Arlanda - Frankfurt - New York

Natten har helt klart varit en av de värsta i mitt liv, men nu känns det äntligen som jag kan lämna allting bakom mig. Jag tänker inte älta det här i all evighet, jag tänker släppa taget om allt som får mig att må dåligt, varför ska jag alltid plåga mig själv? Nu sitter jag på Arlanda och jag har precis kommit fram till att jag INTE tänker låta folk trampa över mig hur som helst - från och med nu.

IT'S FUCKING SLUT MED DET NU.

Än så länge har jag inte sett till någon av de andra au pair-tjejerna som ska åka med samma plan som jag och just nu gråter jag inga floder över det. Jag är inte direkt på "lära-känna-massa-folk-och-vara-mitt-glada-och-trevliga-jag"-humör. Men det kommer.. om några godispåsar, lite sömn och en eller annan skvallertidning så lovar jag att vara back on track.

New York here i come!

None

Sista innan avresa

Ja, jag vet att jag har varit en usel bloggare den senaste tiden, men jag har verkligen haft fullt upp! Nu börjar jag dock känna mig ganska nöjd med packningen! Jag vet att jag har glömt massor av saker, men det tar jag tag i den dagen jag upptäcker vad jag missat!

Klockan 12:45 imorgon lyfter jag från Arlanda med destination New York! Vi ses i oktober bitches!

(Ja, jag kommer självklart blogga en massa från andra sidan atlanten också) No worries!

En liten sak om schlagern bara..

Nu blir jag så trött. Innan Charlotte Perelli åkte iväg så var det bara snack om hur jävla bra den var och att det inte fanns mycket som skulle stoppa den svenska schlagerdrottningen i finalen. Nu; efter att hon hamnat på en 18:e plats så skriver tidningarna om vilket fiasko det var och lyfter fram alla dåliga sidor hos både Charlotte och låten "Hero".  Ni påpekar hur pinsamt det är och bla bla bla bullshit.

Har ni inte glömt en sak? Det var inte Charlotte som röstade fram sig själv till Belgrad. Det var NI! Så ge fan i att klanka ner på henne, jag blir så jävla trött. Hon gör bara sitt "jobb". Jag gillar inte schlager, men "Hero" är helt klart en BRA sådan.

Det är pinsamt att se många av de andra ländernas bidrag och hur alla öststatsländer bara röstar på varandra och ger Ryssland tolvorna eftersom de är rädda att bli invaderade. Tyskland får inga röster pga. folkmordet för typ 65 år sedan. (A.k.a WW2). Fick inte Bosnien tolv poäng från Sverige? Det beror ju knappast på att vi är rädda att de ska invadera oss varjefall..

Nä, schlagern är död överallt utom i Sverige verkar det som. Om vi inte skickar avkomman från en katt och en alien nästa år så kanske vi har en chans. Det gör ont att säga det, men jag tror BWO hade haft mycket större chanser med sin låt.

Nämen vafan är det jag snackar om.. Schlager? WHO THE FUCK CARES?

"Våran transa kan ju varjefall sjunga"
- Mamma uttalar sig


ÄNTLIGEN!

Blogg punkt se verkar ju suga åsna, eftersom det inte fungerat att logga in på 3 dagar! Men nu är jag tillbaka - i fem dagar, för sen åker jag ju till USA! Datorn följer med, men det blir kanske inte så mycket blogg de första dagarna i NY.

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!


Jag får inte dåligt samvete

Idag satt jag på tåget och käkade godis. Som vanligt. Men jag hade ingen väska med mig och jag ville inte gärna sitta med godispappret i handen. Så vad gör man? Det finns ju inga papperskorgar på pendeltågen av någon outgrundlig jävla anledning. Så jag slängde ner pappret mellan sätet och väggen. Och jag får inte det minsta dåligt samvete. Vad vill de att jag ska göra? Proppa fickorna fulla med gammalt skräp? Det gör jag ju när jag är ute i naturen och inte ser någon trashcan. Ska jag hoppa av tåget på någon perrong och springa till soptunnan och sedan ombord igen? Knappast.

