna med innan dess.

1. Göra en bra playlist på mobilen (som vi kan lyssna på i bilen)
2. Packa
3. Städa här hemma

Och massa annat, men de där tre sakerna är det allra viktigaste. Älskling skulle nog säga att städningen är första prio, men det är ju så in i helvete tråkigt att städa, så för mig är det inte lika viktigt. Nä, nu blir det lite spotify innan jag måste springa iväg. Jobbar till 21, hörs efter det!

Shopping



Köpte ett par nya solbrillor idag. Peter hatar dem. Jag ska använda dem ALLTID.

Feed meee

Jag har fått en del kommentarer kring den egenpåhittade lilla diet jag går på. Några verkar tro att jag försöker svälta mig själv eller dra på mig nån mysig liten ätstörning. Så är det alltså inte. Visst att jag bara drack vatten i nästan två dygn förra veckan, men det var bara för att rensa ur. Annars äter jag stadig frukost, mellanmål och middag. Så det finns ingenting ni behöver oroa er över. Dessutom har jag en del att ta av innan det börjar bli farligt eller ens i närheten av undervikt.

Några smarriga saker jag käkat senaste veckorna.




Avokado på hårdbröd, otroooligt gott. Massor av (nyttigt.. hahah) salt på.



Sallad med oliver och grillad halloumi-ost.



Thaibuffé, kycklig och grönsaker. Crazy gott!



Ugnsbakade grönsaker och vitkål. Den lilla ketchuphögen där är bara för att jag tog en kall Dennis-hotdog och doppade medans jag väntade på grönsakerna. Cravings? Svar ja.



Våfflor med drottningssylt och grädde.



"Hemmagjorda" pizzor. Min är såklart den till höger.

Fasiken vad hungrig jag blev nu..


Happy

Vill bara meddela att mina nysningar idag är tillbaka till det normala. Tack för det!

28 mars 2011



I går var vi förbi hemma hos Mamma och Pappa och fikade lite. Fender är lika knäpp som vanligt och slog sig ner i trappan likt ovan. Knäppare hund får man ju hela efter!

Nu: Klä på mig.
Sen: Lämna tillbaka sakerna jag köpte på HM igår.
Senare: Promenixa runt, runt, runt.

Hate on me



Hela den här dagen har varit ett helvete. Och nu menar jag inte för att jag varit bakfull. Är det något jag verkligen hatar så är det att få känslan av att en nysning är på gång och att den sedan bara försvinner. Jag gillar att nysa. Så fort jag känner att en är på väg så stirrar jag mot ljuset (eftersom det brukar framkalla nysningen). Men idag har det inte fungerat alls. Jag har stirrat som en galning mot lampan och ljusa punkter i rummet hela dagen, men det har inte funkat. Har säkert blivit blåst på 10-12 nysningar. GE MIG DEM TILLBAKA!

Jag kan ju tillägga att det är väldigt ovanligt att jag "tappar" nysningar på det här sättet. Varför händer det här bara mig? Varför kan jag inte få nysa när jag vill? Kan ingenting i mitt liv gå som jag vill?! AAAAAAAAAAAAAh. Vem bryr sig om krig och jordbävningar när jag inte får behålla mina mini-orgasmer? Dumma.


Farligt

Det är inte bra att vara bakis när man försöker gå ner i vikt. Jag tror jag har ätit mer idag än jag gjorde på hela förra veckan, sammanlagt. Men imorrn är det tillbaka till mina strikta regler!

BA-KIS

Usch, det var länge sedan jag var så bakfull som jag har varit idag. Det kanske beror på att det var länge sedan jag var ordentligt full. Hur som helst så hade jag en skittrevlig lördag i Nynäs med Rickard, Frida och Mickis. Det blev en hel del snack, mycket svettluktande från mitt håll och en hel del vin och vodka.

När jag vaknade så önskade jag såklart att jag inte druckit alls. Älskling fick åka ner från Haninge med bilen och hämta mig. Mina ben var som överkokta nudlar och jag är fortfarande helt skakis. Nu, några timmar och en kebabpizza senare känns det lite bättre. Nu ska jag nog ta en liten powernap. Så värt att jag är ledig från jobbet imorrn.. !




WOOP WOOP



Sådär ja. Nu har jag varit uppe i centrum en sväng. Systembolaget, H&M och Apoteket. Så nu är jag ett par strumpbyxor, lite vodka och en burk koffeintabletter rikare. Ikväll bär det av till Nynäs för lite (läs mycket) alkohol och härligt sällskap. Men just nu ska jag glo klart på Tarzan och mysa med Älskling som ligger här brevid och sover.

Undra om han vaknar o jag knappar lite hårdare på tangenbordet..

*KNAPPA HÅRT SOM FAN*

Tydligen inte.


Jag och min patetiska godispåse



Idag efter jobbet passade jag på att shoppa loss lite eftersom lönen kommit. Det blev lösviktsgodis för 9kr. Kände att jag ville leva lite på den vilda sidan idag. Sen gick jag hem i totalt mörker eftersom belysningen på gångvägen hem hade slutat funka av nån anledning. Väl hemma körde jag mitt hemmagjorda 40-minuters träningspass och nu ska jag pressa i mig mina 17 godisbitar, dricka massa cola zero och glo på dålig TV. Ack du underbara fredagskväll.


Fredag




Och är faktiskt jävligt nöjd med det. Utvecklingssamtalet på jobbet gick skitbra. Fick bra feedback och kände att jag fick fram allt jag ville ha sagt. Bland annat berättade jag om min bipoläritet och lite om panikångesten och sånt. Dom tog det väldigt bra, för tydligen är det många på jobbet som lider av liknande saker.

Men sen är jag ledig i fyra dagar. Det ska bli träning, massa promenader i det fina vädret (som jag beställt till helgen) och partajj i Nynäs med fina-Frida. Ja, inga klagomål här inte. HEJJA LIVET!


Kontrollfreak

På promenixen hem från jobbet idag kom jag att tänka på vilket jävla kontrollfreak jag är. Jag måste verkligen ha koll på läget HELA tiden. Jag måste veta vad som händer, när och med vem. Nu låter det som jag pratar sex här, men så var det inte menat. Jag måste veta vad andra människor tänker och hur de fungerar, jag måste planera och fixa och trixa med saker hela tiden. Ingenting får lämnas åt slumpen.

Om Peter säger "Ska vi gå på bio.." så börjar mina hjärna jobba i 180. Vart ska vi åka? Ska vi ta en sen bio eller en tidig? Tänk om det inte går någon bra film, ska vi gå ändå? Ska jag äta godis, ska vi handla det vid bion eller på ICA innan? Ska vi ta bilen eller åka kommunalt? Ska vi äta middag innan? Ska vi äta ute eller laga något hemma? Vad kostar parkeringen, ska vi ta med oss mynt hemmifrån eller betalar man med kortet? Det beror ju ioförsig på vart man åker. Då är vi tillbaka till ruta ett.

Och allt det där hinner jag tänka innan Peter hinner säga .. "på lördag?"

Och sådär är det med allt. PRECIS ALLT. Förstår ni hur det är att leva i mitt huvud? Blir så trött på mig själv ibland.

Det jag älskar att jag kan kontrollera: Min sömn (tack Stilnoct).

