Veckans köp

Det är ju ingen modeblogg det här, men det kan ju ändå få handla om kläder nångång ibland. De allra flesta av mina sådana ligger i en fet hög på sovrumsgolvet. Toppen enligt mig, då funkar de både som matta, ljuddämpare, allergiframkallare och klädesplagg. Eftersom det fortfarande finns en liten del av golvet som är synligt bestämde jag mig för att köpa lite mer kläder från Haléns.se. De hade 70% rea så jag fick hem tre klänningar, en top och en jacka för under 400 spänn. VÄRT! Försökte ta bilder på plaggen men kameran dog efter att jag fått den första bilden. Kanske lika bra det! Så här kommer en bild på min senaste älskling, den lär användas flitigt i sommar.


@ work 18 - 22


Du tror du är annorlunda

Ibland är det så härligt att prata med någon och inse att man inte är ensam om de sjukaste och knäppaste sakerna man gör. Jag menar saker som man inte pratar om bara sådär. Svartsjuka, ångest, självkänsla och andra demoner. Viljan att döda tjejer som raggar på ens pojkvän, att testa varenda sjuk bantningsmetod som finns, att dela historier om dagar då man inte tar sig ur sängen. Prata om stress och arbete. Om drömmar och ambitioner, om jobbiga chefer och våldsamma expojkvänner. Alla har någon form av bagage de släpar runt på och trots att mycket av det man gör inte kan klassas som normalt någonstans känns det alltid lite lättare när man inser att man inte är ensam.

Du är inte den enda som spionerat i din pojkväns mobil nån gång.

Du är inte den enda som önskat dig en släng av magsjuka för att tappa några kilon.

Du är inte den enda som stannat hemma en lördag för att ingen hört av sig.

Du är inte den enda som stannat hemma en lördag trots att alla hört av sig.

Du är inte den enda som vill mer än du orkar.

Du är inte den enda som känner dig vilsen och rädd.

Du är inte den enda som nån gång snurrat in dig i dina egna lögner och ursäkter.

Du är inte den enda som äter dina känslor.

Du är inte den enda som dricker tills du spyr bara för att koppla bort världen.

Du tror du är annorlunda, men du är bara mänsklig.


Mitt ljus i tunneln

Jag har väl inte glömt att berätta att jag och älskling ska gå och se Stephen Lynch när han gästar vårat avlånga land om två veckor. Fy helvete vad jag längtar, det kommer bli så grymt!

Varför tror jag det är söndag idag?

Jag har hamnat lite off i veckan nu för att jag var ledig idag. Så det känns som söndag idag. Imorgon ska jag äta lunch med Tessan, som jag inte träffat på tusen år och på kvällen ska jag jobba. Och så ska jag jobba i övermorgon och dagen efter det cch dagen efter det. 11 dagar i rad ska jag jobba. Försöker att inte tänka på det eftersom det framkallar världens jävla ångest. Ja, en stor fet svart betongklump som lägger sig över bröstet. Men det kommer se fint ut på nästa lönen nästa månad, jag ska försöka fokusera på den tanken istället.

Nu ska jag äta upp min knäckemacka och sedan lägga mig i sängen och spela spel på mobilen tills jag inte har något blod kvar i fingrarna.

Fredag lördag söndag

Låg på mamma och pappas säng och bara gjorde ingenting i två timmar. Spelade lite spel på mobilen, åt choklad och var lite småbakis. Det är konstigt att det är så enkelt att slappna av och njuta av att göra ingenting när man inte har någon tid att passa och det inte finns någon dator. Det borde jag ju ta som en lärdom, men det är så mycket roligare att ha tusen saker att göra.
Såhär ser jag alltså ut när jag ligger bakis på en säng. Intressant värre!
Sen kom älskling och plockade upp mig och så åkte vi till Tomas och Susse och spelade bingolotto. Så jävla roligt! Dom hade förberett hemgjorda hamburgare som vi grillade på tomten. Jag var en siffra ifrån att vinna 40.000! Det skulle inte sitta helt fel. Sen satt vi bara och snackade skit ett tag innan vi körde hem.

Sova


Klantiga jag har ju lyckats (vet inte hur) fått med mig Tomas mobil hem. Vi var ju hos T & S och spelade bingo och grillade idag! Så nu måste jag hoppa i säng så jag orkar pallra mig upp och åka till Nynäs och lämna den till honom imorrn. Det är ju bara jag som lyckas med sånthär! Så, håll tummarna för att det blir bra väder så kan jag passa på att ta en lång promenix när jag ändå är nere i mys-nynäs igen.

Imorgon ska jag lägg upp alla bilder från helgen också. Men tills dess får ni nöja er med den här fina bilden på min rosett och mitt hår. Färgen har ju äntligen gått från nästan blåsvart till en snyggare brun nyans.

Godnatt folks, nu ska jag vila mina röda svullna skitögon.

Ögonsmärta

Fyfan, jag måste börja med att berätta om det helvete jag genomlevt denna afton. På vägen hem från Nynäs satt jag i bilen och plötsligt började mina ögon klia. Det blev bara värre och värre. Jag kunde inte ens ha ögonen öppna för att det sved så jävligt. Det kändes lite som någon hällt sand i dem. Jag försöke klia och gnugga och gråta men det blev bara värre. Tillslut hade jag smetat ut sminket så mycket att det började svida av den anledningen också.

Väl hemma försökte jag skölja ur ögonen med vatten. Jag satt och blundade i säkert 20 minuter och kämpade för att inte ta en sked och plocka ut ögonen bara för att slippa smärtan. Först nu, två timmar senare har det verkligen gått över. Jag vet inte om det var en allergisk reaktion eller vad sjutton som hände, men ONT gjorde det.

Lördag

Hoppar in i bilen nu och bränner ner till Nynäshamn. Det blir vin och grill, det blir mörker och alkohol. Det blir förhoppningsvis inte regn och skogsbränder, men jag kan inte lova något. Lånar nog mammas och pappas dator och hänger lite på imorgon. OCH eftersom jag äntligen hittade laddaren till min kamera vågar jag nästan lova att ni sk få se lite bilder.

Nu måste jag bara välja en bra playlist till motorvägen. Man kanske skulle överraska sig själv lite och dra några Lady Gaga-låtar.. ? Haha, hörs senare mina små monsterbonsters.

Walk-in Dream

Som vanligt när jag har tråkigt sitter jag och spanar in nya lägenheter och villor på Hemnet. Hittade den här fina garderoben i en villa i nynäs. Så fort jag börjar bajsa pengar ska jag fixa något liknande, men större, snyggare och bättre. Med fluffiga mjuka mator, men en catwalk i mitten så man kan gå i klackar fram och tillbaka. I'm such a girl.

Och allt är sant!


Ljust, mörkt eller mittimellan?

Det känns som det börjar bli dags att färga om håret, jag har liksom fått en utväxt som såklart är några nyanser ljusare. Jag har glömt bort hur min gamla färg såg ut. Ska jag fixa tillbaka den eller ska jag fortsätta köra på det här mörka? Jag kan ju fan inte gå runt med utväxt som en jävla fjortis. Det var ju faktiskt anledningen till att jag knappt ens ville tona håret från början. Plus att det stog att skiten skulle gå ur efter 24 tvättar. Vilken jävla lögn! Jag har säkert tvättat håret 60 gånger sedan jag satte i toningen, det känns lika mörkt som alltid.
SÅÅÅÅ: SKA JAG HA LJUST, MÖRKT ELLER MITTIMELLAN? I needz help!