Återinför papperskorgarna på tågen! Or else... i will keep slänga skiten på golvet.

Mariekex

Till middag och frukost.

Vad.. ?

Ljus i tunneln?

Jag tror jag ser det. Frågan är om det verkligen är ett ljus eller om det bara är en konstig omväg tillbaka till mörkret?

När jag var modell..

Kommer ni ihåg när jag för en stund på allvar trodde jag kunde vara modell? Haha! Jag blir ju bra på en bild av 728stycken och kan inte posa för fem öre. Snackar vi fylleposer så vet ju alla att jag är oövervinnerlig, men fashion? Jag skrattar åt mitt tappra försök så här i efterhand, men det var ju jävligt kul när det begav sig.

image46
Jag skulle modella - men så bröt jag armen...

Embassy of the United States of America

Japp. Nu är jag tillbaka från min" intervju". Tre timmar i kö och sedan intervju i 45 sekunder. Visumet kommer förhoppningsvis på posten senast fredag som de lovade. En jävla massa krångel och pappersjobb för så lite. Dumma amerikaner, ni är ju värre byrokrater än svenskarna och det trodde jag knappt var möjligt.

SEATTLE 12 DAYS LEFT

SLICK!

Innan massa andra människor försöker sno min och Tessans grej att slicka på saker. (Så jävla äckligt - jag vet) så lägger jag upp en bild här för att bevisa att det var vi som startade trenden.

image45
Licking London - Piccadilly Circus för tre veckor sedan.

Äntligen helg!

Nu är jag äntligen ledig ända fram tills söndag klockan 17. Och det firar jag med att inte göra ett piss annat än att dricka cola, ta det lungt, pussa på Peter och levla som en galning. Life is good!

På måndag väntar intervju på Amerikanska Ambassaden och sedan är det mindre än två veckor tills jag åker till USA!

Brun och fin!

Det jag längtar mest till just nu är att bli bruuuuuuuuuun. Solbränd och fin som en pepparkaka. Underbart! Just nu känns det som jag bländar folk med min blekfeta hy.

image44
Som jag ska se ut snart! Bilden är tagen i Aiya Napa hösten 2006.

Badhus = bajshus?

Jag här länge funderat på att börja simma i simhallen (eller i en vattenpöl?) som ett sätt att motionera lite. Men när jag varit där en gång så insåg jag snabbt att det förmodligen inte är min grej.

När man kommer in i badhuset och ska byta om så måste man ju ta av sig skorna. Jahapp. Golvet är blött eftersom folk kliver ur duschrummet med blöta fossingar. Så det resulterar i att mina strumpor blir blöta. Och om jag inte har strumporna på mig så är det enda jag kan tänka "fotsvamp, fotsvamp, FOTHERPES!" Äckel.

Sen är det alltid några mammor som envisas med att deras söner är för små för att byta om själva. 10 år är väl ingen ålder? Och jag gillar inte att klä av mig inför småpojkar! De andra tjejerna kollar snett, jag kollar snett. Det är feta tanter, det är småtjejer som skriker, det är könshår och armhår och fan vet vad.
 
Behöver jag ens tala om hur många småbarn som kissar i poolen där du simmar med hakan i vattenlinjen?

När man sedan ska gå till toaletten så möts du av ett rum. Ett BLÖTT rum. Du går in med bara fötter - det luktar kiss, blöja, klor och säkert mens på samma gång. Allting är blött och kladdigt. Min fundering är bara; vilket av detta är vatten och vad är kiss?

Ungefär där bryter jag ihop; klarar inte mer och springer förbi de skrikande småflickorna, de feta tanterna med allt könshår, den tioåriga pojken som inte kan sluta titta på alla bröst som gumpar omkring och lämnar lokalen. På vägen ut lovar jag mig själv att bli en bättre människa och sluta störa mig på allting.