Det jag önskar att jag kunde kontrollera: Mitt ständiga behov av att bita på naglarna.



Jag har alltså inte sådär fina naglar på riktigt. Dom är påmålade.

Godis

Så, nu har jag tränat klart för idag. Förutom 27-minuters promenaden till jobbet, men det räknas inte som träning när det är så här fint väder ute.

Dags att unna mig lite goooodis. En Zoo-klubba och en burk cola zero. HELL YEAH!

Morning's here

Kan man ens skriva sådär? Blir det fel? EMELIE - rätta mig! ;) Jag inser mer och mer att jag är SÄMST på att skriva på engelska. Snacka är en sak, men stava? I le suck. Oh well. Har släpat mig ur sängen nu och precis ätit frukost. Det blev risgrynsgröt igen, jag har fått dille på det. Vad jag äter till frukost går liksom i perioder. Så nu pendlar jag mellan havregrynsgröt, risgrynsgröt och bajs. Och med bajs menar jag.. riskakor och vatten.

Så. Nu ska jag spana in H&M online lite, eftersom sommarkatalogen kom hem i brevlådan igår. Finns massa fint som jag bara "måste" ha. Eller varjefall kolla närmare på. Efter det blir det lite hemmaträning, dusch och lite mer slakande framför datorn igen innan jag beger mig mot jobbet.

Ska ha såntdär utvecklingssamtal idag. Pjuh, är lite svettig över det, men det ska nog gå bra.

Dagens sanning

Jag har nyss insett..

om jag bara fick äta två grönsaker resten av livet skulle det vara zuccini och avokado. Så. Jävla. Gott. Åt zuccini till middag och nu som kvällsmat blir det knäckemackor med avokado och salt på. Blir nästan HÖG för att det är så gott. Sitter och "mmm:ar" och stönar högt här på soffan. Så gott är det. GOTT I TELL YOU!!!




En utmaning på 30 dagar

Jag har (som många andra bloggare) trillat över en såndär 30 dagars utmaning, där man ska skriva efter en redan utsatt rubrik. Perfekt för mig att pyssla med när inspirationen tryter lite. Å andra sidan så lyckas jag alltid komma på något att skriva om. Det bara trillar ur mig liksom, spelar ingen roll hur crapigt det är. Det verkar aldrig ta slut. Men, som sagt, det här verkar roligt så nu kör vi på det.

Jag tänker inte vara sån att jag ger er de 30 rubrikerna redan nu, det är ju mycket roligare om det blir en överraskning. Kanske inte haha-roligt, men lite roligare. Okej, nu kör vi.



Jag är en liten tös som ursprungligen kommer från Nynäshamn, en liten stad som ligger sex mil söder om Stockholm. Där spenderade jag mina första 19 år i livet tillsammans med mamma Maria (42), pappa Ronny (52) och lilla-plutt syster Daniela (21). Jag gick på dagis, började skolan, började gymnasiet i Haninge och skaffade mig mitt första jobb som 14-åring. Jag räknar inte att sortera skruvar i pappas garage i utbyte mot en piggelin som riktigt arbete.

I grundskolan var jag en riktigt plugghäst men lagom till gymnasiet började så hade musten gått ur mig och skolan kom i elfte hand. Jag gick väl mest och väntade på att mina bröst skulle börja växa. Många långa nätter framför datorn (playahead, msn, unreal tournament) senare så var det nästan dags att ta studenten. På klassens första skiva träffade jag min stora kärlek Peter. Året var 2006. En kort tid senare flyttade han in i mitt lilla flickrum och vi spenderade en superhärlig sommar tillsammans på 16 kvadrat. Den 29/8 2006 förlovade vi oss.

    

På den här tiden jobbade jag som butiksbiträde i en Filmkedjan-butik och extraknäckte som barnflicka för en familj inne i Stockholm. När jag inte jobbade roade jag mig med att dricka min kroppsvikt i alkohol och dansa bort nätterna. I november/december hakade jag på en reseledarutbildning för STS och hamnade i Bad Gastein, Österrike. Det var både extremt kul och krävande. Tyvärr blev jag inte en av de få som blev erbjuden en tjänst för STS efter utbildningens slut. Så jag åkte tillbaka till Nynäshamn och butiksjobbet. Lagom till påsk 2007 hade mamma och pappa köpt en bostadsrätt till mig och Peter, som vi hyrde av dem i andrahand. När sommaren kom fick jag jobb på Destination Gotland och sommaren jag spenderade där i hamnen i min blåa uniform blev ett minne för livet!

Till hösten fick jag den underbara idén att åka till London på obestämd tid. Så jag plockade på mig alla pengar jag hade, ca 3600 kronor och hoppade på en Ryanair-flight till Stansted. Om sommaren på DG var rolig så var det inget jämfört med hösten i London. Jag fick jobb på en av Londons (då) hetaste barer - Vodka Revolution och trivdes som bara den. Samtidigt jobbade jag i cafeterian på vandrarhemmet där jag bodde för att få sängplatsen gratis. Ungefär tre månader spenderade jag tillsammans med pryda franska flickor, galna kanadensare och sliskiga italienska divor. Livet var lätt och vackert och helt i min smak.

    

Lagom till våren 2008 var jag hemma i Nynäshamns igen. Så sent som i mars månad kom jag på min nya plan - att åka till USA som barnflicka. Planen gick i lås och jag hamnade hos en supertrevlig familj i Seattle på den amerikanska västkusten. Redan innan jag åkte hem hade jag kommit i kontakt med en familj att arbeta hos när jag återvände till Stockholm. Jag hade även bokat in en provspelning för en (liten) filmroll! Jobbet som barnflicka passade mig perfekt och jag spenderade större delen av den hösten i Humlegårdens parklek. En vecka spenderade jag också i Trollhättan där vi spelade in "Prinsessa". När familjen jag jobbade hos flyttade till Malta i Oktober så åkte jag med dem och bodde där i lite mer än en månad innan jag flyttade hem igen.

Denna gången blev mitt hem Haninge, som inneboende med Peter och hans bästa kompis Jonny. Jag hade vid det här laget hittat tillbaka till dataspelandet och World of Warcraft blev min nya drog. Julen 2008 var jag arbetssökande om än en lat sådan. Men lagom till det nya året blev jag kallad till ännu en provfilmning - denna gång som programledare för tävlingsprogrammet Jackpot. Jobbet blev mitt och jag blev kvar lite mer än ett år som programledare och sändningsproducent på en sjukt rolig arbetsplats.

    

Påsken 2009 köpte jag och Peter äntligen våran första, helt egna bostad. En tvåa på 67 kvadrat i Handen fastnade vi för. Nära till centrum, nattbussar och en Statoilmack som har öppet dygnet runt är precis vad jag behöver. Nästan en miljon fick vi ge för den nya lyan men det var värt varenda liten krona. Samma höst flyttade min bästa vän Emelie till Umeå för att bli lärare och jag åkte självklart och hälsade på henne där och saknar henne galet annars!

Det är så svårt att komma på allt man vill ha sagt när man skriver en sånhär text. Jag har ju inte fått med alla galna fina minnen tillsammans med mina vänner. Eller alla små-resor hit och dit. Eller att jag har spelat och sjungit i ett band, att jag jobbat på Hultsfred, att jag varit med på radio (och pratat om bloggar) eller att jag tagit hand om 8 katter när jag bodde i en etta! Det finns så mycket mer att berätta, men skrivandet här måste ta slut nån gång.

