Malta 0.3

Här på Malta är det precis som det varit hela tiden senaste veckan. Jag gör faktiskt inte mycket annat än tar hand om lilla S. Kliver upp vid 10, frukost - softa lite i lägenheten och sedan till lekparken. Det är 800miljoner grader varmt så jag får huvudvärk av att springa och jaga henne för att hon inte ska slå ihjäl sig på de dåligt barnanpassade lekställningarna. Sen blir det lunch - skruttan sover i två timmar, jag vilar. Hem - titta på random Astrid Lindgrenfilm, jag ta en powernap mellan 19-19.30 sen är det middag på nån restaurang med overprised food innan jag glor på en film i sängen och somnar.

aaaaaaaaaaaaand repeat.

Visst, det är varmt och skönt och helt underbart att promenera längst vattnet. Men visst igen.. gräset är alltid grönare på andra sidan.

Ännu tråkigare känns det för att C och P ska ut ikväll (precis som alla mina vänner i resten av världen) och partajja. Medans jag ska sitta barnvakt. Men men, jag har ju varjefall 500DVD:er en svårslagen utsikt att njuta av.
 
  

ÄLSKAR ATT LEVA

Fyfan. Livet är för jävla bra. Självklart finns det tunga perioder (går direkt på the deep shit här, inget tjaffs om hur varmt och skönt det är här) i livet, men det jag älskar med att leva är oförutsägbarheten.  Är det ett ord? För två månader sedan, om någon sagt; "du kommer bo på Malta över vintern i en lyxvåning med allt betalt" så hade jag skrattat rakt ut. Men nu sitter jag här. Hur jävla coolt är inte det? Samma sak gäller med alla roliga saker jag tar för mig/halkar in på. Reseledarkurser, London, filmjobb, modelljobb, USA! Det är sånt jag knappt vågat drömma om som verkligen händer och det är så jävla underbart.

Undra vad jag gör om ett halvår? Vilka saker som händer idag, vilka val jag gör nu kommer vara avgörande för resten av mitt liv - men jag vet inte vilka och jag vet inte vart vägen bär. Det är det som är så JÄVLA coolt. Allt kan hända så länge man håller ögonen öppna och vågar. Vågar leva - that is.

 

Malta 0.2 (idag)

Så, nu är ni up to date med allt som hänt i mitt liv sen jag lämnade Sverige. Nu är ju bara den superintressanta frågan vars svar säkerligen är ännu mer intressant; vad har jag gjort idag?

Vaknade av att jag fick kramp i vaden - alltid lika underbart. Sen hade jag svårt att somna om med alla galna turister i min korridor som promt ska upp direkt när frukostbuffén öppnar för att sedan hinna se allt som finns att se på ön innan lunch. Bah! Vid halv 10 knackade lilla S och föräldrarna på min dörr och vi begav oss mot frukostmatsalen. Inte så smarrigt som man hade hoppats, men oh well.

Sen.. här följer en av de sjukaste dagarna i mitt liv. Vi var på lägenhetsjakt, två olika mäklare körde runt oss HELA dagen till olika ställen och visade de flådigaste lägenheterna jag någonsin sett. Det var penthouse efter penthouse med havsutsikter och terasser store som fotbollsplaner. Det var pool på taket och det var fan och hans moster. HELA galet. Om jag ens hade så mycket pengar att lägga på en lägenhetshyra skulle jag kunna resa runt jorden.. flera varv. Seriöst. Hur som helst så var S glad och sprallig hela dagen och vi avslutade nyss med en sväng in till Valetta som är huvudstaden här, dock så var det helt dött där bland ruinerna så vi åt en glass och skumpade sedan hem till hotellet. Grekiskt blev det till middag också - galet gott!

Jag har inte gjort av med en ENDA krona sedan jag åkte ifrån Peter i söndagsmorse - minns inte när jag levde så i lyx utan att spendera pengar senast. Förmodligen aldrig!

Här kommer lite bilder; sen är det läggdags för mig. Imorgon är en ny dag med surrealistiska upplevelser. Vardagsmat för lyxnannyn moi! Sjuuuuuuuuuuuukt.