När jag sätter mig på bussen hem har jag äntligen lugnat ner mig och tänker att jag kanske borde göra ett nytt försök följande dag och inte vara så fjompig. Men det är då jag får syn på det; den vita kladdiga fläcken på sätet brevid mig. Är det glass, snor, sperma eller bara gammal potatismos? Hjälp.

image43

Rolig kund = dum kund

Nyligen var det en kund här på jobbet som handlade för 14 kronor. Han sträcker fram en femtiolapp och jag slänger snabbt upp en 20-lapp, en tia, en femma och en enkrona. Alltså 36 kronor. Han tar emot pengarna men ser väldigt kritisk ut. Jag återgår till det jag höll på med men ser i ögonvrån hur han står kvar och räknar sina pengar.

Konversationen:

Han: Jaa.. Jag handlade för 14 kronor..
Jag: Japp!
Han: Och jag gav dig en femtiolapp.

Jag börjar fundera på om jag gett honom fel växel tillbaka. Men ser i hans hand och VET att jag gav honom rätt.

Jag: Japp, och så fick du ju 36 kronor tillbaka. Stämmer bra det!

Han: Mhm... (stirrar ner i handen med pengarna) . Gör det verkligen det?
Jag: Jadå, du gav mig en 50lapp, och där har du ju 36 som du fick tillbaka.
Han: Jahajja. Och det stämmer?
Jag: Ja? Datorn sa det och jag är rätt säker på min egen huvudräkning också.
Han: Okej, då får jag väl tro på det då. Hum...

Han börjar sakta gå från disken, men jag ser på honom att han fortfarande inte litar på att det är rätt. Människan var över 40 år. Är det dags att lära sig räkna månne?

Han: Jaha, så, hum, okej, jajja..

Han lämnar butiken och jag står kvar med hakan i golvet och försöker hålla mig för skratt. Liksom.. va?


Barn

Jag jobbar som barnflicka - och när jag är i parken med tjejerna så ser jag massor av barn. Jag har kommit på mig själv med att verkligen analysera deras beteenden. Sjukt intressant!

Jag tror man kan se tydligt redan tidigt på barnen vilken typ av människor de kommer bli senare. Jag ser ett barn som vill ha en spade. Problemet är att en annan unge leker med just den spaden. Det barnet gör då är A) börjar gråta som en stucken gris, B) leker med något annat och väntar på sin tur eller C) allt som står i dess makt för att sno spaden.

Frågan är då, kommer inte barn "A" alltid att vara en liten lipsill som ger upp vid minsta motgång och tror att mamma eller pappa ska fixa allt åt dem? Kommer barn "B" vara en mönsterunge som alltid strävar efter att vara så korrekt som möjligt? Kanske till och med lite stel, tråkig och spela on the safe side hela tiden. Maffia och terrorister, tjuvar och banditer finns till pga barn som exempel "C".

Hur passande är vissa som föräldrar när de ännu inte insett saker som jag förstått långt innan jag ens tänkt tanken på egna barn? Det funkar inte att alltid låta barn A få precis som det vill. Ge honom/henne allt han/hon pekar på och tillfredställa barnet efter 1,5 sekund. Barn C måste man säga till på en gång när de gör fel. Det spelar ingen roll att det barn som blir utsatt för stölden får en annan spade och är nöjd med det. Din jävla unge får inte sno saker ur händerna på någon annan. För att det är F-E-L.

Det sorgligaste med det här är föräldrarna som står och ser på. 98% gör ingenting. Ingenting annat än att snutta på sina lattes, blippa med mobilerna och sucka över hur mycket viktig arbetstid de förlorar i parken. Endast ett fåtal är där klädda efter aktiviteterna (leka sandlåda, gunga och springa i gräset, klättra klätterställning). De kommer direkt från jobbet och sitter i sina kostymer med en laptop i knät.

Har ni inte tid eller ork att ta barnen till lekparken? Skaffa en barnflicka som varjefall orkar/vill engagera sig. Det är bättre för dig som föräldrer som kan fokusera på en sak i taget istället för att både barn och jobb hamnar i andra rummet. Och det är bäst för barnen.

