Såndära ångest igen

Jag tror inte jag är gjord för att vara ledig. Jag ser alltid fram emot mina lediga dagar och tänker att det ska bli alldeles underbart härligt. Men sen när jag väl har en day off så sitter jag här framför datorn och stirrar.

Plugga på filmskola i New York?
Åka transibiriska järnvägen?
Jobba med HIV-smittade barn i Afrika?
Utbilda mig till något här hemma?
Köpa ny lägenhet, flytta tillbaka till höjdgatan?
Spara pengar, shoppa massa skor?
När ska jag åka till London? När ska mina Italienare komma å hälsa på?
När ska jag och Peter ha semester tillsammans igen?

http://www.rosabussarna.se/
http://www.kilroytravels.se/
http://www.volontarresor.se/
http://www.ryanair.com/
http://www.ving.se/start/start.aspx?
http://www.hemnet.se/


Jag får ont i magen.

Enda sekunden vet jag säkert vad jag vill göra och den andra är jag precis likaförvirrad som jag alltid varit. Ont i magen, snurrig i huvudet. Jag måste helt enkelt jobba HELA tiden, annars tänker jag bara för mycket på alla valmöjligheter jag har och då får jag panik. Kan inte någon bara bestämma åt mig?

Ont.. det gör ont.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart bor du nu? Är det din lägenhet den på höjdgatan? Om du köpt den antar jag att du har lån på den, är det inte värt att bo där då?

2009-03-16 @ 21:05:23
Postat av: Andrea

Jag tycker att du ska bli reporter eller programledare (Inte bara för spelprogram men för lite mer avancerade program!)... så skit i resten och satsa på det! ;)

2009-03-16 @ 21:11:17
Postat av: Nova

Åh, jag känner igen det där. Man kanske skulle utbilda sig till att bestämma åt andra? Det verkar ju finnas en marknad i alla fall... :)

2009-03-20 @ 13:28:26
URL: http://blogg.passagen.se/novanen
Postat av: Alexandra

@ Anonym

Nu bor jag i Handen tillsammans med Peter, Jonny och Angelica - funkar bra! Lägenheten är uthyrd. Lån finns - oroa dig inte för det du. Det är inte värt att bo där eftersom jag jobbar i stan, kalla mig lat, men jag orkar inte pendla. Och om du som jag är uppvuxen i en småstad så vet du säkert hur skönt det kan vara att komma därifrån.@ Andrea

Ja, det är ju tanken. :) Man måste börja någonstans! Måste tänka ut vad som ska bli nästa steg bara, en journalistutbildning kanske?

2009-03-23 @ 17:34:18
URL: http://brunettens.blogg.se/
Postat av: Andrea

Journalistutbildning låter ju som en bra plan. Det har man ju använding för sen i många yrken så det är ju en rätt bred utbildning. Jag funderade också på det när jag var yngre men jag tror att man måste ha det där "lilla extra" för att klara sig i den branchen, vilket jag tror du har (jag har det inte iaf, haha).

2009-03-23 @ 21:15:01
URL: http://juicymangoxox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0