   
   
#1 Skruttan imorse, full fart i lobbyn. #2 En av de många "bays" som utgör stadsdelen vi bor i.
#3 Slarvigt taget kort inne i en av de takvåningarna vi kollade på.
#4 Paaaaaaaaaaaalmer. Det är varmt också! #5 Det som skulle bli min säng i ett av husen vi kollade på.
#6 S har somnad i min famn på en av bilfärderna. #7 Grekiskt till middag, mumma!
#8 Malta city (valetta) by night.


Bilder från fredagsfesten

Ja, jävligt konstigt att festa på en fredag. Men det gjorde vi varjefall och jävligt kul var det också! En hel del dans, en hel del roliga människor, och några få klagande grannar gjorde kvällen lyckad! Lite tråkigt att så många man hör av sig till inte ens kan skriva "nej tack" när man bjuder dem - men då skiter jag väl bara i att bjuda er nästa gång, haha!

Hur som - här är några bilder. Håll till godo!

   
#1 Alla posar NU! Okej, Zandra posar bara.. ?
#2 "Hur hamnade handen där?"
#3 Vem har sagt att man inte ska dansa på hemmafest?
#4 Jag och Carl ser allmänt galna ut.

MALTA 0.1

Först bjuder jag på inlägget jag skrev första kvällen (alltså igår) innan jag kommit över en internetuppkoppling.


Skrivet: 00:28


Idag var dagen. Malta var destinationen. Jag vet inte ens vart jag är någonstans, vartfan ligger Malta? Någonstans mellan Scicilien och Afrika, det är ungefär så nära jag vågar gissa. Min packning vägde 19.9kg, maxvikt per person var 20kg. Det är vad jag kallar SKILLS!


Flygresan tog 3 timmar och 45 minuter lite drygt. Vi var lagom irriterade efter att ha köat i mer än 1,5timme på Arlanda. Underbemannat? Inte alls.. Hur som helst, lilla S (som nu hunnit bli 17 månader) sov i omgångar på flyget. Men mest av allt sprang hon runt och vinkade till alla passagerare och försökte rycka vinglasen ur händerna på dem. Maten var sådär äcklig och ljummen som bara flygplansmat kan vara och P (pappan) beställde in en liten flaska champange till oss var Jag kände inte för att dricka i kombination med att vakta lillan så jag har sparat min.

En galen taxiresa senare var vi framme på hotellet. Det ligger mitt på strandpromenaden vid hamnen, supervackert med utsikt över någon sorts kyrka/tempel. Vi gick och åt middag på Buffalo Bill Steak house. Dumt nog så hade jag på mig mina nya ballerinaskor, sån nu har jag härligt vätskande skavsår på båda hälarna.


Imorgon ska vi kika på de olika alternativen till boende. Hotellvistelsen är bara bokad för fyra dagar än så länge. Lite bilder finner ni här nedan, nu ska jag bädda ner mig och glo på "Day of the dead" !

 
#1 Solbrillor, champange och mariekex. Ett och annat blöjbyte och ni har min dag i ett nötskal!
#2 Mitt rum sett från ingången.
#3 Mitt rum sett från andra hållet. Se vad fint jag har det i garderoben!


INTERNET!

Sa, nu har jag listat ut hemligheten bakom internet pa detta hotell, det funkar bara i lobbyn. Nu sitter jag pa en lanedator i receptionen, men ikvall efter middagen sa javlar - da blir det min laptop, jag, bilderna fran kameran och bloggen i en enda stor orgie har pa soffan.

Ooooooooh yeah!

MALTA!

Ja, jag vet. Ni vill höra skvaller om festen och se massa bilder. Eller vänta, är det jag som vill BERÄTTA om festen och visa bilder på hur fin min lägenhet har blivit? Ja, så kanske det är ! Hur som helst, nu måste jag stressa iväg till Arlanda för att åka till Malta.

Vart går gränsen mellan att åka till ett ställe och att flytta? Jag har ingen returbiljett, räknas det? Är det någon som varit på Malta förresten och har några tips på saker man måste göra eller se?

Bilder från festen kommer när jag har tid att tömma kameran, kanske på hotellrummet ikväll om det finns internet.

Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme?

118100

Jag skickade "Vem är Alexandra Mitthemliga(?)efternamn" till 118100 och fick svaret:

"Alexandra är en charmig och intelligent tjej. Hon gillar att åka vattenskidor och läsa böcker baklänges"

Coolt! Jag ser gärna mig själv som charmig och intelligent! Att läsa böcker baklänges.. ? Räknas det om jag flera gånger har läst hur boken slutar innan jag börjar från början? Att åka vattenskidor verkar bara alldeles för läskigt. Men jävlar vad jag ska åka jetski på Malta i vinter. In your face!

Trogna!

Jag vet att jag har varit asdålig på att updatera bloggen senaste veckan, så jag vill bara börja med att säga tack till alla trogna som klickar sig in hit varenda dag ändå.

Usch, jag är verkligen helt slut. Helgen blev bajs för att jag jobbade både fredag och lördagkväll och blev grymt besviken på två av mina närmsta vänner - det sög. Sen dess har jag bara jobbat jobbat och jobbat. Dock har jag lyckats bjuda in folk till min fest på fredagkväll - så jag hoppas alla vill komma. (ÄVEN DU!) Lilla S som jag jobbar med har varit sjuk så vi har spenderat nästan all tid inomhus. JOBBIGT - 8 timmar på en soffa typ. Man blir trött och när man inte får somna så är det joooooobbigt. Har dock passat på att sova när hon sover (dont tell anyone).

Såååå. Det var en liten update.

Något gott

"Det finns inget ont som inte för något gott med sig" brukar man ju säga. I all bajsighet som hänt så HITTADE jag mitt pass. Nu finns inget som står ivägen för mig och världen.

Ska tejpa upp passet på väggen så det aldrig mer kommer bort!

Någon som har ett bra tips på vart man ska förvara sitt pass?


Please don't say you're sorry

I've heard it all before and I can't take it any longer.

Förlåt är ett så jävla överskattat begrepp. Det borde inte ens få finnas, för folk använder det i tid och otid hela tiden utan att egentligen mena det. Jag är så JÄVLA trött på det. Om man medvetet gör något som kommer såra någon annan och tror man kan komma undan med "Jag är så ledsen, förlåt" så kan man gå och dö. VET du redan när du gör något att någon kommer ta illa vid sig så kanske du inte borde göra det?

En ursäkt är något jag själv accepterar om någon gjort mig illa utan att mena det, om det bara råkat bli på ett sätt som skadat mig utan att personen i fråga kunde förutse det från början. Är ni med? INTE om han/hon redan när "felet" utspelar sig vet om att det kommer gå åt helvete - då gör man det inte.

Eller är det bara jag som fungerar så? Är det bara jag som inte ljuger för mina närmsta vänner. Är det bara jag som är trött på att folk tror de kan undan med vad som helst så länge de har en "bra" ursäkt i bagaget?

Jag vill inte ha fler ursäker jag vill ha ÄRLIGA vänner. Är det så JÄVLA mycket begärt? Det tycker inte jag varjefall..



I samma inlägg vill jag bara passa på att be om ursäkt till min bästa kompis Emelie. Förlåt att jag var en sugig vän i torsdags, men tack för att du inte ljuger och tar upp saken med mig så vi kan gå vidare. Vi har våra ups and downs, men äkta vänner består. <3 dig bejb!

Tråkigt

Alla är hemma och glor på Idol. Alltså = bara fjårtisar som tror de är för coola för Idol kommer till butiken och handlar.


Jag. Uttråkad på jobbet. Utan ögonbryn, förstår ni nu vad jag menar med att ja vill ODLA fram dem snabbare?


Imorgon ska jag och Denise ut och dansa efter jag jobbat klart. DANSA. WEHO!

Katrin Zytomierska

Katrin Zytomierska är förövrigt ascool. Hela Sverige rasar för att hon kallade Idol-Jesper bögig. ME LIKE! Mer sånt, stå på dig Katrin.

"Jag har aldrig varit intresserad av att roa den bajsnödiga politisk korrekta genomsnittssvensken".


You go girl ;)

Caztingen!