Allt detta uspelar sig i en park på Östermalm.. ..

image42

Emelie och Julia är ju som mina egna små bonussyskon och jag ser fram emot att se dem växa upp.

Sport

Jag kan inte titta på sport. Jag blir helt upprörd och .. jag vet inte. Alldeles för engagerad på för kort tid. Nu sitter jag här som värsta nervvraket pga. hockeyn, men egentligen bryr jag mig ju inte så jävla mycket.

.. eller?

Dagens funderingar

Några saker som min hjärna grubblat på lite extra idag..

1. Att föda barn gör ju säkerligen skitont, jag kan knappt föreställa mig hur det måste kännas att pressa ut en vattenmelon ur näsborren.. eller hur man nu brukar jämföra det. Men min undran är; när ungen väl ploppat ut, slutar det göra ont direkt då? Blir det som en lättnad eller fortsätter det göra ont?

2. Hur häftigt skulle det inte vara att förvandlas till kille för en dag, kanske en vecka? Jag är så nyfiken på hur killar ser på världen och hur det skulle känns att ha sex som kille! Lite coolt.

3. Om man pillar sig tillräckligt hårt och långt upp i näsan kommer man till hjärnan då?

"Ni tjejer har mens som straff för att ni är så jävla blåsta"
- my idiot friend uttalar sig.


Hundattack

Någon hund attackerade våran älskade Fender när han var på promenix med farfar idag. Alla som känner Fender vet att han är världens gulligaste och gladaste hund. Någon som inte hade koll på sin hund (som gick lös) attackerade Fender och nu haltar han runt med ena bakbenet i luften. Jag började gråta när jag såg honom hoppa upp för trappan..

Vissa människor borde inte få ha hund. Jag ska fan ta reda på vart den jäveln bo och tala om ett och annat för den där hundägaren.

image41

Tre anledningar till att mitt liv suger just nu

1. Jag blev lurad
Ja, det blev jag. Av idioten Markus Nilsson, 28 år från Gotland som skulle hyra min lägenhet. Han betalade hyran första månaden och verkade så himla trevlig. Not so much anymore. Han har dragit, tur att han inte snodde med sig någonting utan bara lämnade lite ölburkar och disk. Tack. Idiot.

2. Mitt Visum!
Det stressar upp mig som fan att jag har intervjun för mitt visum endast 12 dagar innan jag ska åka. Det känns lite tight. Tänk om något blir fel, då känns det ganska kört. Bajs!

3. Jag är pluffsig.
Bikinisäsongen närmar sig med stormsteg. Jag firar det med att sitta inne framför datorn (så jag blir riktigt blek och fin) samt att äta massor av godis, dricka enbart cola och äta alla mina måltider på donken. Hänga med till gymmet, någon? Damnit. Jag är en heffaklump.

Sommar = bajs?

Jag vet, man längtar hela vintern och tidiga våren på att solen ska komma, på värmen. Jahajja. Nu är den här. Det är varmt och klibbigt och jag får huvudvärk trots att jag har solglasögon på mig. Dumma sol, dumma sommar. Låter jag grinig?

Jag hatar att svettas om jag inte tränar. Usch! Varför kan det inte vara soligt och varmt men BLÅSA lite på samma gång så man slipper få värmeslag? Nä, nu längtar jag tills det första mjuka sommarregnet så jag kan andas in lite blöt asfalt. Först då kommer allt bli bra igen. Lite Seattle-asfalt i lungorna, ja det är nog vad jag behöver.

En gång i månaden

En gång i månaden vill jag göra följande:

- Börja träna som en galning
- Utveckla mina ätstörningar
- Säga upp bekantskapen med flera av mina vänner
- Dö
- Döda nån annan
- Skrika på främlingar
- Dumpa min pojkvän och min familj
- Flytta

samtidigt som jag vill:

- Sova mellan mamma och pappa i sängen för att jag känner mig så ensam
- Äta massor av godis och läsk och strunta i att det gör mig fet
- Skaffa barn
- Rädda flugor


Argh. Gissa vilken vecka det är? Jag hatar att vara kvinna ibland..