Nu, hösten 2010 har jag precis kommit tillbaka till arbetsmarknaden efter 6 månader i koma. Jobbar just nu extra på ICA men är galet sugen på att plugga till hösten. Några dagar inlagd på psyk och massor av mediciner senare så känner jag mig äntligen på väg att bli hel igen. Diagnosen heter bipoläritet och det är något jag smått börjar lära mig leva med. Alla dagar kan inte vara bra dagar, men så länge jag har mina fina vänner, underbara familj och världens bästa fästman tillika sambo vid min sida känns inga motgångar oöverkomliga.

PS. Jag älskar livet.

@ work

Jobb idag igen, så bloggen får lida. 11 - 18. Men imorgon jobbar jag sena passet. Ser redan fram emot att skriva dumheter här! Woihoooo !

@

4real



Satt och gick igenom mina bilder från Britney-konsterten nyss och fastnar alltid för den här bilden. Den är taget precis i sekunden när hela showen avslutades. Womanizer var låten och numret var väldigt snyggt gjort med alla dansare. Tyvärr var hela showen rätt trist utöver det spexiga eftersom Britney varken sjöng live, dansade bra eller pratade något med publiken.

MEN, när jag satt och skrev recensionen och var väldigt besviken så hittade jag den här bilden (det är alltså jag som tagit den) och smälte lite. Bakom den tråkiga, stela, psykstörda, jojo-bantande, superduperstjärnan finns en liten glad tjej som älskar att stå på scen. Hennes smalj på den här bilden känns så äkta. Till skillnad från hur hon brukar framstå.



Slutet på min recension löd:

"Visst är jag imponerad, kvällen känns inte bortslösad. Det råder ingen tvekan om att Britney är en popstjärna av megaproportioner. Som helhet får uppvisningen 4 U:n, Spears själv får 2. Ett bara för att hon är hon och ett för hennes framträdande. Visserligen var mina förväntningar skyhöga, men jag hade blivit besviken hur som helst, för att av någon med så många år i branschen och hits i bagaget väntar man sig helt enkelt mer. Men däremot kan jag inte anklaga henne för är att ge dåligt med skäl till turnénamnet. Det är i alla benämningar tveklöst en riktig cirkus Britney levererar, tyvärr är hon själv den största clownen, om än en superkänd sådan."


Kvällsmöte



Ja, ni ser allt jag behöver framför datorn här. Sömntabletter, lipbalm och vatten. Okej att den här bilden är 6 månader gamal, men det är ungefär sådär det såg ut. Förutom att jag hade ställt min laptop mellan mig själv och tangentbordet ni ser på bilden. Dubbelskärmar, omständigt, nördigt och väldigt typiskt mig.

Skämt åsido, jag har precis suttit i redaktionsmöte på skype med mina kära redaktionskollegor från Ungdomar.se. Faktiskt det första skypmötet jag kunnat vara med på det här året (!!!?) för att skype bara har bråkat och krånglat med mig. SUCK. Men nu är det igång och jag hoppas det håller i sig. Tacka vet jag ventrilo, varför kör vi inte med det?!

Nu: youtube, bloggar, aftonbladet, statist, facebook, tv, spotify. En helkväll framför datorn innan läggdags vid 22.30!

Way away



Drar till jobbet då. Hörs ikväll!


Mitt löfte till er



Idag kommer det inte bli ett enda inlägg som handlar om vikt, mat eller mitt hår. Känns som jag babblat på lite för mycket om det de senaste dagarna. Så, nu blir det andra bullar här. Nog så ska jag jobba mellan klockan 12 och 18, men efter det har jag några timmar att slå ihjäl. Speciellt när älskling ska iväg på innebandyträning. Då kanske jag också ska passa på att röra lite på fläsket. Tips på nån bra låt att träna till?

Oooooh, det är ju superfint väder ute också. LYCKA. Då blir det härligt att promenixa till jobbet. På med solbrillorna ba'.

Nu ger vi tillbaka

Du skulle lätt kunna lägga 50:- på en pizza nu, eller hur? Eller kanske två trisslotter? Då har du råd att hjälpa till också! Sen på fredag när du fått lön så skickar du ett till sms, eller hur? Det kommer jag göra varjefall!




200 låtar - 194


Lady Gaga - Speechless

På hennes konsert i Globen (2010) så började hon låten lugnt, bara sittandes vid sitt piano, med ett ljus tänt ovanpå. Sen byggdes det hela tiden upp med mer känsla och fler instrument. På slutet så brann hela pianot och hon stog på pallen och spelade och sjöng. Sån känsla, en sån röst och en sån kväll. Det kommer jag aldrig glömma!
 



And after all the boys and girls
that we’ve been through
Would you give it all up
Could you give it all up

If I promise boy to you
That I’ll never talk again
And I’ll never love again
I’ll never write a song
Won’t even sing along

I’ll never love again
You left me speechless,
so speechless


Bara en sak

Blir nästan lite irriterad när ingen verkar hålla med mig om att säsong ett av Solsidan var mycket, MYCKET bättre än säsong två.

Ja, det var nog allt jag ville ha sagt. Ska känna efter om det ligger något mer i fingrarna som vill komma ut.

Nope, det var bara det!

Out.

Riktiga bilder



Jag tänkte gå och handla middag. MEN..



Ehum. Lön på fredag va? Känns som det börjar bli dags att fylla på.

Dock så blev det lite middag ändå. Tack för det kära kreditkort!

Det som står bakom de röda strecken är mina inköp från realdoll.com och bondage-startkit.org, bara så ni vet.

- 2.3

Ja, som vanligt när jag är ledig så kliver jag inte ur sängen innan klockan tolv. Har drömt så sjuka drömmar inatt att jag vaknade gråtandes, TVÅ gånger. Jag kommer skriva ett litet inlägg om varför senare, för det känns som jag måste få dom tankarna UR mig innan de tar över helt. Orkar inte med en till helvetesnatt.

Nu sitter jag bara och tvingar mig själv att inte äta frukost. Först ska jag ut och gå en sväng. Förbi affären och handla lite grönsaker tills ikväll. Jag går ju på min strikta diet där zuccini, paprika, morötter, vitkål, citronvatten och en liten köttbit här och där i princip är det enda jag äter. Det funkar bra också! Tar såklart lite vitamintillskott och sånt också. Men att inte käka pasta, ris, potatis, vitt bröd, läsk och godis och sånt har gjort att jag tappat 2,3 kg på två veckor. Igår gick vågen ner UNDER 59! Inte så långt kvar tills jag når mitt mål!

Ni minns väl att älskling har lovat att sluta snusa om jag når min målvikt på 55kg? Det är dags för honom att börja säga farväl tror jag minsann..



Såhär kommer mina ben snart se ut igen, woop woop!


Mer tjat om håret


Igårkväll..