Nu är det avklarat. En stressig resa till tegeluddsvägen och tillbaka senare är jag nu ett steg närmare Argentina. Hoppas jag! Fattar ni om jag kommer med. Jag skulle få åka till Argentiiiiiiiiina. Helt gratis, vara med i TV, göra bort mig och träffa massa nya polerz. (Ja, jag tänker återinföra användandet av Z i tid och otid).

Nu står jag på jobbet.

Imorrn jobbar jag kväll.

Söndag jobbar jag kväll.

Måndag - Torsdag jobbar jag 10-18

Fredag har jag nog fest.

Lördag myser jag nog med familjen och eller Peter och packar.

Söndag åker jag till Malta.

In YOUR face.

Ny casting!

Nordisk Film som kommer filma "Whipeout" i Argentina i vinter ringde nyss och ville att jag kommer på intervju imorgon.

JAG VILL KOMMA MED!

Nu är det spikat Malta nästa helg varjefall, woho, värme!

Idag när jag blev utanför dörren på jobbet så fick jag ont i magen. Sen gick jag och tänkte på hur skönt det skulle bli att bajsa när jag kom hem. Men väl hemma så var jag inte bajsnödig längre. Konstigt. Min granne skrämde väl skiten ur mig bokstavligt när han slet upp dörren precis när jag passerade i trapphuset.

Till castingen imorrn ska jag ta med en mask, ett klädesplagg eller något som beskriver mig själv. Vad ska jag ta med? En högklackad sko? Block och penna? Min dator? Det kan bli svårt. Men det lär bli ännu svårare att leta rätt på mitt pass! VART hade jag det sist? MAMMA!


Blogglänkar

   

  

Nya bildlänkar till mina blogghoror!

DETOX

Nu jävlar. Jag står på jobbet (ett av dem) där vi säljer MASSOR av godis och läsk och för första gången i världshistorien så är jag inte sötsugen! Jag kan inte ens komma på när det hände senast! Nyss stoppade jag en godis i munnen av ren vana, men det kändes inte gott, trots att det var en såndär hallon och lakritsdöskalle som jag älskar! Så nu ska jag ta chansen här och detoxicata (snyggt ord) mig själv från godis! INGET godis alls, inge läsk. Nu jävlar.

Jag ska klara det. Mitt sötsug ska bort - så är det bara!

Go me!



Ska tänka på bajs varjegång jag blir godissugen så kanske det försvinner...

USA

Bilden är tagen typ.. 4:e juni på Staten Island färjan i New York. Ser det inte underbart ut? Alla svenska skönheter! Det känns skumt att det är så länge sedan jag stog där och andades in smutsig storstadsluft. Tiden går så fort! Nu låter jag som en sentimental gammal kärring men såhär efteråt så känns hela USA-resan lite som en dröm. Detaljer glöms bort och känslan sitter inte kvar så länge som man kunde önska.

Nu ser jag fram emot Malta (som enligt ny update blir näst-nästa söndag) och jag planerar redan för nästa steg, en sväng till London såklart! Resfeber? Svar ja!

Nån som är rolig och impulsiv som vill hänga på och göra något? Vad sägs som transibiriska järnvägen, Kina och Japan? Eller safari med Rosa Bussarna tvärs över Afrika, eller kanske en spanskakurs i Argentina, segla i medelhavet, upptäcka saker vi inte ens visste fanns i Europa? Eller för den som vill hålla sig nära hemma, låna en husbil och åka runt Sverige i vår? Kom med tips och förslag, skulle vara SJUKT roligt om jag hittade nån via bloggen att resa med - snacka om otippat!



Den enda sanna brunetten hittar ni ju här på www.brunettens.blogg.se


  

En till bild från färjan och på den minsta till höger uppträder vi sista kvällen på Au pair-skolan med "En kulen natt" med tillhörande dancemoves. Jag är självklart den som går fram och presenterar den svenska truppen och vår låt. Gillar att synas - vem, jag? Kul var det varjefall!



Dagens ord: Otippat
Har använt det säkert 74 gånger sedan jag vaknade idag. Lite otippat att just "otippat" skulle bli mitt mest överanvända ord idag.