27 maj 2011

Äntligen är den här långa veckan över och jag kan se fram emot en ledig helg med MASSA roliga saker inbokade. Födelsedagskalas, grillkväll, söndagmiddag + bingo och shopping på måndag (är ledig tills på tisdag). Vad mer kan man önska sig?!
Nu tänker jag sitta här i mina mjukisar hela kvällen, dricka Pepsi och bara njuta av att inte behöva hoppa i mina fula smutsiga arbetskläder imorrn. Me SO HAPPY!
Ps. Ska tvätta kläderna i helgen också. Jobbigt!

#asweare


Ny kategori i bloggen - från facebook

Eftersom jag har så jävla roliga människor på min facebook känns det trist att det bara är jag som får fnissa, skratta och förundras över dessa människor och vad som kommer ur deras fingertoppar. Därför har jag kirrat en ny kategori här i bloggen som heter "Från Facebook". Här kommer jag dela med mig av dagens tokigheter hämtade direkt från min feed. FYFAN VA ROLIGT, TYCKER NI INTE?!??!?! Okej, bra. Då kör vi igång med dagens skörd..


Dagens irritationsmoment

Jag blev så jävla utskälld av en kund idag. HERREGUD. Han är jättetjock och ful och äcklig. Jag menar verkligen JÄTTETJOCK. Han kan inte ens gå rakt, så tjock är han. Han skulle kunna kväva och vrida nacken av mig i fettvecken på hans underarm. SÅ fet är han. Och så har han MAGE att komma och gnälla på mig. Jag hade inte ens gjort något. Jag stog i kassan. Han kommer fram. Sen helt plötsligt är jag "så jävla snål och dum", för att han inte fick mer rabatt än 150:- sammanlagt på alla grejer han handlade. "Du är en såndär jävel som gråter när du skiter, så snål är du".

Jag står bara där och ler och försöker vara trevlig som ett fån. Sen går en kassaledare förbi och då frågar han henne "om hon inte kan köra upp en elektrisk påle i röven på mig så det blir lite fart!" Jag jobbar fan sjukt effektivt jämfört med många andra på det där stället.

Sen när datorn är lite trög på att scanna fram hans varor (vi var alltså i självscanningen) så säger han "du har gjort något fel. Det vet jag, du har gjort FEL".

Hade lust att svara "Du är fel. Du är FEL FEL FEL och borde avlivas".

Men jag svarade såklart "Har du några kuponger du vill använda?" och "Tack tack" och "hejdå", med ett stort smajl när han gick. Jag borde få extra betalt för att jag orkar vara trevlig mot ALLA kunder. Men nej.

RÄDDA MIG.


RIGHT ON!

Ååååååååååh, äntligen någon som sätter fingret på en sak jag stört mig på i flera år nu. ÄNTLIGEN! Kolla själva, speciellt du Frida! Har för mig att vi pratade om vår gemensama hat kring det här förut!


TEAM Peter eller TEAM Alexandra?!

Ja, alltså. I bilen på vägen hem blev det tjaffs om semestern. Jag vill flyga till London. Älskling åker gärna till London, men han ska promt flyga med SAS istället för Ryanair. Det är tydligen SKITSTOR skillnad, och SAS-plan störtar mycket mer sällan än vad Ryanairs plan gör. Och tydligen flyger Ryanair cyklar med påklistrade vingar och inte riktiga flygplan. Och tydligen är det värt att betala nästan 2500 kr mer (PER BILJETT) för att flyga med SAS istället.

Ja, det är vad han tycker alltså.

Jag tycker man tar det billigaste flyget och har roligt för de pengar man sparar istället. Skulle kunna flyga med Norwegian också om det rör sig om en liten prishöjning. Man måste såklart räkna med kostnaden för bensin till flygplatsen och sånt, men om det ändå blir mer än tusen spänn billigare med Ryanair så vägrar jag flyga med något annat.

Bilresan slutade med att jag föreslog att vi skulle åka på semester var för sig.

Okej gott folk.. TEAM PETER eller TEAM ALEXANDRA ?!

Ps. Jag vann tystnaden eftersom han efter 1 timme sa "maten är klar" .. Och nu är allt lugnt igen. Ds.

#Pocahontas


25 maj 2011

Kollade precis mitt schema och insåg att jag jobbar 14-19 på midsommarafton. Om jag stängde på nyårsafton, är det verkligen rättvist att jag ska stänga på midsommar också? I think not. Men det är väl ingen som bryr sig om vad jag tycker?! Äsch, jag är ledig lördagen och söndagen varjefall, tror inte jag skulle vilja byta och vara ledig på själva aftonen och sedan öppna på lördagen istället. On noes, så man ska nog inte gälla för mycket, hihi.

Lite kul att jag faktiskt insåg det där samtidigt som jag skrev, så hela stycket gick från att vara ganska bittert till att vara jävligt nöjd. Roligt hur det kan bli ibland! Speciellt när fingrarna knappar på nästan lika snabbt som hjärnan tänker. Känns ibland som jag skriver saker jag inte minns att jag ens har tänkt skriva. Det är lite som när jag pratar. Pratar först och tänker sen (om ens då).

Nu ska jag forstätta med min silent-treatment av Peter här hemma. Vi har inte sagt ett ljud till varandra sedan vi åkte förbi brandbergen på vägen hem från jobbet. Jag tänker fan inte vara den som pratar först den här gången, för det är alltid jag som måste ge mig. NOT THIS TIME BABY! Berättar i nästa inlägg vad saken gäller.. Och det gör jag BARA för att jävlas med mongo som inte älskar när jag lägger upp såna här inlägg.. MOAWHAHWAH!

@ work 09.00 - 17.00


Funney goes angry


På väg till jobbet såg jag den här bilen. Skrattade för mig själv och promenerade vidare. Sen kom jag att tänka på bloggen och gick tillbaka och tog en bild. Allt för er.

Sen när mongo hade hämtat mig på jobbet och vi skulle parkera hemma så stog bilen brevid parkerad som ett jävla arsle. Som vanligt. Det är alltid olika bilar (han är förmodligen biltjuv) och de är alltid parkerade sämre eller sämst. Idag var det tammefan riktigt sämst. Jag sa åt Peter att "parkera så jävla nära du bara kan, så han knappt kommer ut".. Jag menar, KOLLA HÄR:


24 maj 2011

Dagen innan lön är alltid lika rolig. För första gången på rätt länge var jag tvungen att ta med mig matlåda till jobbet istället för att köpa något väl framme. Trodde jag skulle vara helt död efter det här dumma 9-timmarspasset, men jag är fan överpigg. Såklart. Eftersom jag ska upp tidigt imorrn och egentligen måste gå och lägga mig typ.. nu. TYPISKT MIG!