Mitt hår! Vet att det är en jäkla massa snack om mitt hår här i bloggen just nu. Men ni får ha i åtanke att jag inte gjort något med min hårfärg sedan jag gick i fyran och HENNA-färgade håret. Det blev då pippi-orange och jag bestämde mig för att aldrig färga håret. Fram tills nu då. Det är fortfarande bara tonat, men det sitter rätt bra. Inte fullt så svart som det ser ut att vara på bilden, utan mer väldigt, VÄÄÄLDIGT mörk brun. Blir nog lite snyggare när färgen lagt sig lite och solen bleker ur det lite. Som mamma sa, det känns lite fjortispunkare när det nästan skimmrar åt det blåa hållet.

BUT I LIKE IT, HOKAY?!

Alla kan inte vara youtube-nördar



Kan inte tröttna på att glo på det här klippet. Vet att nästan alla människor redan har sett det, men lägger upp det här så mamma och farmor kan kika också. Det är ett samlingsklipp med massa kända och roliga klipp från youtube. Enjoy!

Handywoman

Funderar på att ta tag i lite saker här hemma. Förra veckan rensade jag ur den stora garderoben här hemma och slängde flera sopsäckar med massa skräp. Vad ska jag hitta på härnäst? Städa ur mina byrålådor kanske. Rensa i bokhyllan så vi kan slänga den? Vi vill ju måla om också. Men vilka projekt! Det kräver ju att man är ledig några dagar och verkligen gör det bra. Vi impuls-målade ju en vägg i sovrummet mörklilarosa, typ, när vi flyttade in. Det skulle blivit snyggt om vi hade fullföljt planen resten av inredningen, men så blev det ju inte. Så nu har vi ett stökigt sovrum med massa färger (finns det inte en teori om att man max ska ha 4 fäger i sitt sorum eller liknande?) och en rosa vägg.

Nåndag ska vi ta tag i det här. Jag måste bara vänta på att orken ska trilla ner i skallen på mig.



Söndag

Sådärja. Nu är jag på plats där jag trivs bäst. På soffan, med datorn i knät och älskling halvsovandes brevid mig.

Håll din mens för dig själv

I tjejernas omklädningsrum på jobbet finns tre toaletter. Jag valde den i mitten idag. Brukar hålla mig till den längst in, men jag kände för att leva lite på den vilda sidan och bytte ut mitt trygga kort.

Väl inne möts jag av följande syn, MITT EMOT toalettstolen.



Där! Ser ni?!?!?!?!

Okej, jag tar en liten närbild då.



Någon måste fått rejält sving på tampongen när de drog ut den.

Trevlig helg kära läsare!

Lite abstinens (ibland)




Ibland, men bara ibland saknar jag WoW. Och då saknar jag det massor! Att sitta och pilla med professions och achivments. Att sitta vaken hela nätterna med söta guildmänniskor på vent. Att tänka "fyfan va onödigt det här är", men ändå känna att det är kul tidsfördriv. Att känna hur det äter upp hela ens sociala liv. Att hellre sitta hemma och raida på helgerna än att gå ut och träffa vännerna. Att drömma drömmar om det. Att älska det. Att hata det. Att älska att hata det och hata att älska det.

Fina grejer. Glad att jag slutat. Saknar det. Försöker stå emot.

Läs: "TV-spel är som kokain" -artikeln på Aftonbladet genom att klicka här.

Kalsongattacken



Älskling verkar markera revir kring min dator.

Nalle

En fråga jag fått 250 mail om är hur startsidan på min iphone ser ut. Så nu tänkte jag stilla den hungern efter svar. En fråga jag funderar kring är vilken telefon jag ska skaffa härnäst. Det här abbonemangen går nämligen ut nu i april/början av maj. Så det är dags att förnya sig. Blir det en Iphone 4? Eller ska jag hoppa över till android? Eller gå tillbaka till min gamla Sony Ericsson? Time will tell.



På länken till bloggen där är det en bild av en tallrik med blodpudding på. Känns helrätt.

Jag är helt seriös när jag säger att jag fått 250 mail om detta. Sen att 250 av dem är påhittade av mig, alldeles nyss.. det är en annan sak. Men nu vet ni varjefall, så nu slipper ni maila mig om det. 

Självklart

Självklart kunde det inte vänta med att börja snöa tills jag kommit till jobbet. Tänkte ju gå dit idag igen. Men nä, självklart ska det börja snöa just nu. En halvtimme innan jag ska gå. Självklart. Orkar jag promenixa dit ändå?

OBS! Viktigt tidsinställt inlägg kommer upp klockan 17.00!

3 years ago

Jag har gjort en vana av att kolla igenom mina gamla bloggar, bara för att det är roligt att se vad jag tänkte, skrev och gjorde förr i tiden. Hittade ett inlägg om saker jag stör mig på när jag sitter i kollektivtrafiken.

- Folk som pratar högt om privata saker i mobiltelefonen. "Jamen jag ville ju liksom inte att han skulle spruta mig över hela magen, men det sket ju han i. Mm, jag vet. Det är assvårt att få bort".

- Enstaka människor som måste ta fyra platser för sig sjävla. En för deras feta röv, en för deras fula fejkmärkesväska, en att ha fötterna på och en för deras stora ego. Dö.

- Folk som låter sina barn stå med skorna på sätet för att de ska kunna se ut genom fönstret. Vafan, låt ungarna stå på era byxor i ert knä så slipper jag få fläckar på mina jeans när jag sätter mig där sen.

Det känns bra i själen att veta att jag var lika bitter på mänskligheten då som jag är nu. Jag gillar inte tanken på att år av upplevelser och alla nya erfarenheter skulle påverka min personlighet och göra den mer vuxen eller mogen.



3 år sedan. Mogen som en mangokärna.

Morgonlycka

Sitter framför datorn och äter frukost. Det blidde risgrynsgröt idag, supergott. Tyvärr upptäcker jag efter halva tallriken är slut att det är lite för lite för att jag ska bli lagom mätt. Så när jag tar näst sista skeden är jag lite ledsen. Men inte så ledsen att jag orkar gå och värma på mer. Det är en fin balansgång det där.

Hunger vs. Lathet.

Plötsligt fastnar jag i facebook och glömmer att jag har en liten tugga kvar. Jag tror att det är helt slut. Men när jag tre minuter senare kollar ner på tallriken ser jag att det ligger en liten hög med gröt kvar.



 Den var kall, men så god ändå. Underbart. Nu känns morgonen mycket bättre!

Ge mig sommar


Försöker inte vara djup eller något, men vad äcklig jag är

Sitter hemma framför datorn. Pratar med folk på msn, bloggar om skitsaker. Dricker Cola Zero, gnäller över att jag inte tränade idag som jag hade planerat. Suckar för att jag måste jobba på lördag när jag helst skulle vara ledig. Gillar inte att jag har mindre pengar nu än förr, för att jag inte kan färga håret, fixa naglarna och köpa ett par nya rollerblades.


Var uppe i en konversation om varför det är kul att Kissie är så stor (känd) som hon är med en kompis (som hatar henne), när jag började kolla på filmer från Japan och sedan de senaste uttalanden från Gaddafi. Ser klipp från när demostranter står på gatorna med blommor i händerna och hur hans soldater skjuter ner dem. Ser klipp när en hel by blir dränkt av tsunamin.