Visum!

Nu har jag äntligen fått alla papper och en tid på Amerikanska Ambassaden, känns bra! Hoppas inget krånglar mer nu bara..

En enklare tid

image40
Skolavslutningen 9:an.

Allt var så enkelt och fritt. Allt var så oplanerat och allting var bara drömmar och löst snack.

Så underbart enkelt.

Visum

Tänk om jag inte får mitt jävla visum? Tänk om USA inte vill ha mig. Vafan gör jag då? Jag har tackat nej till alla sommarjobb jag blivit erbjuden, jag har hyrt ut min lägenhet, jag har sagt till alla att jag ska åka och är själv helt inställd på det.

Snälla söta USA. Ni måste ge mig ett visum. Jag lovar att vara snäll och inte slänga skräp på gatorna, jobba svart eller smuggla in några vapen/droger. Jag har inte heller några planer på att spränga något eller någon i luften.

Please?

2 år

Idag har jag och Peter varit tillsammans i två år. Bara så ni vet.

<3

Skönhetssömn är bullshit

Igår jobbade jag tolv timmar.

Jag somnade direkt när jag la mig i sängen hemma hos Peter, skönt.

Vaknade precis.

Alltså sov jag 12 timmar!

... inte fan har jag blivit snyggare för det - snarare tvärtom.

Är du tacksam för det du har?

Varjegång jag läser om någon stackare som drabbats av något hemskt, så tänker jag att jag ska börja vara mer nöjd med det jag har.

Mina nya tacksamhets-löften är;

- Jag ska vara glad att jag inte varit inlåst i en källare i 24 år.
- Jag ska vara tacksam att mina barn (om jag hade några) inte blivit mördade.
- Jag ska vara lycklig för att ingen i min närhet lider av en obotlig sjuksom (förutom min syster då, som lider av obotligt dumhet och egoism).
- Jag ska vara glad att jag kan gå, prata, tänka och torka mig själv i rumpan. Det finns så mycket vi tar för givet. Det finns så många därute som kämpar dagligen med problem jag inte ens kan föreställa mig.

Jag har sovplats varenda natt, jag har en familj som älskar och stöttar mig, jag har en underbar pojkvän och en hel del roliga vänner att dela mitt liv med. Jag kan se, jag kan höra, jag är faktiskt inte sämst på allt. Jävlar vad tacksam jag ska vara för det.

Synd att det hela tiden dyker upp så många i-landsproblem jag måste lägga energi på....

Fan.

brunettens

Alla vi mogna vuxna människor

Vi vet hur det är. Vi vet hur det känns att plåga sig till jobbet fastän man verkligen inte vill. Man ringer inte och sjukanmäler sig för minsta lilla, man kommer i tid eller har en jävligt bra ursäkt. Man gör det man ska helt enkelt.

Det man inte gör är följande:
- Man lovar inte att jobba och sen skiter i det.
- Man ringer inte och tjatar, bönar och ber om att få mer tider, för att sedan tacka nej till allt som erbjuds.

Dagens händelser:

Sms 2008-05-05 13:21 : "Behöver lite panikbra tider nu, innan juni. Om det finns?"

Mitt svar 2008-05-05 14:02 : "Ikväll?"

Sms 2008-05-05 14:04 : "Jag kommer förbi nu snart så kan vi snacka :)"

Konversationen som följde efter ovatstående.

Jag: Vill du jobba ikväll eller? Jag är typ uttråkad, kommer ändå stanna kvar och sortera lite när du kommer in.
Hon: Ja, jag måste typ ha pengar. Vill helst ha råd att åka till London den här månaden också, innan Turkiet. För mina sparpengar ska jag ha till Frankrike i höst.
Jag: I see. Men du måste inte komma till fem om du inte vill. Du kan komma vid sex, eller halv sju till och med!
Hon: Mm, jag ska bara hem och duscha och promenera med **** . Men om hon inte orkar kanske jag kommer in vid fyra, typ.
Jag: Okej, du gör som du vill. Ingen panik direkt!
Hon: Aja, men jag kommer typ vid halv sju då.
Jag: Okej, ses sen!
Hon: Japp, hejdå!