Dessutom måste jag gå till jobbet imorrn eftersom älskling har ett kundmöte inbokat tidigt på morgonen. Funderade på att beställa en taxi. Men så insåg jag har mycket jag GNÄLLER om småsaker nu för tiden. Förr pendlade jag till Frihamnen varenda morgon, en resa som tog en timme. Och jag var på plats på jobbet innan klockan sju på morgonen. Nu är det jobbigt att vara på jobbet klockan nio och det tar bara en kvar att gå dit. Har jag blivit lat och bortskämd? Eller var det hela resan till psyk och sjukskrivningen som förändrat mig? Ska det vara såhär nu? Att jag måste sova 10 timmar för att orka gå upp? Att det är jobbigt att jobba mer än 5 timmar fyra dagar i veckan? Kommer det bli bättre av sig självt? Kommer det bli bättre när jag byter jobb? Kommer det bli bättre om jag får gå i terapi? När fan ska jag ens få gå i KBT? Svensk psykvård är ju bara en stor jävla gröt.

Åt gröt till frukost förresten. Gott.

Myspys

Jag tror vi har startat en ny liten kvällsrutin här hemma. Te och mackor vid kvart i elva snåret, riktigt mys. Idag testade jag en av tesorterna jag fick av farmor och farfar när jag fyllde år (eller var det jul?) och det var supergott. Smakade nästan som godis! Vi vet ju alla här hur jag älskar söta saker.


Det blev inget diet-inlägg här ikväll, jag fastnade framför en film som heter "Into the wild". Den är baserad på en sann historia och det är Sean Penn som skrivit manus och står för regin. Hade inte sett den tidigare och när jag känner att jag inte slösat bort 2,5 timme av mitt liv efter att ha sett en film så är det ett bra betyg. Känner mig väldigt inspirerad (som alltid) och det lär komma ett mer ingående inlägg om den filmen och tankarna den väckte här imorgon.

Nu ska jag pallra mig bort till soffan igen och glo på ett Vänneravsnitt tillsammans med älskling innan läggdags. Jobbar 12-21 imorrn, och jag måste sova mina 10 timmar om jag ska orka!

Tänker inte ta av mig min truckerkeps när jag motionerar


Liten tjej med stor röst

Okej, nu råkade jag fastna lite här framför datorn när jag egentligen var på väg ut. Men, jag har träningskläderna på mig och skulle bara fixa en playlist att gå till. Men på något vis hamnade jag framför Youtube och lyssna på människor som gör covers på Disney-låtar. Snubblade över den här lilla tjejen.. TALANG?! Ja. Lyssna och njut.
Det finns massor av videos på henne på Youtube och jag skulle gärna kolla på alla, men nu måste jag fasiken ta mig ut!

Skäpning!

Jag i den vackra Stockholmsskärgården förra sommaren..

Jag kämpade ju på så jävla bra där ett tag. Vågen var nere på 57.nånting kilo när det var som bäst. Men nu har jag haft en liten svacka i mitt humör de senaste två veckorna och då proppar jag i mig onyttigheter. Idag känns det lite som det är på väg att vända till det bättre. Utöver det faktum att jag är galet trött och seg så känner jag mig gladare. Älskar när livet varit piss ett tag (ingen speciel anledning utan bara en liten bipolär-whatever-svängning) och man känner den där svängen som visar att man är på väg upp igen. Så, idag sätter jag igång igen. Vågen står på 58.2 och dagens första mission blir den raska promenixen, sen ska jag INTE äta som jag gjort senaste veckan. Inte godis till middag, inte vitt bröd och ingen vanlig läsk.

Lillasyster bad mig lägga upp min diet och träningsplan, så jag tänkte jag skulle lägga upp det här i bloggen ikväll. Jag har ju trots allt gått ner 7 kg redan, så helt off kan min metod inte vara. Så kika in senare ikväll om du är nyfiken!

23 maj 2011

Vaknade första gången redan vid nio och kände mig inte alltför trött. Men av någon anledning valde jag att somna om, vilket jag gjorde efter bara några sekunder. Nästa gång jag slår upp ögonen är klockan närmare halv ett. Min kropp känns som en stor jävla sten och jag kunde knappt lyfta armen för att plocka upp telefonen. Låg och halvslumrade ett tag till innan hungern tog kontroll över mig och drev mig till köket. Blandade snabbt ihop en kanna med blåbär och lime-saft och värme på en tallrik risgrynsgröt. Sedan dess har jag kollat på två Vänneravsnitt, läst nya kommentarer i mina två bloggar (den här och den på Loading.se) samt gått tillbaka till sängen och legat där i tio minuter och räknat vecken på elementet.

Jag är en zombie, en walking dead.

Planerna för dagen är att .. promenera i en timme, städa lite, skriva lite och skriva lite mer.

I väntan..

.. på att designen på bloggen ska komma tillbaka slänger jag upp den här blommiga bakgrunden. Står inte ut med att det bara är helt vitt. Det är för stillsamt och vanilla, inte alls min stil.
Nu: Dricka lite Pepsi Max.

Snart: Borsta tänderna och klämma pormaskar.

Senare: Spela spel på telefonen i sängen och försöka somna utan sömnpiller.
LEDIG IMORRN! WOOHOO!

Upsidedown

Dagen började rätt kasst. Jobbade några timmar och kom hem och måde dåligt över "jagkanintekontrolleramittegetpsyke"-grejen. Nu, några timmar senare känns det bättre. Älskling har ett sätt att krama och hålla om mig som får allt att bara sakta ner i huvudet på mig. Två knäckemackor med avokado och en kopp te har jag fått i mig, plus några bitar choklad. Livet kan vara riktigt fint trots att det är upp och ner.

Det finns fina människor och så finns det hon

Hittade den här bilden på någon random tjej när jag surfade runt lite nyss. Satan i gatan vilken kvinna! Blev nästan lite lesbisk där ett tag..

Man kan inte vara bäst på allt

Jag har insett att en av de saker jag har svårast för här i livet, borsett från att sitta still, vara realistisk, stava, komma i tid och äta nyttigt, är att jag inte litar på folk. Jag tror det värsta om alla och väntar även på att mina närmsta vänner ska hugga mig i ryggen. Och kom inte med någon bullshit om att det handlar om att jag inte är ärlig mot mina vänner eller något såndant, för borsett från att jag blev tillsammans med min bästa väns bror bakom ryggen på henne, har jag alltid varit ärlig mot mina polare.

Om någon väntar för länge med att svara på en fråga är det för att dom står och hittar på något. Om någon inte svarar på sms så är det för att dom HATAR en. Alla snackar skit och ingen vågar säga sanningen till varandra. Om Peter inte kastar sig över mig i hallen när jag kommer hem och överröser mig med kramar och pussar, då har han hittat någon annan. Under de fem timmar jag varit på jobbet..

Om någon av mina vänner inte hör av sig på några veckor, då har de sagt upp bekantskapen med mig. Jag måste, MÅSTE bli bättre på mitt tänkande när det gäller det här. Blir så irriterad på mig själv när jag kommer på sånthär. Någon som ens är i närheten av hur jag tänker när det gäller det här?

Inte? Okej, då är det bara jag så. Som vanligt!

