Helgen och första dagen på nya jobbet!

  
  

En bild per dag alltså.

Fredag
Morgonen spenderades på nya jobbet. Titta, lära och inspireras av de andra programledarna. Jag fick även en genomgång i smink och hur det funkar med sponsorgrejerna. Alla kollekorna är sjukt trevliga och roliga. Som alltid så är det massa snuskiga, grova och alldeles underbara skämt bakom kulisserna och stämningen är allmänt skön. Kan knappt bärga mig tills jag får komma igång och stå framför kameran även om det är nervöst också.

Fredagkvällen spenderas hemma hos älskade pojkvännen Peters chef och hans barn. TACOFREDAG! Han sålde även sin TV till Mr. Boss och vi lämnade av den där - jag tog ett ömt farväl av den silvriga 42'' skärmen när jag lämnade den på hallgolvet. Buhu. Som tur är så klarar sig Peter lika dåligt utan TV som jag gör, så det bar av till Expert i Länna där vi inhandlade en ny TV i samma size. Härligt! Hem och installera!

Lördag
Lördagen bestog mest av städning och fixning här hemma. På kvällen kom bästa Emelie förbi som planerat. Lite vin, massa skitsnack och sällskapsspel gjorde min lördagkväll fulländad. Jag ägde på Risk, vilket var lite fuskigt eftersom Ems aldrig spelat det förut, men vafan. Vinna är att vinna! Sen blev det Monopol, det var dumt av oss att låta Peter vara med och spela då han dominerade totalt med hotell hit å dit och massa gator.

Söndag
Varför kan jag inte komma ihåg vad jag gjorde i söndags? På kvällen bar det varjefall av till Peters mormor där han syster och systerdotter även befann sig. Lilla Felicia som bara är ett halvår gamal är sjukt söt - även om hon inte var på solskenshumör. God middag intog vi sedan hos Peters mor. En av hennes katter har fått kattungar igen och jag kunde inte göra annat än att kräla på golvet och kela med de tre små duntussarna större delen av tiden. Se så söt! Får jag behålla den!?

Efter det åkte vi hem och jag satt framför datorn i två timmar och laddade inför måndagen och den första LIVE TV-sändningen genom att kolla på gamla inspelningar av programmet. NERVÖST.

Måndag
Det blev inte många timmar sömn natten till måndag men ändå tog jag mig upp och satt i sminkrummet precis på avtalad tid. En timme senare var det dags.. Sådär EMO som jag ser ut på bilden var jag efter sändningen var över. Helt slut var jag!

Men först..

Lamporna släcks, allt blir tyst. Producenten pratar med mig via snäckan jag har i örat.
Pass på 5!

Kameramannen håller upp fem fingrar och viker ner dem ett efter ett.
4
3
2
1
Hon pekar på mig i samma sekund vinjetten tar slut och Jossan (som pratar i örat på mig) viskar "varsågod".

Kommentarer
Postat av: E

IIIIIHHH! JAG VILL SEEEEEE!!!

2009-01-20 @ 17:42:03
URL: http://elinsusannaahlfors.blogg.se/
Postat av: Michaela

Kan du inte göra något dumt så det läggs upp på YouTube? (vi som inte äger en tv vill ju också se!)

2009-01-20 @ 19:59:42
Postat av: therece

MEN GUUUUD VA NERVOOOOOST!!!! ahhhh!!! VA PRATADE DU OM?! HAHHA, laaaskigt!!! AHHH, finns det pa youtube??

2009-01-26 @ 07:21:07
URL: http://therece.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0