Skräpblogga

Just nu råder det lite bloggtorka för min del. Men jag skriver så fort jag har något "vettigt" att skriva - gillar inte att slänga ur mig massa grejer bara "för att". Det blir sällan bra då..

Ordbajsa liksom.

Palla!

Dock så har jag blivit frisk nu efter några dagars feber och skit - så ikväll börjar jag jobba igen och imorgon och dagen efter det. Sen på söndag blir det kanske Malta, eller söndagen efter det. Skulle sitta SÅ fint.

Have you kissed a girl?

I det här inlägget måste man såklart bortse från lesbiska.

Något jag funderat mycket på senaste tiden är det här med tjejer som kysser varandra. Typ på fyllan eller bara för skojjs skull. (Jag har lyssnat för mycket på Kate Perrys låt "I kissed a girl and I liked it". Texten går vidare "Hope my boyfriend dont mind it"

Jag har själv kysst flera tjejer, och egentligen vet jag inte varför. Visst, tjejer är rent tekniskt oftare bättre än killar på att kyssas (baxläxa där grabbar). Men jag har alltid varit full när jag gjort det och det har kännts som en kul grej, lite experimenterande har väl ingen dött av? Undra om inte alla människor innerst inne är lite bisexuella. För visst blir man kär i en person och inte ett kön?

Jag hamnar väl i helvetet som den där kristna kyrkani USA hade skrivit på plakat och spikat upp utanför församlingshuset. "I kissed a girl and liked it, then i went to hell".

Sen har vi det här med pojkvänner. Är det otrohet att kyssa en tjej när man redan har en pojkvän? Jag personligen skulle inte bli arg om min kille kysste en annan kille "for fun" på fyllan eller så. Om det inte var så att han var kär i den andra killen såklart! Jag vägrar vara nåns täckmantel för att vara gay.. Men är det då inte lite konstigt att jag skulle bli ledsen om han kysste en annan tjej även om han inte var kär i henne? Jag kanske måste ändra lite på mina grundprinciper - dom är väldigt sexistiska.

Jag undrar hur ni ser på det här, är tjejer som hånglar runt på fyllan bara fjårtisar som vill ha uppmärksamhet eller är du helt okej med det? Har du någon gång kysst en tjej själv? Och den självklara frågan; did you like it? ;)



Sen har vi ju en sak till: varför anses det "sexigt" när två tjejer hånglar, men GAY om två killar gör det?

Typiskt!

Jag hade ingen lust att vara sjuk, jag har inte tid att vara sjuk. Men självklart blir jag sjuk bara för det.

Jobbar man mycket och aldrig slappnar av så håller man sig frisk, men så fort man får en ledig dag - då trillar man dit. Jävligt tråkigt.

JAG vs MINA ÖGONBRYN


Kan man inte typ.. rycka ögonfransar och odla ögonbryn med dem?

Jag orkar inte vänta på att brynen ska växa ut för att jag ska kunna forma om dem (längre och bredare). Det tar ju så lång tid, plus att man ser ut som snömannens ingifta kusin medans man väntar. Livet är hårt.

När man ändå håller på och odlar saker i facet kanske man kan odla fram lite överläpp också.


Lite schysst att jag ser ut som en tamagocchi i ögonen för att det är en fyrkantig spegel som reflekteras.

 
På min önskelista: Leksak och "perfekta" ögonbryn som Scarlett?

Världen är emot mig

Vafan, var det ingen som tyckte jag hade fint hår och att jag skulle se ut som en blonderad bajskorv i ljust hår? Oh well.

Idag vaknade jag typ.. nu. Mitt huvud känns som en fotboll som är spängfull med SNOR och jag hostar tills det känns som jag ska börja blöda genom öronen - eller nått. Sjukt ont gör det varjefall. Ibland gör det typ ont nedanför ögonen, snett bakom näsan.. vadfan är det? Bihålorna eller? Jag vägrar få två stora nålar uppkörda i snoken som mamma fick när hon hade nått jox med bihålorna - no way!

Nån som har nån bra hemmakur, förutom den jag tänker köra på; coca cola, halstabletter och world of warcraft?