21 maj 2011

Jag har hittat ett nytt roligt ställe att ta bilder på mig själv. På bron ovanför motorvägen på väg till jobbet. Man får den där snygga Carola-looken med vinden i håret. Ska fan skaffa en fläkt hit hem så kan jag ta såna bilder med webcamen. Inte? Okej, struntar väl i det då.
Har precis kommit hem från ett härligt 10-timmars pass på jobbet. När jag ringde Peter och frågade vad jag skulle handla hem för mat var han så bakis att han inte ens kunde resa sig från soffan för att kolla om vi hade sås till köttet jag skulle köpa. Så om jag måste äta middag UTAN sås ikväll, då jävlar kommer det bli liv i hatten här hemma. Liv i hatten, hittade jag precis på ett eget uttryck?
Som straff ska jag tvinga honom kolla på VÄNNER medan vi äter. Om det är så att det inte finns sås alltså. Såsja, såsja, nu ska jag släppa det. Dags att dra igen ugnen. Förvånad över mig själv att jag jag stava till UGN, när jag (som alla vet) inte kan stava till "lugn".

Dagens bild, som egentligen inte är okej, men det är okej när jag gör det

Ni får föreställa er en text här som är något i stil med:
"Cha cha bloggen. Shit, jag är så jävla trött chey. men jag har ändå hunnit med att fika med brudarna på Mocco och nu ska jag direkt hem å videeblogga och klä mig i grejer från Nelly från topp till tå, innan vi ska mötas upp igen och dricka roseeeee på sture, hihihi, hörs sen bloggen, PUZZZ"
Okej, moment's over.

Hur ser vägen till ditt jobb ut?

Tog bilden på väg till jobbet idag, så fint!

Stressad

Jag blir alltid så jävla stressad när jag ska jobba många dagar i rad. Sitter här nu och kan inte varva ner för fem öre. Ska vara på jobbet igen klockan tio imorgon och innan dess har jag 800 saker som jag skulle vilja göra, men inte kommer hinna/orka för att jag måste sova tidigt. Samtidigt vill jag hinna koppla av och inte fastna i samma möster som när jag jobbade på Jackpot och ha ångest för måndagen redan på onsdagen veckan innan.

Det påverkar allt jag gör när jag blir såhär stirrig. Höll på att köra mot rött på vägen hem från jobbet, skriver 200 gånger snabbare på tangentbordet än jag brukar göra och det blir fel hela tiden så jag måste backa och skriva om. Har ätit upp en hel påse Polly (va gott) på mindre än 10 minuter. Och nu sitter jag och hinkar i mig Pepsi Max så snabbt att det nästan är på väg upp igen.

Jag vill spela, blogga, skriva på boken, kolla på vänner, spela annat, prata med mina vänner på msn, planera jobb, äta en till påse Polly, fixa mina ögonbryn, duscha, sortera mer kläder, kolla på resor till semestern, förska hitta en ny laptop eftersom jag måste ha en, kolla på film, kolla på kläder på internet (bara lägga i kundkorgen utan att handla - det dämpar shoppingbegäret lite).

Jag orkar inte ens läsa igenom det här inlägget och kolla efter stavfel och se om det verkligen har någon mening. Om det förtjänar att bli postat. Det är slöseri med tid. Nu ska jag göra alla sakerna jag skrev om ovan och SLAPPNA AV.

Elller... ?

But le why?

Om ni undrar varför bloggen ser så sjukt konstig ut, utan header eller bakgrund. Då är det för att min syster har gjort något konstigt med sin egen sajt (som på något vis hostar mina bilder). Så i väntan på att hon fixar till det kan ni ju besöka henne. Hon är mycket bättre än mig på att skriva, även om hon inte gör det lika ofta.

Ps. Hennes sida funkar inte bra i IE, så kör på FF eller någon annan vettig webbläsare.



Jag har tydligen bytt namn.. ?

Fick ett tips från Emelie som i sin tur fått höra det från en kompis. Någon har snott en av mina bilder och startat ett nytt Facebook-konto. Jag anmälde såklart det på en gång och nu verka det vara borta.. Men vad är det för jävla människor som inte har något bättre för sig än att hålla på med sånthär?
Jag är inte så upprörd som jag låter, lite komiskt är det ju också såklart. Man upphör aldrig att förvånas av sin omvärld..

Mah bestis girls

Tack lillasyster för den fina papperskopiorna!

Dagens babbel

Ååååh.
Jag har märkt att jag inleder vädligt många av mina blogginlägg med "åååh", men det är så jag inleder många av mina meningar i verkligheten också. Så nu kan ni känna att det känns väldigt "äkta" att jag skriver så.

När jag började skriva här så hade jag en plan på vad det skulle bli av det här inlägget, men sen fastnade min blick på TV:n i en minut och nu har jag helt kommit av mig. Jag hade så urbota tråkigt på jobbet idag eftersom det var så lugnt, tiden verkligen släääääääääääpade sig fram. Släääääääääääääääääääääääpade. Jag menar det. Nu är jag äntligen hemma och har precis mosat i mig en halv burk ravioli. Stavas det så? Mätt som en apa.

Mina planer för kvällen är att dricka saft (min pepsi max är slut) och bara låta tiden rinna iväg här framför datorn. Jag var duktig imorse (innan jag gick till jobbet vid 13:30) och städade i köket, drog igång en diskmaskin och en tvättmaskin. Duktiga jag! Det betyder att jag kan sitta här framför datorn och nörda mig med gott samvete all night long.

Göra det tusen gånger om

Mongo <3 Duckface = Sant!

Torsdag 19 maj

Åh va härligt att börja jobba klockan 14, tänkte jag när jag gick och la mig igårkväll. Men om man kliver ur sängen 12:35 så har man ändå inte så lång tid på sig att göra saker innan jobbet. Antar att jag mest har mig själv att skylla.

Nu ska jag äta en stor tallrik pasta (fuck min diet idag) med ketchup och sedan göra en bra playlist att promenera till jobbet till. Slutar 20.00 och då blir det promenix hem igen. Fan ta er om det regnar! Ja, det var nog allt. Nu ska jag njuta av mina sista 20 minuter framför datorn!

Jag får ju aldrig det jag vill


Åååh. Har varit så nära på att beställa de röda i flera veckor. Och idag när jag kollade så var dom slut. På ett sätt är det ju bra, för då måste jag inte välja mellan dem och de svarta. Jag kunde ju knappast ha beställt två likadana skor fast i olika färg. Det fungerar bara med converse. 299:- spänn kostar de här älsklingarna, från H&M's hemsida. Storlek 38, ni kan skicka dem direkt till min hemadress. Tack!

Där det händer



Min lilla hörna här i lägenheten. Det är alltså här jag spenderar nästan all min tid när jag är hemma. Det är här magin händer om man säger så. Det är här tankar blir till ord och ord blir till sörja i bloggen. Men det är också här ord sakta men säkert bygger på min kommande best-seller. Det är här jag äter godis, hänger på Chive, planerar mitt liv, stalkar mina vänner på facebook och helt enkelt bara slappnar av. Som sagt - magi.


Och så gråter vi lite mer

Ps. Jag kollade precis på sista avsnittet av Vänner och började gråta till extramaterialet. Jag måste sluta gråta till bakom kulisserna-grejer. Men det är ju där det är som vackrast, för det är verkligt. När jag blir stor och gör en film så ska folk minsann gråta till bonusmaterialet också.