Det värker i hela kroppen när jag inser hur stora problem det finns här i världen. Hur många människor som dör för att de vill ha något så grundläggande mänskligt som att leva i ett demokratiskt samhälle. Hur många som dör för att naturen ännu en gång visar sig övermäktig. Hur många många fryser ihjäl, svälter ihjäl eller förblöder inatt? 10? 1000? 10 000?


Åh va jobbigt det är att inte vara nöjd med sin kropp. Åh va jobbigt det är att jobba på lördag. Åh va jobbigt det är att moderaterna vann ännu ett val.


Jag äcklar mig själv med mina tankar om vad som är viktigt.





St. Patricks Day idag



För er som hellre lyssnar på Spotify (den här versionen är bättre): http://open.spotify.com/track/5QvRMSVhC7Ftw2CimV1TCa

Okej. Lyssna och njut. SEN; Alla som älskar Stephen Lynch sträcker upp en hand och säger TUPPENJA!

*sträcker upp handen och skriker som en halvmanglad isbjörnsunge*

TUPPENJAAAAAAA!


Hur många läser din crapcrap-blogg?




En fråga som jag vet VÄLDIGT många är nyfikna på är hur många läsare jag har här i bloggen.

Vissa vågar fråga mig rakt ut. Andra sitter och tjurar över mitt spammande på facebook men är egentligen lite nyfikna. Och sen finns det såklart dom som inte bryr sig alls.. Men dom struntar vi i här. Vi bryr oss bara om de som bryr sig. Och med vi/oss menar jag mig själv och mina personligheter, som vanligt.

På den gamla goda tiden (när folk knapp visste vad en blogg var för något) hade jag kring 1200 läsare per dag. Då bloggade jag på Passagen.se och låg alltid top 3 - på mest lästa och flest inlägg skrivna-sidan. Två gånger blev jag också utvald att ligga som Veckans-blogg på Passagens startsida, det var tider det! Då visste man inte att bloggandet skulle bli så stort som det blev. Jag kanske skulle hängt kvar där, men så blev det inte. Nu, precis som då så bloggade jag bara om crap, crap och mer crap, men det verkar gå hem hos er söta människor ändå. Ja, alla som inte läser min blogg är o-söta människor. Utom pappa då. Han behöver inte läsa men alla andra MÅSTE.

Okej, nu till summan av kamelen. Jag har inte orkat gå längre tillbaka än nyår, så ni får nöja med er ett snitt sedan dess.

Antal besökare per vecka:



Antal sidvisningar per vecka:



Och hur många kommenterar? 2 st. SKÄRPNING!

Jagälskarkimochseth




Ni sviker mig

Jag får inte gå in på Kissies blogg. För då får jag virus. Älskling måste fixa bort det och suckar högt över mig.

Jag har gjort det fyra gånger senaste månaden. Kan inte låta bli. Äckel-kissie gör mig smått beroende av att läsa hennes blogg.

Skulle ni offra er, få virus, för att läsa min blogg? Nä. Trodde väl inte det. SVIKARE!

Le Kid - Mr. Brightside

Kan inte låta bli att posta den här videon. Deras röster passar sinnessjukt bra ihop och jag kan lyssna på låten en miljon gånger!

Okej, kanske inte en miljon gånger. Men nästan.

Har ni tänkt på hur ofta jag skriver sådär? Drar till med en rejäl jävla överdrift för att sedan skriva "okej, kanske inte, MEN.." Börjar ni tröttna på det? Ska jag sluta? Okej, då gör jag det direkt.

Okej, kanske inte. Men jag ska försöka dra ner på det.

Eller, kanske inte. Jag tänker göra det hela tiden och alltid och föralltid precis som jag är, som det ska vara.


Bästa kommentaren

Är tvungen att klistra in min kära kusins kommentar kring kjol-inlägget. Den är från facebook. Jag är ju en såndär jobbig människa som spammar om min blogg där. Eller nä, max en gång om dagen tillåter jag mig själv (är rädd att mina vänner ska blocka mig annars)..


Inte utan min "kjol"

Modevecka på Ungdomar.se (ni vet, sajten jag skriver lite för), är det inte underbart?! Några modiga människor ur redaktionen skrev ihop några rader (med tillhörande bilder såklart!!!!!) om våra värsta skämsplagg.

Det som är censurerat på bilden är killens feja. Har ingen aning om vem det är och han kanske inte vill vara med i bloggen. Och det andra som är censurerat är en skitstor dildo. Eller en flaska sprit, eller en avhuggen arm.

Ni väljer själva vad ni vill tro.
 
Jag var 17 år och skulle åka på min första FF-kryssning och kjolen, som knappt räckte ner över rumpan, var det viktigaste i min packning. Viktigare än pass, pengar och mobiltelefon. 600 spänn fick jag hosta upp, men jag intalade mig själv att jag skulle använda den hela tiden och att det skulle vara värt varenda krona. Mamma försökte hindra mig från att bära kjolen genom att gömma den. Jag stod i hallen en halvtimme innan vi skulle åka iväg och grät förtvivlat. Tillslut gav mamma upp och plockade fram kjolen åt mig.

Hela texten kan du läsa här. <- KLICKA RÅÅÅÅ!

Och ja. Det är sanning att jag grät. 17 år gammal stod jag i hallen och grinade som ett jävla barn.

"JAG VILL HA MIN HOR-KJOL, BUUUHUUUUU, SNÄLLA MAMMA"
Klickade mig fram till min gamla blogg och hittade inlägget jag skrev några dagar innan kryssningen..



Jag var inte så kaxig senare när det väl kom till kritan.





200 låtar -195


Boys Like Girls - Up Against the Wall

Sitter och lyssnar på en låt jag aldrig kan tröttna på. Sanningen är den att jag alltid spelar den minst 10 gånger per kväll när jag sitter och skriver på boken. Den passar så bra till handlingen och ger verkligen rätt känsla till min love story. Så, nu gnäller ni inte över att detta är EMO-musik och njuter istället.




And I can't deny your eyes
You know I try to read between the lines
I saw a warning sign
And then you threw me up against the wall
Who said that it's better to have loved and lost?
I wish that I had never loved at all


UTBILDA MIG PLIX



Sitter och dreglar. Inte över bilderna på mig själv utan över kursen jag ska sökt till hösten. Läs själva, visst låter det HELT UNDERBART?!

Om kursen

Kursen introducerar kreativ medieproduktion och ger grundläggande färdighetskunskaper inom detta område. Den ger även förtrogenhet med centrala begrepp inom media och digital produktion, och kunskaper i analys och bedömning av mediers och IT-artefakters kvalitet i relation till deras användning. Kursen omfattar momenten: Interaktionsdesign i digitala medier, Icke-linjärt och interaktivt berättande, Storytelling design I: 3D-modellering, Storytelling design II: Animationer och specialeffekter.

/DROOL.

Vill ju inte berätta för mycket, för då kanske nån av mina söta läsare söker dit också och pushar ut mig. Jag menar, det kan ju inte finnas obegränsat med platser?


+ en korv



In i ugnen ba' !

Dagens middag.

Så. Jävla. Gott.

Jag är för fattig!

Det var länge sedan jag hade så dåligt med pengar som jag har nu. Det är trist när man måste tänka efter både en och två gånger innan man drar kortet. Även när det bara handlar om en liten summa. Jag vänjer mig så himla enkelt med att ha mycket pengar och jag antar att jag lever en rätt dyr livsstil. Inte slösaktig, men inte speciellt sparsam heller.