Jag vill fan inte vara sjuk, hoppas det blir Malta nästa vecka, jag tror det är akut värme och solbrist jag lider av. Jävla gråsverige.

Jag som blond?

Idag var jag på hårmodell-casting. Det gick bra och de sa att de gärna ville ha med mig efter att utförligt ha frågat om jag kan gå på riktigt höga klackar eftersom jag är rätt kort. (170cm?!) Hur som helst, sen kom det fram att de ville klippa mitt hår KORT, alltså över axlarna och färga det rödblont. Så då blev det ett big no-no från min sida.

Visst, en skitkul upplevelse och mediahoran inom mig skrek att hon ville gå med. Men om priset är min älskade hårfärg (virgin) och längden på mitt svall så näveräver in my life. Det krävs en sjusiffrig summa pengar överfört till mitt konto för att jag ska låta mina strån falla till golvet hos nån frisör.

Skulle ni gjort det?


Mitt älskade hår..

Idol

Såg Idol-Sibel idag igen, undra om hon bor där i krokarna där jag jobbar. Sen på vägen hem såg jag Idol-old-jury- Kirsti också! Weho, hela Sveriges kändiselit på en och samma dag! Den enda jag missade var BlondinBella. Undra vart hon håller hus om dagarna..

Dagen

Fördelen med att jobba som barnflicka är att man får vara ute i det fina vädret. Förutsatt att det är bra väder alltså, som det faktiskt var idag. Lillan springer runt och leker och jag tittar på och ser till att hon inte slår ihjäl sig. Undra varför alla ungar är överkåta på att gunga. Det vill hon varjefall göra hela tiden. Oh well, när hon sover så får jag min egen tid och sätter mig på Akademibokhandeln (mitt happy place) och tar en kopp varm chocklad. Vi har blivit såna stammisar på fiket där att jag blev bjuden på min kopp i förrgår! Gratis är gott!

Snacket om att flytta till Malta med familjen jag jobbar för har kommit upp igen, och nu verkar det bli av. Jag skulle i sånafall flytta med och åka hem nångång varannan vecka eller så för att inte glömma hur grått och mysigt det är här hemma.

När jag jobbat klart tog jag en liten sväng på Myrorna för att fördriva tiden lite innan min japanskakurslektions-grej började. Jag hade ingen aning om hur stor butiken där.. borta vid Sveavägen var! På bild nummer tre här nedanför ser ni mitt fynd. En liten brun väska, assöt! 30 kr!

   

Den röda kameran är exakt en likadan som jag hade när jag var liten - min första kamera! Var nära på att köpa den av rent sentimentala skäl, men kom på att jag har så mycket sånt skrot hemma redan så det fick räcka med bilden och denna lilla hyllning i bloggen.

Bild nummer två föreställer min middag. Jag vet inte riktigt vad mitt problem är men just nu är jag inte sugen på annan mat än; brocolli, ärtor (eller heter det ärter?), potatis, rödlök, gurka, vitlökssmör och citron. I en härlig röra! Låter säkert helt sjukt äckligt i era öron, men det är mina foodcravings just nu!

När jag kom hem tog jag en sväng förbi Kvantum, där julpynt och allt annat jultjaffs (bortsett från julgranar och julkalendrar) redan finns till försäljning. Herregud. Julhysterin blir bara värre och värre för varje år - eller är det bara jag som tycker det?  Hade det inte varit så jävla mysigt med själva julen så hade jag julstrejkat!

Precis så!

"Tja! Vill du veta något roligt så är det så att jag inte känner dig men läser din blogg, tkr du skriver intressanta saker haha är ingen läskig stalker utan en random tjej från Stockholm som såg din facebook sida på en av våra gemensamma vänners sida och råkade spana in din blogg"

Fan va kul!

Middagen

Nu har jag precis satt i mig min middag. Bestående av kokt potatis, vitlökssmör, broccoli och ärtor. Jävlar va gott det var!

Jag älskar människor

Jag har kommit fram till att jag älskar människor! Jag vet att ni sitter där och ser chockade ut eftersom jag varit så grinig i mina senaste inlägg, men jag gör verkligen det. Jag ÄLSKAR att träffa nytt folk och skapa nya kontakter. Det finns få saker som går upp emot att vidga sin bekantskapskrets med nya vänner.