Och såklart spelade de Hoobastank - The Reason i bakgrunden. Låten må vara uttjatad men den är speciell för mig, av många anledningar.

Nej, jag är inte gravid



Det ser bara ut som det på bilden.

Så. Min kropp har återhämtat sig från nattens bravader. Nu lät det snuskigt igen, men jag menar att jag mått dåligt och det har gått över nu. Har precis varit uppe i centrum med plutten (sonny) och ätit middag och nu har jag gjort något dumt. Eller ja, dumt och dumt. Jag har ju haft ett litet uppehåll i mitt wow-spelande, men så idag kändes det som en bra dag att börja igen. Eftersom jag inte har fullt upp med massor av annat...

Nåväl. Nu vet ni det ;) Rickard är nog den som kommer ta det hårdast att jag börjar spela igen.. MOAHAH! :)

Dagen so far

Hittils idag har det hänt två saker. Eller tre. Okej, det har hänt många saker, men jag tänkte berätta kort om några av dem.

1. Jag lyckades ta fel mediciner igårkväll, så jag låg vaken halva natten med mördande huvudvärk och mådde piss. Vilket såklart slutade med att jag var tvungen att sjukanmäla mig från jobbet där jag skulle infunnit mig klockan åtta imorse. Suck, jag har inte råd att vara knäpp.

2. För första gången i mitt liv åt jag en Manna-Frutti och själva mannan tog slut INNAN sylten. Det har aldrig hänt mig. Ångrar nästan att jag inte tog en bild på det för att visa er. Men jag lovar, det hände på riktigt.

3. Jag skulle precis friskanmäla mig till jobbet imorrn. Vi gör sådant via sms. Men så råkade jag först skriva "Alexandra A är tillbaka på könet som vanligt imorgon 14-20.00" Som tur var upptäckte jag det innan jag skickade iväg messet, så nu står det "jobbet", som det ska göra.

I brist på annat

Jag älskar att ta kort i bilen. Ja. Och när man inte kan ta på det man ser utanför rutan så får man ta på sig själv. Och om man har en ful toffs på huvudet och inte har orkat sminka sig, så får man minsann ta en bild på något annat. Som sina ben och handväska.
Nu har jag babblat klart för idag, har fullt med saker jag måste göra ikväll, så nästa inlägg lär inte dyka upp förrän imorgon. Jobbar 08-14 men efter det ska jag sitta vid datorn HELA jävla kvällen. Hoppas det regnar.

Skiftbyte i bregottfabriken

Har varit ledig hela dagen idag och roat mig med att städa i vardagsrummet och städa bort Peters dator från skrivbordet. Minns inte om jag redan bloggat om det idag och orkar minsann inte gå tillbaka och titta. Vilket freak läser sin egen blogg liksom?! Hm..
Eftersom jag äger närmare 60 par skor så är det dags att göra ett litet skiftbyte. Vinterskor packas ner i en kartong och sommardojjorna åker fram.
Ja, jag vet. Jag måste börja plocka bort prislapparna i mina skor.

Hemligt tills imorrn



Nu har jag en såndär grej jag vill berätta för er, men det får vänta tills allt är 100% klart. Hoppas på att det blir någon gång imorgon. Nyfikna? DET BORDE NI VARA!

Ja, det var nog allt. Nu ska jag återgå till att göra en bra städplaylist. Ni vet ju hur jag funkar. Det viktiga är inte vad jag gör utan till vilken musik jag gör det.

OH NOES

Min bärbara dator som jag tjatat om de senaste veckorna håller verkligen på att ge upp. Den blir överhettad och stänger av sig själv, den är trög och ful. Frågan är bara vad jag ska ersätta den med och för vilka pengar? Någon som har ett bra tips på en bra och inte alltför dyr laptop? Absolut ingen Mac, men annars är jag öppen för förslag!

Kvällens tanke



Just. Do. It.


Det är ingen vanlig dag



Han må vara den pappa i världen som bryr sig minst om namnsdagar och trams, men hans namn står ändå på dagens kalenderblad. Grattis älskade pappa! :)

Finn ett fel




Håller på och städar här hemma och sorterar, slänger och packar ner massa pryttlar. En av sakerna på bilden har legat där på golvet i snart tre veckor. Gissa vilken!


Basen? Nej, den har stått där mycket längre än tre veckor.


Kartongen? Nej, den tog jag fram igårkväll.


Ni får tänka er något som mer hör HEMMA på golvet.


Krukan som blomman vi fick av mamma i höstas stog i? Nej.


Min jacka? Nä, den hamnade där nyss.


Min Sony Handycam för 4500 spänn? JAJJAMEN! Den ligger bra där på golvet, tydligen. Är bara rädd att jag någon av these days ska missa att kliva över den och mosa den med mina snea fötter.

Hair-suit UP!



Är det bara jag som blir lite bitter över tjockleken och fallet på mitt eget hår när jag ser min mammas svall? Hon gör ju inte mycket mer med det än att tvätta och borsta och ändå håller det sig så fint. Nu påstår hon själv att det är mycket tunnare än vad det än gång var, men det är fortfarande starkare och mustigare (hahha) än normala människors hår (läs: mitt hår).

Men jag är inte bitter. Jag bara önskar att jag kunde fått ärva lite av hennes hårkvalité.

/En tunnhårig 23-åring. Som inte är bitter.

Ps. Nämnde jag att jag INTE är bitter? Okej. Dåså. För det är jag inte. Inte alls. Inte alls bitter. Nope, not me.

Leker med effekterna i min mobilkamera



Treacherous as the Sea

Stronger than the foundations of the Earth

All shall love me and despair

16 maj 2011



Jag håller mig borta från vitt bröd. Eller, jag håller mig borta från mjukt bröd överhuvudtaget. Men när Älsklingsmongot kom hem med den här nya sorten kunde jag inte hålla fingrarna borta. Så. Himla. Gott.

Det fick bli en sån med ost och en knäckemacka med kaviar och ett stort glas med light saft till frukost.

Planer för dagen: städa och sortera kläder. Inventera mina mediciner och om det börjar sina - gå till apoteket och hämta ut mer.

Sedan ska jag jobba 17-22, vilket känns helt lugnt eftersom jag är ledig imorrn.

Nu tror ni det ska handla om smink, men ICKE



Sitter och kollar på hockeyn och biter på naglarna. Jag har redan ätit upp allt de goda godiset ur älsklings godispåse som han lämnat framme på vardagsrumsbordet. Sorry bejb, men allt snacks som ligger framme är fair game om du frågar mig.

Såhär i periodvilan, pausen..vad fan kallar man det i hockey? Half time, fast en tredjedel? Skitsamma. Jag flyttade mig över till min stationära dator, a.k.a min speldator för att fördriva tiden lite. Det blir lite Unreal, lite L4D och sen.. trumvirvel.. tänkte jag dra igång PORTAL! Jag är sjukt sugen på 2:an, så jag måste ju börja med att spela igenom ettan.

Annars då? Jo, tack. Det är bara bra med mig.