Jag blir asglad, för jag känner att det vore kul att ta mig hem till Peter redan ikväll eftersom vi firar två år imorgon. Vid femtiden så ringer jag upp henne igen, bara för att checka läget om hon kommer tidigt eller så sent som halv sju som vi pratade om. Konversationen:

Jag: Hej! Vart är du?
Hon: Åh, hej. Skulle precis ringa dig!
Jag: Okej, när kommer du då, så jag vet ungefär. Vill planera vilken buss jag ska ta.
Hon: Eh, jag kommer inte alls.
Jag: ...
Hon: Jag vet att det låter löjligt, men jag måste sticka klart min mössa.
Jag: Jaha, men vafan? Jag har ju räknat med att du ska komma nu, sådär kan du kan inte göra.
Hon: Jamen, bla bla bla bla en massa bullshit och bortförklaringar.

Jag orkar inte mer utan lägger på luren när en kund kommer in i butiken. Skickar sedan ett sms till henne med följande text:
 
"Du är officiellt en mupp. Du kan ju fan sticka här din mongolide-fan".

Hennes svar blir konstigt nog: "Mm, ellerhur. För jag har ju ingen annan skit att göra en månad innan studenten."

Vad hände med allt bullshit om att hon var desperat efter pengar? Vad är det för "skit" som plötsligt blev så jävla viktigt? Hon är 19, beter sig som fem och TROR hon är 25.

Sen har hon mage att be mig lägga av. Jag ringer mamma för att prata ut, jag blir jävligt ledsen eftersom jag har gjort upp planer för den tid hon lovat att jobba. Mamma tröstar och jag känner mig lugnare.

Ah, den där "hon" är min lillasyster Daniela. För tillfället den mest omogna människan jag känner. Även den mest arbetslösa människan jag känner. Hoppas ingen betalar något för henne nu, hon måste fan lära sig hur det funkar här i världen. Kliv ur bubblan lillsyrran. Stå för vad du säger och väx upp!

Videoblogg


Vad hände i Nynäshamn?

Igår när vi hade grillkväll så dök plötsligt en polshelikopter upp och cirkulerade typ elvahundra varv runt staden. Mor och far hade och stött på två pikébussar och två vanliga polisbilar. Vad hände i vår lilla stad?

Fan.. jag har inte deklarerat!

En billig semester?

Klickade mig runt bland olika bloggar och snubblade över en tös som skriver om tips för en billigare semster.

"Tala vitt och brett om för alla i din närhet att du/ familjen skall på semester, förslagsvis till exotiska Bermudatriangeln. Packa dina/ Era väskor, ordna uppehåll på din dagstidningsprenumeration, inhandla tonvis med sololja... Ja, förbered dig/Er precis som OM du/ ni skulle iväg på en härlig semester- resa. Men. När det är dags för avfärd, drar du/Ni ner alla persienner och rullgardiner och... STANNAR HEMMA! Istället för bad och sol vilar du/ Ni upp Er i huset/ lägenheten. Titta på TV, spela Fia, designa egna kläder... och smörj in dig/ Er med en massa brunutansol."

Inlägget tidigare skrev hon att hon var utomlands. Ska man tro på det eller?


Obeskrivliga känslor

Att  gå i mormors förstora träskor över trätrallen på hennes bakgård.


Att stå i regnet en ljummen sommarnatt och andas in den nytvättade asfalten.


Nervevade rutor, gummidäck som smattrat mot en grusväg. Att titta bakåt, se hur där du just befunnit dig försvinner bort och hur dammet sakta lägger sig tillrätta.


Att se en mamma med sitt barn och fundera på hur det känns att älska någon så mycket.