Och som om det inte vore nog att jag inte kunde köpa ett busskort den här månaden så åker vi till Åre snart! Det är ju väldans billigt med fjällsemestrar. Surfade in på Skistar nyss och fick en liten chock. Liftkort sex dagar kostar 1805 kr. Skid/snoboardhyran ligger på 1100 för sex dagar. Nu du Alexandra skulle det vara bra om du kunde börja SKITA pengar.

Dessutom börjar min toning i håret gå ur, så jag ser ut som en jävla zebra. Fast inte vit och svart utan brun och ljusare brun. Är det värt att gå till frissan och färga det på riktigt och betala med kreditkortet?

Tisdag

Jajjemän! Nu är det tisdag och min enda lediga dag fram tills söndag. Jag firar såklart detta genom att sova till klockan ett och sedan släpa mig ut till soffan och bänka mig där istället.

Saker att göra idag:

1. Kolla upp skidhyra och liftkort till Åre. Priser och sånt menar jag, det är ju mindre än tre veckor kvar!

2. Städa lite.

3. Gå upp till centrum (inte för att shoppa utan bara för att ta mig utanför dörren).

Till frukost blev det en Risifrutti som stått på köksbordet hela natten. Hoppas jag inte blir dålig av den..

Säg mitt namn så försvinner jag

En dag när jag loggade in på Facebook så var det plötsligt där. Alla pratade om ”tystnaden” och alla de olika sätt den kan uppstå på.

De populäraste tystnaderna verkade vara de som uppstår när du berättar att du är en ninja, när din polares flickvän är ful eller den sällsynta tystnaden som uppstår när en tjej inte väljer strykjärnet när man spelar Monopol. Det fick mig osökt att tänka på de olika typer av tystnader som finns och hur vi både älskar och lider av dem.


1. Den pinsamma
Den här typen av tystnad är den som dyker upp när du som minst behöver den. På en första dejt när man säger varje mening tyst för sig själv innan man släpper ut den i världen. Men på något sätt lyckas en konstig eller olämplig fras slinka förbi din mentala censur. Den pinsamma tystnaden är de sekunder du önskar att du aldrig blivit född, när du vill sjunka genom jorden eller dra något gammalt över dig och aldrig mer se dagens ljus. Det funkar såklart åt andra hållet också: att du önskar att den som precis uttalat sig aldrig blivit född.


2. Den när barnet förmodligen slagit ihjäl sig
Alla som har småsyskon, egna barn eller har varit barnvakt någon gång vet precis vad jag menar. När ett barn ramlar av gungan i hög fart och landar med en dov duns i den frusna marken och det känns som världen helt plötsligt står still. Den mikrosekund det tar för dig att komma fram till barnet känns som en evighet, en evighet som består av tystnad. De värsta sekunderna i en nannys liv är tystnaden innan barnet börjar skrika när det gör sig rejält illa. När det gäller olyckor med barn är skrik och gråt det man vill ha. Inte tystnad.


3. Den när musiken tar slut
På fest är det den som sitter framför Spotify som har makten. Just som du drar på dina bästa monster-moves till Bad Romance så råkar den maktberusade wannabe-DJ:n komma åt pausknappen så det blir knäpptyst i lokalen. Det enda som hörs är dina danspartners flåsande andetag. En liknande typ av tystnad kan uppstå när musiken avbryts för ett reklaminslag, i värsta fall är det Basshunters röst som ekar genom rummet.


4. Den som låter ”Hahaha … eller?”
Du träffar en kompis kompis för första gången. Mitt i en konversation drar din nya bekantskap till med ett uttalande som i dina öron ligger i gränslandet mellan vad som kan vara menat som allvar eller ett skämt. Innan någon annan kring bordet brister ut i skratt blir det så tyst att du överväger att lägga av en brakskit bara för att slippa det öronbedövande ljudet av ingenting.


5. Den inför den första kyssen
Du och din nya kärlek sitter nära varandra på parkbänken och samtalar i låg ton om något helt oviktigt. Känslan av att den första kyssen inte är allt för långt borta hänger i luften. Vem ska ta initiativet? Hur många gånger ska ni pussas innan tungan får slinka in? Vem ska luta huvudet åt höger och vem åt vänster? Frågorna snurrar som en karusell med elfel i huvudet på dig samtidigt som pulsen rusar i taket och orden plötsligt tar slut. Sakta flyttar ni era ansiktet närmare och närmare varandra och samtidigt som du ångrar att du åt vitlöksdressing till lunchen upplever du den underbaraste tystnaden av dem alla.



Sen finns det den supertråkiga tystnaden som uppstår när batterierna tar slut i MP3-spelaren. Eller den som fyller hela rummet när man väntar på ett viktigt samtal eller sms. Den tystnad som råder på perrongen när du står och samlar på dig köldskador innan tåget hörs bakom kröken. Eller den när du för första gången säger att du älskar någon och de väntar två sekunder för länge med att säga det tillbaka.


Lördagsnattfilmen



How to train your dragon

Det var rätt länge sedan älskling fixade den åt mig och vi gjorde äntligen slag i saken (ja, haha, jag skriver det igen) och såg den. Riktigt mysig film! Vikingar möter Avatar, möter myspys. Läste att det kommer en uppföljare också. Inget jag längtar ihjäl mig till, men absolut något jag kommer titta på när det är dags. 2014.


Bet is on

Sitter hemma och tråkar eftersom älskling är på match. Kollar på Lejonkungen. Spolar förbi den del där Mofasa dör, det är fotfarande så sorgligt.

Spelar lite texas hold'em och skrattar åt en felhörning på en låt som följt efter mig länge nu.

Baptized in the river - sjunger de på riktigt.

Bet down to the river - sjunger jag.

Det känns mer GAME med "bet" liksom..

Brunchtime

Lördag. Härligt i guess.

Vaknade vid tolv och började göra mig klar för brunch med morfar och Gerd. Gerd är min plastmormor för er som inte är insatta i mitt liv. Peter fick en brunch i födelsedagspresent och han fyller ju år i september, så det var läge att vi gjorde slag i saken. Vet inte varför jag skriver som en gamling just nu. Slag i saken. Oh well. Antar att det blir lite så när man pratar utan fula ord en hel lunch. Brunch. Whatever, ni fattar vad jag menar.

Dom plockade upp oss vid ett-tiden och vi åkte mot Sundy Gård, jag tror det hette så. Superfint ställe och jag bestämde direkt att jag vill åka dit i sommar också. Väldigt vackert! Maten var toppen också. Ångrar att jag inte åt fler våfflor!










Är på jobbet 08-16



Jag ser lite livrädd ut på den här bilden. Antar att jag var livrädd för att gå ut i det crappiga vädret. Jag säger det igen; vafan är det för JÄVLA land vi lever i? Ja, jag vet att jag svär mycket i bloggen, men i det här sammanhanget passar det sig bra med fula ord. Hur kan jag leva i ett land där MÖRKER OCH SLASK utgör större delen av året. Det är FAN (japp, mer svordommmmmmar) inte okej. Jag vantrivs. Älskling, vi flyttar utomlands snart va? Lova! Jag är olycklig.