Jag vet att bilden inte har något att göra med texten här, men jag kände att jag inte kunde posta ett till inlägg utan en bild i. Hittade den här som är tagen någon gång i höstas när jag satt sminkmodell. Ja, det var nog allt jag ville ha sagt just nu.


Söndagsmys

Sitter hemma hos lillasyster i Sollentuna och har precis käkat smarriga pancakes och glott på massor av bilder hon tagit. Nu när grabbarna slog sig ner för att se på hockeyn har jag lurat in mamma i badrummet och håller på att styla hennes ögonbryn. Hockeyn ikväll tänker jag däremot kika på.

Så nu är det dags att återgå till ögonbrynsformningen. Ville bara meddela att jag har överlevt den vilda lördagskvällen som jag spenderade i en klädhög.

Vill ni veta vart jag köpt min tröja?


Jag hittade en låda med klänningar och andra sommarkläder. Så jag testade dem och sorterade bort skit jag inte vill spara. Sen blev jag såklart tvungen att leka modebloggare också.

Och nu har jag precis ätit korv stroganoff som Älskling lagat helt själv. Käkade så mycket och så snabbt att jag fått magknip. SUCK!

Happyface

På väg hem från vindrickandet hos T igår tog jag en sväng förbi donken, man måste ju ha lite färdkost när man sätter sig på den 35 minuter långa bussresan hem i gryningen. Men jag var egentligen inte så hungrig, så när en tjej börjar göra en scen av hur sugen hon är på pommes men att hon inte har sin plånbok med sig så ger jag henne mina. Dels för att vara snäll men mest för att få tyst på henne.

Väl ombord på bussen börjar två killar och en tjej snacka med mig och det fick tiden att gå sjukt mycket snabbare. Alltid kul när man får veta massa saker om totala främlingar.. De kände ganska många som jobbar med mig på Maxi, världen är så jävla liten. Och en av killarna har jobbat på 3 och legat med ungefär alla som jobbat där. Tjejen hade precis börjat på ett nytt jobb på Seafront, det nya hotellet precis bakom centralen. Jag har för mig att det hette så varjefall. Oh well, totalt ointressant för er egentligen, men jag blir så förundrad över hur mycket man kan dela med sig av till någon man knappt känner. Jag snackade såklart på en hel del själv också - sådär jobbigt som bara jag kan.

Lördag

Jag vet inte riktigt varför, men det känns lite som det är söndag idag. Det måste vara för att jag hittade på något igår och sov hela dagen idag. Älskling väckte mig med ett sms runt klockan 15. Två mackor och en pepsi max senare sitter jag här på soffan som vanligt. Peter kollade på Dexter (som suger sedan de tog livet av hans fru Rita). Jag försöker finurla ut vad vi ska hitta på ikväll.. Tips?

Äkta kärlek

Matchen mellan Sverige och Tjeckien började klockan 16.00

16:13 hämtar Peter mig på jobbet.
Det är vad jag kallar ÄKTA kärlek det.

Pausunderhållning

Den här lilla bilden, tagen i mars får vara pausunderhållning för er medan jag jobbar.
Slutar 16, så vi hörs då lilla bloggy.
ENJOY!

Morgonrutiner á la Alexandra

Vakna när ditt mobillarm ringer för 11:e gången.

Spring upp till badrummet för att du inte kan klockan och tror att du har försovit dig.

Inse 15 minuter senare att klockan är en timme tidigare än du trott.

Dra igång ett Vänner-avsnitt och sminka dig.

Ät en Risifrutti Manna (glöm inte att vispa om manna-geggan ordentligt)

Sitt halvnaken på soffan och drick en Pepsi Max.

Välj ut de 6 låtar du ska lyssna på medan du går till jobbet.


Vem säger att man inte kan göra allt?

Det är så härligt att bara slå sig ner på soffan om kvällarna, stänga av hjärnan och bara njuta av det faktum att det är rätt många timmar kvar tills man måste upp till jobbet igen.



Ja, alltså. Så funkar det ju för vanliga människor. När jag kommer hem så börjar stressen. Stressen som aldrig tar slut, som bara bygger på. Snow:eballar (inte snoppar utan snöbollar på mitt sätt) iväg. NON-STOP!
Jag ska tvätta, städa, laga mat, träna, sortera kläder, duscha, locka håret, skriva på boken, göra nya playlists i Spotify, blogga, läsa nyheter, läsa bloggar, kolla upp resor, hänga på hemnet och kolla lägenheter och villor, kolla upp hur det går med utbildningen jag sökt, läsa om den utbildningen, fixa med papper från CSN, kolla på hockeyn, spela Portal, ladda mobilen, vara en glad och snäll flickvän, planera helgen, vara social med folk @msn, kolla facebook 211 gånger, blogga lite mer, slappna av, kolla på Vänner, läsa och svara på skribentansökningar OCH skriva egna artiklar.


Åh, det är så jävla skönt att vara hemma och göra "ingenting".


Jag är inte helt normal, men det är väl OK?

Dagens fråga

Sitter och kollar på resor och kryssningar och skit. Som jag sa så håller jag på och planerar sommarens nöjjen! Och det tänker jag fortsätta med nu, men jag var bara tvungen att ställa en fråga.. VEM FAN BETALAR 7350 kr för en lyxhytt på en Helsingforskryssning? Jag skulle vilja ta mig ett snack med den människan.

12 maj 2011

Idag var dagen jag väntat på i flera veckor. Sprang upp på min rast och kollade mitt fack och där låg det. Mitt sommarschema.

Först vågade jag inte tittat på det men efter några djupa andetag kastade jag mig över skiten. Så härligt att veta hur jag jobbar så jag kan planera mitt liv lite. Är riktigt nöjd, bara en tid som jag ska bli av med.

Har två veckors semester. Jobbar till 19 på midsommarafton, men är ledig två dagar efter det. Ja.

Och nu ska jag sätta mig och skriva in alla tider i mig kalender och börja P-L-A-N-E-R-A! WOohooooOOo!

Dagens want

Undra vart jag kan hitta en sånhär tröja, fast lite snyggare. Kanske får specialbeställa en - någon som vet nått coolt ställe som säljer liknande tishor?

Jag tänker dock anväda en BH under min.

Dagens fail by me

Jag måste erkänna att jag lackar ur på mig själv ibland.
För snart tre timmar sedan laddade jag en tvättmaskin full med svarta grejer. Och nu när jag suttit vid datorn här och trollat lite så var det dags att gå tillbaka till badrummet och vika de torra grejerna i torktummlaren och stoppa in de blöta svarta sakerna från tvättmaskinen där istället. Ja, och ladda tvättmaskinen med nya smutsiga grejer. Ni fattar. Ni vet hur man tvättar.

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN.

Jag hade såklart glömt STARTA den jävla tvättmaskinen och nu har jag kommit ur takt med tvättandet.


Jag sitter i en hög med textilier på badrumsgolvet som sig bör när man tvättar och sorterar.


Ingen har raggat så på mig!

Sitter och slösurfar runt och trillade över en artikel som (återigen) drar upp den övergrepp som Blondinbella drabbades av under en italiensemester för några år sedan.. Hon blev inringad av ett gäng killar på dansgolvet varpå en av dem tog tag kring hennes hals och pressade upp två fingrar i hennes mutta. Hon började blöda och flög hem med första bästa plan.