Vilka är dina obeskrivliga känslor?


Svensk film

Jag gillar i allmänhet inte svensk film, bortsett från några Beckfilmer. Men nu, eftersom jag är så jävla öppensinnad ska jag kolla på en svensk film - i min ensamhet. 'Kid Svensk' heter den.

"Har du försökt andas under vatten nångång?" var första repliken. Det bådar ju inte gott.

Mösspåtagning?

Ja, nu i veckan var det många skolor runt om i landet som hade möttpåtagning. När jag pratade om det vid Valborgsmiddagen hos mormor i förrgår så var det ingen som kändes vid det av de äldre. Vad är det för tradition och vart kommer den ifrån? Jag blir fan nyfiken, jag trodde nämligen det var något vi pysslat med i alla tider.

Förresten är mösspåtagning såååå 2006. Även om jag missade den för att jag var sjuk. Men jag hade min egen påtagning i mitt rum. Helt själv, så jävla ball. Jag och min kamera. Här är resultatet:

image38

Vad andra tycker..

Jag läste nyss Tessans blogg, där hon skrev att hon kanske bryr sig för lite om vad folk tycker. Och att hennes pappa hade kommenterat något om att hon borde tänka mer på det. Det vet jag precis hur det känns. Mina föräldrar har varit på mig om att de tycker det är så tråkigt att jag ibland spelar dummare än jag är.

Andra människor kanske tycker jag är en sell-out, en fjårtis, en golddigger, en wannabe. Jag bloggar om mina i-landsproblem och hur mycket jag älskar mina skor. Betyder det att jag inte har en hjärna? Ja, enligt somliga. Nej enligt mig. Jag behöver inte hävda mig för någon och speciellt inte på internet. Jag vet att jag har en hjärna, mina närmsta vänner vet vem jag är och vad jag står för. Varför måste man försöka spela så svår?

Jag gillar att klä upp mig. Samtidigt som jag inte har några problem att se ut som en lurk. Jag tackar inte nej om någon vill bjuda på en drink på krogen för att jag måste visa att jag har råd själv. Det har jag, men det är fan så mycket roligare att dricka gratis! Är jag en bimbo? Om någon stirrar efter mig på stan så ger jag nästan alltid ett leende tillbaka (om det inte är nån snuskgubbe). Är jag en hora, är jag en player?

Jag anpassar mig till miljön och efter vad som krävs av mig. Måste jag spela korkad för att komma dit jag vill eller få det jag vill ha så är det inga problem. Måste jag vara smart och sofistikerad för att nå fram så är det inga problem heller. Det är snarare vad jag skulle kalla jävligt smart.

Folk är alldeles för rädda för vad folk tycker och tänker om dem. "Nämen, sådär kan du ju inte göra, nu kommer folk tro du är fjårtis/dum/bimbo/golddigger". Jaha, är det verkligen mitt problem eller är det deras?

Jag är den jag vill. Jag gör, tycker, tänker, skriver, säger vad fan jag vill. Mina vänner vet vem jag är och dem behöver jag aldrig hävda mig inför.

Det här funkar även perfekt som ett filter för mig. Jag slipper massa ytliga vänskaper och går direkt på godbitarna. För de personer som kan se igenom det första lagret, min attityd och stil utåt. De som ser förbi när jag verkar dum och spelar med - de är de personer som kan bli sanna vänner.  As for the others...

image37
Tös med klös eller stjärna utan hjärna?
Bra eller anus?
.. men vilket? Det är ju helt upp till var och en.

Vad fick du på högskoleprovet?

Jahajja. Idag trillade beskedet ner i min brevlåda. Jag gissade på 0.8 men fick ett fånigt flin på läpparna när jag läste; 1.2 ! Bättre än jag trodde, helt oförberedd som jag var.

Nu blev jag lite sugen på att plugga - min hjärna är mos. Nästa höst, då jävlar smäller det. Jag ska in på den där utbildningen, skitsamma att de bara tar in 4 per år, jag ska in!

RSS 2.0