En dag i mitt liv

Okej, det har gått en dag nu. Klockan är 21.00 här i Seattle i skrivande stund.  Idag har jag till större delen av tiden suttit i den här fåtöljen med datorn i knät. Det har just gått upp för mig att jag slösat en hel dag av mitt liv på att göra inte ett jävla piss. Jag har inte lärt mig något, jag har inte upplevt något, jag har inte inspirerat någon. Jag har bara suttit här, till och med i samma linne som jag sov i. Fyfan, jag är ju inte bara lat och otacksam att jag lever - jag är äcklig också.

Jag undrar hur många dagar jag slösat bort på det här sättet. Slösat mina dyrbara timmar i livet på att sitta framför TVn och mata mig själv med onödigt tjaffs, eller spelat något dataspel som bara kommer ge mig ångest i slutändan ändå. Det finns en hel värld därute och den väntar på att jag ska upptäcka den. Aldrig mer ska jag säga att jag inte har något att göra, för det finns ALLTID och jag menar verkligen ALLTID något att göra. Det gäller bara att slå upp sina trångsynta ögon och se det.

Jag säger inte att man varje morgon måste börja med att lära sig ett nytt språk, sedan åka till Afrika och bygga en skola för blinda barn och innan solen går ner hitta ett botemedel mot aids; men man kan ju försöka. Nejmen seriöst.

Härmed lovar jag att aldrig mer (som idag) gå och lägga mig för att sova med känslan "jag har inte gjort 'något' idag". Något kan ju vara vad som helst, men idag har jag inte gjort något av intresse alls. Där, kära blogg där har du mitt löfte..
 
Från mig själv - till mig själv.

Kommentarer
Postat av: Gina

svar: tack så mycket! jag ska verkligen försöka nu! :)



jag diggar din header, riktigt cool! ha en bra dag förövrigt!

2008-06-26 @ 08:19:50
URL: http://ginaoliwia.blogg.se/
Postat av: ems

Jag drömde om dig inatt! :P Du var hemma och höll på och städa (du vet "städa" som du alltid gjorde i ditt rum som tog 2 månader) hahha.. det var så fult! Och när jag kollade mig i spegeln var jag platinablond.. Det fick mig iallafall att komma på hur mycket jag saknar dig! Jag förstår verkligen känslan du menar med att man inte gör något "vettigt".. Men som du säger, det behöver inte vara stora grejer man gör för att sova lite extra gott.. Ska strax dra till badberget och sola lite, svenska sommarn saknar dig! Även fast vi inte umgås lika mycket längre är det pain.. FÖrresten ska jag skjuta dig för bilderna du la upp på facebook.. hHAha! Ha det skitbra!!! Pussåkram

2008-06-26 @ 10:17:49
URL: http://goldenyouth.blogg.se/
Postat av: C

Tack. :) Kul att du hittat in till min blogg, kom gärna förbi fler gånger :) Kul att åka till USA o jobba som aupair (gissar jag), då gör du ju ngt iaf. Mkt bra skrivet i inlägget annars, känner oxå sådär vissa dagar. kram!

2008-06-26 @ 13:53:07
URL: http://lifeofcinderella.blogg.se/
Postat av: Linda

vilket sammanträffande ;)

2008-06-26 @ 15:57:00
URL: http://loserangel.blogg.se/
Postat av: P

Så nästa gång du känner för en heldag framför wow med cola å chips så ska jag stoppa dig är det de du säger? ;P

2008-06-26 @ 16:31:46
Postat av: johanna

hej kikar in och vill bara säga att du har en fin blogg

2008-06-26 @ 18:08:31
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Svar på kommentar

Nää kan släpa mig upp när jag vill haha :)

"Austin Powers in Goldmember"

Jaa den är verkligen sevärd, men den finns bara på DVD och VHS alltså, en gammal goding :D

2008-06-26 @ 18:20:30
URL: http://herminas.blogg.se/
Postat av: slutavarafet

Tack så jätte mycket! Hoppas på att det här får mig att vilja ta tag i saker och ting :)

2008-06-26 @ 21:32:21
URL: http://slutavarafet.blogg.se/
Postat av: johanna

visst är de bäst

2008-06-26 @ 21:53:36
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Jessica Blomberg

Jag har oxå vart i Seattle:)

2008-06-26 @ 22:40:08
URL: http://wwwjessicablomberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0