.. Och så läser jag kommentarerna och får syn på killen som postat längst ner.
Är det att bli "uppraggad" när någon med våld penetrerar en med fingrarna på dansgolvet? I såna fall har jag blivit uppraggad på fel sätt hela mitt liv. Vilken jävla besvikelse!


Men ja, jag kan inte annat än hålla med. Man får ju skylla sig själv om man klär sig i kjol. Det är ju ungefär som att ha en "VÅLDTA MIG SNÄLLA"-skylt på magen. Och sen att man har mage att KLAGA på det. Vilken jävla brud - hon förtjänade helt klart det som hände. Vi borde kanske börja med burka och niqab som standard här i landet, oavsett religion. Livet skulle vara så mycket färggladare och finare då! Plus alla våldtäkter såklart skulle upphöra.
För att inte tala om hur jämställdheten skulle uppnå nya höjder.. Det är helt klart mycket svårare att antasta någon på dansgolvet om man bär en långkjol. Inte omöjligt, men då får förövarna varjefall kämpa lite för "the action" ...

FÅNGAD AV EN STORMVIND

Fast för dig.



En annan väg som nästan kostade mig livet

Jag brukar oftast gå till eller från jobbbet, beroende på vilka tider jag jobbar och om Peter har bilen eller ej. Och jag promenixar en skittråkig väg som går precis längst en annan tråkig väg. Bara vilar och asfalt. Men jag har har hört talas om en bakväg man skulle kunna gå, men eftersom jag aldrig går till jobbet om jag inte ska jobba har jag inte orkat ta reda på vart den finns.

Såååå, idag när jag slutade redan klockan två och vädret är så underbart passade jag på att gå på upptäcksarfärd. Vägen var lätt att hitta och det gick 10 minuter snabbare att gå. PERFEKT. Nu slipper jag gå den där tråkigt långa omvägen.. WHOPPA!
Den sista bilden är suddig för att en MÖRDARGETING började jaga mig. Seriöst, den försökte döda mig. Jag viftade och sprang typ 15 meter bort innan jag snurrade runt som en hund som jagar sin egen svans ett par varv, för att försäkra mig om att getingen, MÖRDARGETINGEN, gett upp jakten.
Då ser jag killen som står och klipper sina rosor ungefär tre meter bort som stirrar på mig.
Vad annat kunde jag göra än att le, ta på mig solbrillorna (CSI Miami-style) och gå med stolta steg därifrån?

Kattrumpa?



Medan jag har släpat mig upp till jobbet redan klockan åtta får ni sitta bekvämt och titta på den bild jag skrattade ihjäl mig åt förra veckan. Lyckos er! Jag slutar iofsig redan vid 14, men då ska jag promenixa hem och städa, tvätta och skriva skriva skriva. Inte i bloggen då, eller jo, det också.

Underhållning för 39:- = VÄRT!




Ikväll blir det nostalgikväll framför datorn.. DECK 17 - HERE I COME!

Mo-mo-mo-moooonsterkiiiiilll!

Vet inte hur många kvällar jag spenderade framför datorn och spelade Unreal istället för att plugga när jag gick i ettan på gymnasiet. Antar att jag har min dåvarade pojkvän (Jonas) att tacka för det. Flyttar man in värsta speldatorn i sin flickväns rum så kommer hon förr eller senare börja pilla med den när du är på jobbet. Vet inte om jag ska anklaga eller tacka honom.. :)

Hur som helst så är jag nöjd med mitt senaste inköp och tänker roa mig med det fram till läggdags!

EGO. BILDER. Bilder. Ego.


Jag nyss ute på balkongen (ljuset var bäst där)..

Jag har varit lite upprörd över det faktum att jag inte kan ta egobilder med min nya söta HTC-telefon. Men jag har sett att det finns en liten kamera på "min" sida av telefonen också och jag har tänkt; vafan? Om jag jan ha videosamtal så måste det väl gå att fotografera med den kameran också. Men jag har inte orkat lista ut HUR. Jag har ju inte ens fixad med bakgrundsbilder eller nånting, den är helt clean. Ska ta tag i det någon eftermiddag när jag är uttråkad..

MEN. Igår när jag var hos Rickard så gnällde jag över hela egobild-grejen. Det tog honom 2,8 sekunder att visa mig hur man gjorde, så nu jävlar kommer det bli mycket egobilder här i bloggen.

Bara för att ni verklige ska fatta vad det här inlägget handlar om..

EGOOOOBIIIIIILDEEEER!

EGOBILDEEEEEEEEEEEEEER!!!!

Ego. Bilder.


MINA FINASTE LÄSARE



Eftersom Blogg.se har krånglat som fan i några dagar (och jag inte fattade hur man fixade det) har bloggen legat nere lite. Nu är det såklart igång igen och jag är så jävla nöjd med mina fina vänner som saknar bloggen direkt!

Från och med nu är Emelie, Emelie, Amanda och Tessan mina favoritläsare!

Om du saknade bloggen när den inte funkade så är du också en rätt fin läsare, men bara om du saknade den MASSOR!


Tillbaka!

HEJ BLOGGEN! JAG HAR SAKNAT DIG!

Argh!

Dumma, DUMMA BLOGG.SE!
Varför syns inte min blogg? Vad är det för fel? ARGH. INTERNET RAAAGE!

Matbilder

Såhär fint ser det ut när jag tar bilden. Jag är en såndär jobbig människa som alltid tar kort på maten innan jag äter den. Jag är bloggskadad. Och jag lägger ju inte ens upp hälften av bilderna, så min hårddisk är full med bilder på mat och annat jag stoppat i mig. Crazy!
Och ja, jag läste precis hur "annat jag stoppat i mig", men nu orkar jag inte ändra. Ni får helt enkelt stå ut med att jag tolkar allt snuskigt, skriver snuskigt och sedan är för lat för att ändra. Dessutom har jag bråttom till jobbet nu. Börjar 17.00 och just nu sitter jag osminkad i bara trosorna på soffan. Dags att göra sig redo kanske..
Och såhär ser det alltså ut egentligen. Dagen frukost.. youghurt, banan, jordgubbar och havregryn.

Nätter som denna

.. när älskling somnat på soffan och jag är alldeles för rastlös för att gå och lägga mig. Då kan jag sakna WoW lite. Det må vara slöseri med tid och liv, men attans vilka roliga kvällar det bjöd på. Blir ibland sugen att börja igen när jag känner mig riktigt uttråkad, men nä. Det är ett avslutat kaptiel nu. Börjar jag igen är det som att ta ett steg bakåt i min egen utvecklig.





Älskade lilla Tirah!

Däremot är det helt okej att köra lite L4D.
Varför?
FÖR ATT JAG SÄGER DET.
Ah, jag blir kranky om jag inte får slakta zombies då och då.

Hihihihi...


Plans



Sitter och spanar på resor till London. Har ju inte varit där sedan november, så det börjar verkligen bli DAGS IGEN! Den här gången tänker jag minsann släpa med mig Peter också. Han vill helst ta tåget dit, men jag ska övetala honom att flyget är smidigare och att London faktiskt är värt risken att dö en våldsam och plötsligt flygkrasch-död.