Kväller



Lagade middag nyss, bestående av morötter och köttbullar. Och salt. Och peppar.
Torrt säger du, gott säger jag!

Annars var det rätt trist att jobba eftersom det var så kort tid. Gif pengar! Och ännu värre var att Peter var tvungen att ha bilen till träningen (som inte alls matchar med mina jobbtider), så jag fick åka buss fram och tillbaka. 3,5 timme jobb. Men utanför lägenheten i 5,5 timme. Resväg: 4 minuter. Hur fan kan bussarna gå så jävla opassande? Okej, jag är lite bitter.

Nu ska jag suga i mig min cola zero, äta en pytteliten Plopp och sen försöka somna i tid. Jobbar ju 08-16 imorrn. Vilket innebär att jag kommer må BAJS.

Okej, nu räcker det med bitterness här! Godnatt!


Fääääärdiiiiig!




Så, nu har jag tränat, duschat och måla naglarna är det som står näst på schemat. Sen måste jag snabbt som fan sminka mig och fixa håret innan jag går till bussen. Vid närmare eftertanke hinner jag nog inte måla naglarna. Jag hade hunnit det om jag struntat i det här helt onödiga inlägget i bloggen. Men ni vet ju att jag inte kan låta bli!


10 mars

Ojojoj vad tiden rinner iväg! Jag klev ur sängen strax efter klockan ett idag. Vilket var otroligt onödigt, men jag måste få mina tio timmars sömn, annars är jag inte människa. Till frulle blev det ägg och ett glas mjölk. Påminn mig att jag måste handla lite idag efter jobbet. Har ju slöpasset 17 - 20.30 ikväll. Nä, juste. Jag har ingá pengar! Det får bli till att leva på saker som finns hemma. Och om bara 22 dagar åker vi till Åre. Jag vill verkligen inte ta den resan på kreditkortet, men fy helsike va dyrt det är att åka till fjällen. Bara liftkortet kostar nästan 2000 spänn!

Jag vet att jag gnäller nu, men när jag står där högst upp i backen, påpälsad så man inte fryser och med solen härligt kittlande i ögonen så kommer det vara värt varenda krona. Can't wait!

Minilycka

Jag vet inte hur det gick till, men nyss var jag i köket och hämtade ett glas o'boy. Okej, det var en liten lögn, för det fanns inga rena glas, så jag fick ta en kopp. Vanligen när jag dricker o'boy (vilket är ungefär 2 gånger i månaden) så häller jag i mig allt innan jag knappt hunnit tillbaka till soffan. Men den här gången han jag både tillbaka till soffan och förlora mig så mycket i datorn att jag helt glömde bort att dricka upp. Så en kvart senare bli jag väldigt glatt överraskad när jag finner muggen brevid mig. GOTT! Tänk vad härligt det är när man blir glad för sånahär småsaker.

Som ett band jag var besatt av en gång sjöng; "the little things", OH YEAH!

Nynäs

Åkte ner till Nynäs igår och är fortfarande kvar här. Har precis ätit smaskig middag och TVÅ semlor. Så nu vet jag inte om jag ska gå eller rulla hela vägen till tåget. Jobbigt och kallt!

8 mars

Så. Nu är jag vaken, sitter och mailar med en kille från Umeå universitet som verkar ha svar på allt jag behöver veta. Varje gång jag får svar blir jag så nervös att han ska ha "fel" svar, så jag vågar knappt öppna mailet. Självklart blir jag lite frustrerad av att de kurser jag vill läsa inte finns i Stockholmsområdet. Vi är ju fan huvudstaden, här ska ALLT finnas. Annars borde det inte få vara en huvudstad! Suck. Nu väntar jag med spänning på nästa mail, så håll tummarna för att det blir som jag vill. Jag kan ju inte flytta till Umeå i tre år utan att älskling flyttar med mig (vilket han inte kan), så nu hoppas jag att de kurser jag vill läsa går att läsa UTANFÖR själva programmet.

Okej, det låter lite rörigt just nu. Men jag ska förklara bättre när jag har besked om hur det funkar!


Det som ger mig träningsvärk imorgon



Övningen som dödar mina lår. Okej, mina lår behöver mördas lite, då är "stolen" toppenbra! Bara köra så länge man orkar. Benen skakar och jag börjar se svarta prickar. Då håller man ut några sekunder till. Lite vila och sen på't igen!

Jajjamen, jag tränar i kjol när jag tränar hemma. Du ser rätt. Kjol och sport-bh. Eftersom jag känner mig skitäcklig när jag är svettig och anfådd så väger jag upp det lite med en vippig kjol. Känner mig direkt lite sexigare och träningen blir roligare. Det gäller att ha sina små trix för att liva upp det hela. Kanske ska träna i högklackat? Nja, då skulle Pete rinte bli glad (eftersom han lagt så fin parkett i hela lägenheten).


En bild, fyra frågor



1. Varför ligger det en handduk på köksbordet?
2. Varför har jag samlat tomma colaflaskor på köksbordet?
3. Varför har jag två likadana bilder på mig själv på kylskåpet?
4. Varför gör jag den där konstiga minen?

Svaren är:

1. Jag hittade ingen ren kökshandduk, så jag fick ta en vanlig.
2. För att de inte fick plats i påsen som jag lagt de andra tomburkarna i.
3. För att jag hade en av dem på min plats på redaktionen innan jag slutade där.
4. För att jag hade tagit 16 bilder innan den här och såg ut som en mupp när jag försökte vara snygg.

Så det var bättre att se ut som en mupp direkt.

Kommer du på någon mer fråga?


Drömmarna igen

Vilka jävla drömmar jag hade, inatt igen. Det börjar med att jag och min familj är på semester och ska åka färja. Men hamnar mitt i ett krig. Vi blir splittrade ifrån varandra när färjan blir beskjuten och jag kastar mig i vattnet och simmar till närmaste strand. Sen minns jag inte riktigt vad som hände, men jag hamnar på ett flygplan med flyktingar och ska flyga hem till trygga Sverige igen. MEN, planet störtar och jag är en av få överlevande. I vanliga fall brukar det bli svart i drömmarna när det mest intentiva actionen pågår, men det här gången var jag "vaken" hela vägen.

Okej, nog om det. Det slutade varjefall med att jag träffade min familj igen i London efter världens längsta promenad från Paris. Jag och Daniela hade fått en lillasyster också. Men jag var övertygad att det var mitt barn, så jag bråkade med mamma om det.

Sen vaknade jag av att morfar ringde mig, eftersom klockan var halv tolv då så kände jag att det var läge att kliva ur sängen.

FLIN

If I was in a room with you, Hitler and Saddam Hussein and I had a gun with two bullets, I'd still shoot you, twice.

Så fort jag blir irriterad eller arg på någon så är det den här repliken som spelas upp i mitt huvud. Som ett jävla mantra. Det vägrar försvinna. I like it. Jag vet inte vem som sagt det till mig eller vart jag läst det, eller när. Men det måste vara den skönaste dissen som finns.

Lite i stil med några andra klassiker;

- Save your breath. You'll need it to blow up your date!

- If your parents got a divorce would they still be brother and sister?

- I think, therefore, I am... not related to you.



Där har ni min tråkhumor i ett nötskal. Andra saker som jag flinar gott åt är dissningar på raggningsrepliker. Så jag har googlat runt, tänkt efter och samlat några favoriter.

