Dangen före dagen!

Imorgon bitti bär det av till Åre! En vecka välbehövd flykt från vardagen här hemma. Just nu är jag i full fart med att packa alla saker som ska hänga med. Har i ett svagt ögonblick lovat att packa även Peters pryttlar.

Gårdagen då? Jo, jag började med att fixa iordning mig i några timmar för att jag känt mig så ofräsch efter två-tre dagars sjukdom, feber och skit. Jag kände mig ganska pigg och hurtig, men när jag väl tagit mig in till Fridhemsplan för att träffa lillasyster och Haddad som var hemma från London så gick musten ur mig - så det var bara vända hem. Mycket resande och lite socialisering, tyvärr. Jag slutar aldrig förvånas över hur mycket knäppa människor som åker tunnelbana efter 21.00 (jag själv är ju en av dem). Höll också på att sätta mig på en bänk där någon precis hade spytt, tack till tjejen i grön jacka för att du varnade mig!

Matte och Peter i sin tur partajjade loss på O'learys. Matte blir som "vanligt" en aning överförfriskad och hamnade i bråk med vakterna.. Peter fick bära hem honom, på riktigt bära alltså. Lillasyster kom sedan hit inatt för att sova en stund på några soffkuddar på golvet - stackarn. Hon berättade nyss på telefon (eftersom hon åkt hem) hur hennes natt varit.

"Vaknade vid 5 av att random person (matte) stog och höll i en dörr. Jag tänkte 'tappaintetappainte'. DUNK! Dörren for i golvet inte en utan TVÅ gånger. Sen försökte han passa in den rektangulära dörren i det rundade valvet i vardagsrummet innan han gav upp och istället började rota i min väska. När jag vänligt frågade honom vad han letade efter slutade han och hämtade en jacka och gav mig som täcke".

Det där var bara en liten sammanfattning av vad min vän Matte kan lyckas med under en natt. Snart är min McDonalds hämtmat på ingång och jag har en del packande kvar att ta i tu med.

Vad gjorde ni igår?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0