Lördagsdepp

Åh vad jag saknar att ha mina vänner i närheten. Emelie, du kan ta åt dig extra mycket. Tänk om man hade det lite mer som karaktärerna i Vänner. Jag vet att jag tjatar mycket om Vänner nu för tiden, men jag bara älskar att kolla på det. Spelar ingen roll att jag sett alla avsnitt (utan att överdriva) 20-50 gånger.

Nu har jag aldrig bott med någon kompis.. men jag har varit sambo i snart fem år. Så jag vet ju hur det känns att alltid ha någon där att umgås med och någon att sakna när det är tomt. Men nu pratar jag inte om partners här utan vänner. Inte Vänner alltså, utan vänner. Kompisar. Jag har inga kompisar inom gångavstånd. Ska jag träffa någon av mina närmaste måste jag antingen flyga till Umeå eller planera in en resa till Nynäs och just nu är jag för fattig för att ta bilen ner och ännu mer för fattig för att ta tåget.

Det är nog vad jag saknar mest i mitt liv. Nära vänner som är nära. Att bara kunna glida över en vardagkväll och kolla på film. Att kunna skicka ett litet mess och sedan mötas halvvägs och gå en promenad. Äta bakispizza tillsammans och bara slappa. Är det något jag inte orkar så är det projekt och just nu känns allt som projekt när det gäller mitt sociala liv. Det är inte okej.

Nä, nu har jag deppat klart. Det är fan lördag! Jag börjar 17 imorgon, så det är dags att hitta på något! Woop!


Går det frammmmmmååååååååt?



Överst = Idag

Mitten = Slutet av mars

Längst ner = Mitten av april

KÄMPA NU ALEXANDRA, KÄMPA! Vågen gick ner på 57.6kg igår, så det är bara nååååågra kilo kvar! I CAN DOIT!

Lady Gaga är min GUD



Äntligen är videon här till Lady Gagas "Judas" som utan tvekan är hennes bästa låt sedan Bad Romance.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva utöver meningen ovanför. Mina ord känns inte bra nog att ens visas i samma blogginlägg som Lady Gaga och hennes musik. Så jag tänker avsluta här. Men jag älskar den här kvinnan. ÄLSKAR.

Dags för stan


Såhär såg jag ut när jag vaknade.. Okej, kanske inte. Jag stog i badrummet en kvar och fixade mig också..

Nu tar jag min lilla handväska och beger mig mot centrum och sedan vidare in mot stan. På agendan står sko-shopping (inte åt mig själv, OMG- i know) och kanske bio. Älskling ska ju kolla på hockeyn ikväll, så det kan vara skönt att hålla sig på behörigt avstånd. Igår skrek han så jävla mycket på TV:n att han överröstade musiken jag hade i lurarna på andra sidan soffan. Nog för att det kan vara kul att titta på hockey, men inte SÅ kul att man måste gallskrika som om världen stog i brand.

Vad går det på bio nu som är bra? Langa fram era tips! Inte Battle Los Angeles då, eftersom jag redan sett den. TACK!


En liten fråga då

Idag på provfilmningen.

...

Castingtjej: Och jag ser att du har lite erfarenhet framför kameran sen tidigare.

Jag: Ja, jo en del. Men inte direkt av reklamfilm, förutom som statist då.

Castingtjej: Okej, då har jag bara en fråga till. Kan du mjölka en ko?

I mitt huvud snurrade en miljon tankar och massor av skratt, så jag var tvungen att verkligen lägga band på mig själv för att kunna svara seriöst på frågan. Fick fram något om att jag testat som barn men inte sedan dess.



Jag idag. Sugen på att mjölka en ko. Tydligen.


Missförstånd

Jahaa, det är nu man ska sova om man ska vara uppe och vara snygg imorgobitti. Jag hade inte fattat det. Men okej, sova. NU. Roger det.

Kvällsmat



För er som inte ser vad det är, så är det gammeldags vaniljglass och jordgubbar. Glassen och gubbarna kommer från ICA och kostade 10 kr per paket. Tog hälften och hälften, så hela outfiten här kostade mig 10 kr. OCH FOLK SÄGER ATT JAG INTE KAN RÄKNA!

Vad som händer med mina tänder .. och händer

Har spenderat hela kvällen med att granska mina tänder inför provfilmningen imorgon. Är det tillräckligt raka? Skulle jag ha blekt dem innan? Vad ska jag ha på mig?

Jag har ju varit på säkert 50 auditions och provfilmningar i mitt liv men jag blir alltid lika nervös! Vad ska jag ha på mig? Bah. Jag måste gå upp skittidigt och duscha och sminka mig till förbannelse! Bra självförtrodende? Äsch, det kommer sluta med att jag går dit och snackar överdrivet snabbt och är sådär intensiv och härlig (jobbig) som bara jag kan vara! You'll see. YOU'LL ALL SEEE! Okej, jag kollar på lite för mycket Vänner just nu och spammar citat från serien..



Ett annat stor problem är att jag inte varit och fixat naglarna eller köpt lösnaglar att klistra på. Så mina händer kommer se helt äckliga ut (som på bilden). Hoppas casting-folket är alldeles för upptagna med att kolla på mitt fejs, mina läppar och tänder för att se de nedbitna naglarna. I värsta fall får jag åka in tidigare och fixa naglarna innan mötet. Men nä, det går inte heller eftersom jag inte har råd! Jag får helt enkelt köra på se-inte-mina-händer-grejen.



Ser jag tillräckligt italiensk ut?!

Liten fråga kring hela .. ni vet




Planer för onsdag

Hade som vanligt lite svårt att avgöra vad jag drömt, vad jag gjort när jag varit hög och vad jag verkligen har gjort. Så när klockan ringde och jag gav mig av till jobbet så trodde jag inte mina ögon när det låg en liten lapp vid min kalender om att jag ska provfilma för en italiensk tuggummi-reklam på onsdag. Sen kom jag på att de ringt och väckt mig vid niotiden och bokat in mig på det. TOPPENKUL!

Om jag får det här modelljobbet så är det mitt tredje på ett halvår! Rätt bra jobbat för en amatör som jag!
 

Bild som jag smygtog i badrummet när jag gjorde senaste modelljobbet, då för JM Fastigheter.

Det jag ville ha sagt är att ALLA håller tummarna för mig på onsdag! :)

1 maj

Jag har kommit på en sak jag har väldigt svårt med precis när jag vaknat. Att förstå vad som är verkligt och vad jag har drömt. Imorse vaknade jag och var skitsur för att Älskling hade spenderat en timme med att hitta en tjej på Facebook. Jag var HELT säker på att vi bråkat om det igårkväll och det tog mig nästan en timme innan jag fattade att det inte hade hänt.

Ännu värre blir det såklart med mina sömnpiller. Jag gör saker jag inte kommer ihåg och lägger man på mina sjuka drömmar ovanpå det så har vi en riktig jävla soppa.

Nu har jag varjefall coolat ner mig lite och ska fokusera på att slöa mig ända fram tills jag börjar jobba vid 17.

RSS 2.0