För hur skönt är det inte att lägga till någon på facebook och se att ni inte har en enda polare gemensamt? Då vet jag att jag verkligen öppnat upp en helt ny värld av vänner och upplevelser. Men det är också jäkligt kul att lägga till någon och se att ni har någon gemensam bekant som är en helt otippad koppling. Jag, lättroad? ...

Igår var den en kille som jag gick i grundskolan med (och förmodligen inte pratat med sedan dess) som skrev till mig på facebook. Hans kommentar var angående mitt förra inlägg om "brunettens-bloggdagen" och han menade att det kunde vara vilken dag jag ville. Det är också roligt, när människor man inte har haft kontakt med på länge bara ger en snäll kommentar sådär random. För ett halvår sedan fick jag ett mail av en annan tjej på facebook som jag aldrig pratat med men vi har många gemensamma vänner. Hon föreslog trevligt en fika för att "få bättre koll på vem jag är" och det gjorde mig så jävla glad. Fan, det finns människor i en sån här liten håla som vågar och vill tänka utanför boxen. Me like!

Det är alltså inte bara roligt med nytt folk för att man får dra alla sina historier för nån ny, lyssna på massa skojj, lära känna massa nytt folk, se nya saker osv. Det bästa är när man hittar någon som gillar att träffa nytt folk lika mycket som en själv..

Finns det någon därute? Nån såndär otippad människa som vill bli kompis/mera kompis med mig? ;)

Haha, ragga vänner i bloggen.. Nej, jag har inte hög på något när jag skriver detta.

På ett sätt är det svårt att skaffa vänner när man nått en viss ålder. Typ nu. På dagis och i skolan så var det ju lätt, man umgicks ju med samma folk hela dagarna så man blev ju vänner helt automatiskt med de flesta. Men nu då, när jag inte pluggar och inte har fast jobb/fasta kollegor. Då är det annat. Vill jag skaffa killpolare kan jag ju inte gå på krogen direkt, då tror de bara att man vill ligga. Och att gå fram och snacka med nån trevlig tjej på krogen - kan ju bara tänka mig hur folk skulle reagera på det...

Nä, skulle kunna spinna vidare på detta i flera sidor, men rundar av där med frågeställningen; vart hittar man vänner egentligen? Det verkar alltid vara där och när man minst anar det.

Dagarnas - dag!

Nu ska jag vara lite anti. Så ni som har problem med negativitet just nu gör bäst i att inte läsa vidare.

Varför ska allting få en egen dag numera? Det går liksom inte ta sig någonstans i världen utan att kanelbullar, ankor, jeans, kryddor och diverse sjukligheter ska ha en egen dag. All denna köphets! Varför tror ni man inför en "kanelbullens-dag"? Jo, för att ni ska känna "fan, va sugen jag blev på kanelbullar" eller "shit, det är ju kanelbullens-dag, då måste jag köpa bullar till kollegorna/familjen". KÖPHETS.

Jag säger avskaffa alla jävla dagar hit och dit. Vill jag ha en kanelbulle så köper jag det vilken jävla dag som helst, och då vill jag kunna göra det utan att folk kollar snett på mig för att det råkar vara "chokladbollens-dag".

Annars vill jag också ha en egen dag. Brunettens-bloggdagen. När är den?


Nya skor!

Idag (igen) köpte jag ett par nya skor. Men nu har jag gett mig själv sko-shoppingförbud resten av månaden. Och nu jävlar ska jag hålla mig till det!


Mina bäbisar.. hjärta.

Smart car

Igår jobbade jag fram tills klockan två ungefär. När jag skulle åka hem så insisterade föräldrarna på att jag skulle ta en av deras bilar hem. En liten läskig smart car blev det! Nu ska jag sätta fart in mot stan igen, men jag måste tanka den lite först. Vafan tankar man en sån bil med? Hallonsaft? Argh. Och så måste jag HITTA tillbaka till dem också - det här blir dagens lilla mission.

Nä, nu måste jag klä på mig.

RSS 2.0