Ragget: Vill du gå nån annanstans? (med flirtig och sliskig ton). 
Du: Bara om du inte följer med mig.

Ragget: Havent I seen you someplace before?
Du: Yeah, thats why I don't go there anymore.

Ragget: Är den här stolen ledig?
Du: Ja, och det kommer den jag sitter på också bli om du sätter dig ner här.

Ragget: Vart har du varit hela mitt liv?
Du: Nån annanstans. Precis som jag önskar att jag var nu.

Ragget: Gjorde det ont när du föll från himmlen?
Du: Nej. Tog det lång tid att åka hissen upp från helvetet?


35 sekunder

Så lång tid tar det från att jag kommer in genom dörren här hemma tills jag har klätt av mig och hoppat i mjukiskläderna. 35 sekunder. Eller mindre. Älskling hinner knappt få av sig ytterkläderna innan jag står halvnaken i badrummet med jobbkläderna i en hög brevid mig. Jag gillar inte mina vanliga kläder heller. De sitter åt, de skaver, det är jobbigt att ha BH, stumpbyxor och sånt på sig. Mjukisbyxor och mjukiströja är the shizzle.


Biip



Ni får den här snygga bilden på mig att titta på medan jag är borta och drar varor på jobbet.

Biip, biip, biip, biip. Tystnad. Biip, biip, biip, biip.


Lördag

Visst är det lördag idag? Jag har tappat bort dagarna lite. Vaknade vid två, börjar jobba vid fyra. Lite trist att jag inte fick någon ledig tid idag, men det är väl mitt eget fel att jag sitter uppe halva natten och sover halva dagen.

Mina ÖRON kliar. Det är en spridning av mina stresseksem från halsen. Så fort jag är ledig mer än två dagar i rad så slappnar min kropp av och vill fortsätta vara ledig. När det sedan är kvällen innan jag ska tillbaka till jobbet så blommar de upp. Röda och fula, kliar som fan. Och nu har de alltså spridit sig till öronen. Som tur är så syns de knappt där men satan i gatan va de kliar. Så mycket att jag har lust att ta en osthyvel och hyvla av dem från huvudet.

Nu blir det lite Lost innan jag måste till jobbet!


Friday night



Jobbar 16 - 21

Efter jobet blir det Lost, Rollercoaster och Cola Zero hela natten.


Ge mig fem




Jag har ju färgat håret (eller snarare tonat..) lite mörkare än första gången jag gjorde det. På bilderna ser det svart ut, men det är det inte. Bara väldigt mörkt. Gillar det verkligen och har bara fått positiv respons, så jag kanske ska våga mig på att färga det?! Orkar inte hålla på och tona det var tredje vecka. Eller gör jag det? Har ju inte färgat förut och vet inte hur mycket det sliter på håret. Vill ju inte end up med råttfärgat, stripigt och slitet hår. Tycker mest synd om Peter som måste ha ansvaret för själva tonandet. Kan man inte gå till frissan och be dem tona det, eller är det bara färgning som gäller där? Å andra sidan måste jag ju spara så mycket pengar jag bara kan, så jag kanske får stå ut med att det blir lite ojämt ibland. Får köpa en mörkbrun färgpenna och måla över de strån som inte fått tillräckligt med toning på sig. Det är säkert bra för håret..


Varför man spelar warlock


4 mars 2011

Mamma ringde och väckte mig imorse och jag lyckades inte släpa mig upp på direkten. Istället somnade jag om och sov en halvtimme till, sen fick jag stressa upp till centrum för att möta henne och Eva. Efter en sväng på både Stadium och Intersport blev det grekisk lunch. Inte helt fel! Hittade äntligen en mössa till Åre-resan också, så nu är allt klart.

Nu sitter jag bara hemma på soffan och äter Violgodis och glor på TV. Börjar jobba klockan fyra, men älskling hinner hem med bilen så jag slipper åka tråkbussen. Det är så frustrerande att gå till bussen 40 minuter innan jag ska börja jobba eftersom bussresan bara tar 4 minuter. Men ska man gå hela vägen dit så tar det nästan en halvtimme. Dumma motorväg som ligger där och förstör.

När jag babblar på såhär om vad jag gjort hela dagen så är det ett tecken på att jag verkligen inte kan komma på något att skriva om. Många tänker; "om du inte har något att skriva om, varför skriver du då?" Jag kan likna det med att röka. Nu röker jag inte, men de som gör det gör det ju hela tiden. De behöver inte ens vara speciellt sugna på en cigg men det ligger i deras natur, en form av beroende. Precis så är det för mig. Jag MÅSTE skriva. Det spelar ingen roll om det är allvarlig, skämtsamt eller bara massa svammlande. JAG MÅSTE. Okej?!

Glassiga glassar

Egentligen borde jag forftarande vara mätt efter allt glassätande igår, men konstigt nog tänker jag redan på middag. Har legat på soffan och varit helt apatisk sedan jag kom hem från jobbet. Alla andra är ute och njuter av solen medan jag har bajsmycket huvudvärk och ångest. Det var en sån dag helt enkelt. Tur att jag har en lång helg av bara massor av jobb att se fram emot.

Oh well. Det värsta verkar vara över för min del idag, så jag ska sluta gnälla nu. Glassätandet igår gick bra varjefall! Vi provkäkade alltså GB's sommarnyheter. Lite väl mycket choklad för min smak, men den nya Cornetton med vanilj och hallonsås var to diiiie for! Så himla god! Den måste ni kolla efter i sommar!


Före.



Efter.

Trasig

Klart att blogg.se ska krångla och bråka när man är på blogghumör. Typiskt! Kan inte ladda upp bilder!

Dags att hoppa i lite kläder och fixa lite nya bilder på min nya mörkare hårfärg! Har tonat håret igen! Sen bär det av in till stan där det ska provätas glass-nyheter. Om nom nom!

Hoppas det funkar bättre ikväll, så kommer det lite uppdateringar då också!


Hello hello kitty



I förrgår blev det ugnspankaka á la Hello Kitty till middag. Fick den söta formen av lillasyster! Faktiskt första gången jag använde den och det blev ju bra! Okej, sanningen är att det var Peter som lagade maten. Men jag sa åt honom att använda formen varjefall. Och jag åt den. Thats gotta count for something.. !

Läkaren ställde in min tid på psyk idag förresten. Tack för det, nu lär jag få vänta två månader på en ny tid. Suck!

Stress

Jag blir så arg på mig själv när jag drömmer. Ibland så vet jag om att jag drömmer, det är bäst. För då kan hjärnan koppla av och drömma sjuka och stressande saker utan att jag blir stressad på riktigt. Men så finns det nätter som den till idag. Jag sitter fast någonstans och kommer försent till jobbet. Så jävla stressande. Jag försöker komma på tusen ursäkter eftersom "jag satt fast" inte känns som en duglig anledning. När jag väl vaknar så är jag skitstressad och tjurig. Är ju faktiskt ledig idag, varför håller du på såhär, DUMMA HJÄRNA.

Ska till psyk senare idag och träffa min läkare. Får se hur det går, ska berätta om min syn och hur dålig den blivit sedan jag började med medecinerna.

RSS 2.0